Влез

View Full Version : просто всички лжат

ами не съм регнат
05-04-2007, 17:02
[b]Пффф писна ми някф0о всички да лъжат и даже да не им прави впечатление,че лъжат...тъкмо тргнатт нещата с някоя и се еи така незнам какв0о става...казвам и какво е за мен даже и го доказвам и извендъш тя просто така се друпва не отговаря не пише...Нз аз ли прая лошо като и показвам какво значи за мен...Знам няма да е първата нито последната но защо тря стаа така...ММм лъже за малки неща и незнам за къф ме мисли че да не забележа чак ми става смешно...Ако на другите не им правят впечатления малките неща,то на мен ми правят...И защо казва че неможе без мен като дори не ми дига па да не говоря за да ми прати смс...Дори обичам да те да казва та това е много силна дума и малко хора усъзнават какво значи тя...пФ незнам почвам да се отчаивам... :cry: :cry:[b]

Feel Lonely
05-04-2007, 17:06
[b]Пффф писна ми някф0о всички да лъжат и даже да не им прави впечатление,че лъжат...тъкмо тргнатт нещата с някоя и се еи така незнам какв0о става...казвам и какво е за мен даже и го доказвам и извендъш тя просто така се друпва не отговаря не пише...Нз аз ли прая лошо като и показвам какво значи за мен...Знам няма да е първата нито последната но защо тря стаа така...ММм лъже за малки неща и незнам за къф ме мисли че да не забележа чак ми става смешно...Ако на другите не им правят впечатления малките неща,то на мен ми правят...И защо казва че неможе без мен като дори не ми дига па да не говоря за да ми прати смс...Дори обичам да те да казва та това е много силна дума и малко хора усъзнават какво значи тя...пФ незнам почвам да се отчаивам... :cry: :cry:[b]
Spokoino bate,prosto ne si popadnal na svetno momiche koeto da ceni obichta koqto i predlagash,ne se kosi shte namerish!

Presley
05-04-2007, 17:07
Еми така и ....и кво искаш от нас? :-D :-D :-D

05-04-2007, 17:07
Да знам какво имаш предвид е с мен се е случвало...и то от човек от когото не очаквах да се случи :( момичета стегнете сееее поне казвайте истината в очите #-o ..не говоря за всички просто съвсем ми писна вече

Feel Lonely
05-04-2007, 17:09
Еми така и ....и кво искаш от нас? :-D :-D :-D
Da ne puskame bezmisleni mneniq iska nai-veroqtno...

bqsna_teenagerka
05-04-2007, 17:11
сам си отговори на въпроса :roll: сам каза 4е може би защото прекалено й се разкриваш...и тя се плаши от това...не иска по натам да те нарани защото тя не те оби4а толкова...и затова те оставя..

koalka
05-04-2007, 17:11
Явно до сега не си попаднал на свястно момиче. :wink:

jyji
05-04-2007, 17:42
*****(vse pak sme kyltirni i da ne psyvame :-D )za6to az ne popadna na takova mom4e tz tz tz

alkobalko
05-04-2007, 17:44
Има ги и такива момичета- вятърничеви, непостоянни. Казват едно, мислят друго, а накрая правят трето нещо. Не си попаднал на правилното момиче.