View Full Version : Molq vi, pomognete...
hora....v momenta sum mn depresirana i iskam da podhodite seriozno kum problema mi...iskam da si napi6a ne6to na profila na skype, koeto da kazva...ne te haresvam/obi4am/ ve4e, no da ne e taka napisano to4no, a ne6to da re4em...v stihotvorna formai moje bi...ne6to lubovno za zvu4i, no nali da kazva ne te obi4am/haresvam/ i da zvu4i...moje bi tujno, imaite predvid, 4e az mn haresvam tova mom4e, no iskam toi da si pomisli, 4e ne go haresvam.....mn mi e vajno i mn molq da mi pomognete!
Да ти имам проблемите :smt013
mechtaq_za_teb
05-04-2007, 18:36
E kakav e smisala sled kato go haresvash da pokazvash obratnoto?Kakvo iskash da mu dokajesh po tozi nachin?
hora....v momenta sum mn depresirana i iskam da podhodite seriozno kum problema mi...iskam da si napi6a ne6to na profila na skype, koeto da kazva...ne te haresvam/obi4am/ ve4e, no da ne e taka napisano to4no, a ne6to da re4em...v stihotvorna formai moje bi...ne6to lubovno za zvu4i, no nali da kazva ne te obi4am/haresvam/ i da zvu4i...moje bi tujno, imaite predvid, 4e az mn haresvam tova mom4e, no iskam toi da si pomisli, 4e ne go haresvam.....mn mi e vajno i mn molq da mi pomognete!
В тоя форум от време на време се появяват толкова тъпи,че не мога до ги трая :::
cherinka
05-04-2007, 18:38
Твоят максимум в секса е моят минимум в спорта. Думите са излишни, чувствата са мъртви, спомените са непотребни,а на мене ми е кеф!
Не желая повече да ми се обаждаш. Не разбираш ли, че връзката ни няма никакво бъдеще. Просто имаме еднакъв вкус. И двамата сме луди по мъжете.
Искам да те предупредя повече да не ме търсиш!Обичам животните,но не чак толкова много,че да се оженя за теб!
Не желая повече да ми се обаждаш. Не разбираш ли, че връзката ни няма никакво бъдеще. Просто имаме еднакъв вкус. И двамата сме луди по мъжете.
Искам да те предупредя повече да не ме търсиш!Обичам животните,но не чак толкова много,че да се оженя за теб!
Хахаххах :smt005 . Браво. Това напи666и :smt005
alkobalko
05-04-2007, 18:41
И какъв е смисълът? Като толкова искаш да му кажеш, че не го обичаш/ харесваш, най-лесното е да го напишеш ясно и кратко. Ама да ви имам и проблемите. ](*,)
cherinka
05-04-2007, 18:43
Moe sme6ni4ko sladur4e ima6 mnogo malko kur4e.
tapo 6ibano par4e,tova si zapomni mom4e.Fa6tam se s teb na bas 4e si 6iban gey!
JoeBanana
05-04-2007, 18:47
Moe sme6ni4ko sladur4e ima6 mnogo malko kur4e.
tapo 6ibano par4e,tova si zapomni mom4e.Fa6tam se s teb na bas 4e si 6iban gey!
мисля, че "пeдерас(т)" е по-благозвучно http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
Според мен ако нищо не напишеш,ще е по-добре,но все пак:
:arrow: Нарани ме! Знаеш го, нали? Плаках! Ще плачеш и ти! Виках! Не отговори нали? Молих! Ще молиш и ти! Исках! Но нямах нали? Лъгах! Но лъга и ти! Страдах! Знаеш нали? Обичах! Ще обичаш и ти!
Но все пак според мен ако напишеш нещо весело ще го засегнеш повече, понеже от безразличност най-много боли! :wink:
ok...emi aide daite ne6to veselo...
ok...emi aide daite ne6to veselo...
Merry Fuckin' Christmas
Това достатъчно весело ли се?