View Full Version : влюбена съммм...как да го опозная???моля ви дайте съвет
i love you
05-04-2007, 20:09
Имам нужда от помощ....харесвам адски много едно момче с което се запознах преди около 4 месеца.Той е с една година по-малък от мен ...и само си се усмихваме като се срещаме по коридорите в училище и само здарсти си казваме ...и защото не съм хич отворена и ме е много срам пак и той е мн срамежлив и не знам как да го спра да го питам дали иска да отидем на кафенце ала бала ...ама той е винаги с негите приятели и мен ме е много срам простооо,а толкова го харесвам и нз какво да правя ,защото годината свърша а ние едно кфо става не мойм си кажем, а имам чувството че не съм му безразлична ,обръща ми внимание усмихва се и аз направо като ми се ухили иии направо се разтапям,но сякаш някава преграда изниква в момента когато искам да го заговоря ии не знам много съм тъжна и нз колко още ще изтърпя тфа ,ии не ми се мисли като cвърши годината няма да го виждам и просто ще капитулирам ...моля ви дайтe съвет ...много съм влюбена
знаеш ли че понякога думите сами излизат, случвало ми се е да седа пред някое момче и да си мисля какво да му кажа и в последния момент те сами излизат
еми освен да събереш малко сили да си кажете повече думи нз какво друго, наистина е много трудно да заговориш човек който харесваш ама дано успее да събереш малко смелост
gPa3HuTeJl
05-04-2007, 20:28
Толкова ли е трудно да с1береш смелост и да отидеш и да му кажеш " може ли за малко да те питам нещо"(ако е с там неговите приятели)... излезте на кафенце ала бала... оттам натат1ка мисля че си знаеш к'во треа да прайш.. Айде пиши ни после и кажи какво е станало
Успех, etc !
cherinka
05-04-2007, 20:31
" може ли за малко да те питам нещо"(ако е с там неговите приятели)...
Успех, etc !
Точно! и казваш направо "Обичаш ли топло мляко с шоколад? Ако искаш да идем да пием по едно?"
пхах, айде де, спокойно, не е страшно да кажеш "Искаш ли да излезем някъде?"
ако ти е толкова трудно направи някоя далавера с общи приятели, така че да се окажете в една компания, не е толкова трудно
ако и тва не можеш остава вариантът скайп, мирк, бла бла, но този е най-лошия за мен
Събери малко кураж и я попитай, няма да те ухапе :smt004 Кафенце, филмче etc...
NightSky
05-05-2007, 10:24
Ами ако не събереш смелост няма да станат работите.Просто ще трябва да го спреш в коридора и да го поканиш на кафе примерно, ако те харесва няма да ти откаже.
iLoveChocolate
05-05-2007, 11:09
ами преодолей страха,за сичко си има първи път. няма да те изяде ако го попиташ нещо примерно. нищо няма да загубиш, дори можеш да го спечелиш. но не бих казала, че чак си влюбена-просто мн ти харесва. за да си влюбена ти трябва много добре да познаваш човека отсреща и да го обичаш въпреки недостатъците, трябва да сте преживели различни неща заедно.
i love you
05-05-2007, 15:03
Много съм ви благодарна за готините съвети :-D и ще се пробвам да видим кфо ще излезе...дано да събера кураж :)
Абе айде, няма кво да събираш кураж, той си е в тебе, просто го излей навънка и направи така, че да се кефиш на момента.
П.П. после да разказваш и евентуално покана за сватбата :P
Feel Lonely
05-05-2007, 15:22
Имам нужда от помощ....харесвам адски много едно момче с което се запознах преди около 4 месеца.Той е с една година по-малък от мен ...и само си се усмихваме като се срещаме по коридорите в училище и само здарсти си казваме ...и защото не съм хич отворена и ме е много срам пак и той е мн срамежлив и не знам как да го спра да го питам дали иска да отидем на кафенце ала бала ...ама той е винаги с негите приятели и мен ме е много срам простооо,а толкова го харесвам и нз какво да правя ,защото годината свърша а ние едно кфо става не мойм си кажем, а имам чувството че не съм му безразлична ,обръща ми внимание усмихва се и аз направо като ми се ухили иии направо се разтапям,но сякаш някава преграда изниква в момента когато искам да го заговоря ии не знам много съм тъжна и нз колко още ще изтърпя тфа ,ии не ми се мисли като cвърши годината няма да го виждам и просто ще капитулирам ...моля ви дайтe съвет ...много съм влюбена
Aide subirai smelost i go spri nema kvo da chaash nema ot kvo se pritesnqvash ae davai che dokato se nakanish i drugata godina shte mine,GO GO GO i uspeh!
i love you
05-11-2007, 17:45
Ето,мина още една скапана седмица...и нищо,вече не знам.Имам чувството че той сякаш си мисли ,че откакто се запознах с него ми е направил някво лошо впечатление и че вече въобще не го харесвам ...а въобще не е така,направо умирам за него :smt007 :smt007 :smt007 ...но се свободни имат или си тръгва преди мен и нито мога да тръгна с него нито нищо(той си е примерно момче точно като мен)...а тая седмица дори не се засичахме толкоз много в училище,а аз просто вече всичко харесвам в него ,най-вече начина по който се държа когато се запознахме(беше суперско,макар че си глътнах цялата граматика дет я имам ),ама оттогава ни нам,а го харесвам от началото на годината ,ебаси и все имам възможност да направя нещо и нищо не правя и само се тормозя след тфа,а на някои момичета не им пукааа ей тфа е действат и тфа е...къф ми е проблема нз хубава съм ,висока съм,готино гадже съм ,но не съм като другите момичета не съм толкоз отворена и тфа ужасно много ми пречи и нз как да се "отракам "малко за да го спечеля,макар че и той не е мн отракан...тъй че ако ви се занимава с мойта шибана история...съвет4е две няма да навредят отново :-D