View Full Version : Как да постъпя?
От 23 СОУ съм и харесвам едно момиче, което е по-малко от мен. Въпросът ми е: как да подходя, да събера ли смелост да говоря с нея? Ами ако е от тези, които се усмихват на всеки? Забелязъл съм, че много момичета ме забелязват, но защо не искат те да дойдат да ме заговорят, както един мой бивш познат се хвалеше, че го заговаряли?
gPa3HuTeJl
05-04-2007, 21:11
Ам как1в е проблема да заговориш едно момиче ?
Незнаеш какво да кажеш ?
Незнаеш как да подходиш ?
Естествено, че ти трябва да го заговориш в повечето случай ( то е като традиция) момчето да поема инияциативата...
Не знам какво да кажа. Само тъпотии измислям.
Примери:
"Здравей..."
"Здравей, ти от 23 ли си?"
"Здравей, май те познавам от някъде?"
bai_brother
05-04-2007, 21:14
Не знам какво да кажа. Само тъпотии измислям.
Примери:
"Здравей..."
"Здравей, ти от 23 ли си?"
"Здравей, май те познавам от някъде?"
А ти какво искаш да и кажеш?
Можеби : Здравей имам много удобно легло , искаш ли да го
пробваш? :D
Покания на кафе примерно и си говорете за нещо което харесвате и двамата.
(Не винаги действа , но в повечето случаи е ефикасно)
Ами нещо по-оригинално: "Виж на мен не ми пука за теб, ама понеже искам да се отчета, че имам гадже, защото е модерно и хайде да си станем гаджета."
gPa3HuTeJl
05-04-2007, 21:16
щом толкова неможеш накарай някои общ познат да ви запознае и от там... леко по леко.. няма да б1рзаш.. ще се опознаете за известно време п1к после ще я поканиш на кафенце..от там след срещата можеш да и разкриеш чувствата си.. и ше виим к'во ще излезе... или п1к.. к'во толко ако не си от тези срамежливите и не ти се чака толко време( опознаване + кафенце ) :
Отиваш казваш й :
- Може ли да се познаеме...
Запознавате се... след това минаваш на сериозната тема и и казваш за чусвтвата си к1м нея и т'ва е....
Айде Успех, etc !
Ne misleh 4e e tolkova trudno da zagovori6 edno momi4e! :)
1 Nakarai nqkoi da vi zapoznae. :)
2 Sled nqkolko dni q pokani da izlezete na cafe. :)
3 Zapo4ni da i klpva6 na telefona i i pi6i sms ot sorta na "Kvo pravi6" i dr. :)
4 Po4ni da i se obajdaj,no ne mn 4esto,za6toto 6te i pisne6 burzo. :)
5 Govori i mili ne6ta. :)
6 Porazpitai kakvo haresva i i kaji slu4aino,4e i ti haresva6 tezi ne6ta. :)
7 I ot tuk sledva da se vijdate vse po 4esto! :)
USPEH!!! :)
devoikata
05-05-2007, 08:49
Ами събери малко смелост!Не е толкова трудно да заговориш едно момиче,дръж се естествено и не се притеснявай,започни разговора с нещо като закачка...и така..айде успех! :)
malkoto_sladur4e
05-05-2007, 08:57
Ест,че трябва да отидеш да я заговориш ! :wink:
Хубаво ще е , да я заговориш. Не е толкова трудно, просто не тря да си мислиш за нещо лошо, че ш'те отреже или нек'ви такива. Питай я дали може да се запознаете, после след даскало искаш да се видите, разменяте там кфот искаш и тя ако е навитак, ако те харесва ще ти даде зелена светлина. След тва няя да бързаш със срещи и т.н. Нека мине седмица, две и после можеш да действаш. Хубавите работи бавно стават.Успех пич.
bqsna_teenagerka
05-05-2007, 09:18
попринцип заговарянето е ваша работА
Да, благодаря ви за съветите! Впрочем забелязах, че от както имам самочувствие вече хората се държат по друг начин, по-добър. И ми е някак странно, все едно не съм аз, защото от 7 до 11 клас бях като птиче в клетка не излизах, а ходенето до училище и обратно беше истински ад, имах агорофобия и ниско самочувствие. Сега, като пак съм весел и пак имам самочувствието, което имах до 6 клас и някак си жените а и другите хора се държат подобре с мен.
BWald0rf
05-05-2007, 16:08
Еми то по принцип е нещо като традиция момчетата да заговарят момичетата..Тъй че ако чакаш тя да те заговори доста има да чакаш.Накарай общ приятел да ви запознае и я покани на кафе някой път и така.. :)
n0angel0s
05-05-2007, 16:09
Пич, не се спичай..
запознай се с нея, попитай я от кой кв. е такива общи приказки.. после може да пуснеш някоя друга закачка от рода колко яко се облича, колко са и яки очетата, но виж с всяка жена/момиче се подхожда по различен начин. Мда трудно е .. най-важното е да си търпелив ...
Ами иэбии си от главата мислите ,че ще те отреже ,няма да ти обърне внимание и така нататък...!Мисли по-поэитивно!Може пък да реагира много добре...!Просто отиди при нея и пойскай да се эапоэнаете!След това ,ако се интересува от теб смятам,че и тя ще направи крачка...но-по добре пойэчакай малко ,не се хвърляй във всекидневни срещи :)
А ти какво искаш да и кажеш?
Можеби : Здравей имам много удобно легло , искаш ли да го
пробваш? :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Е не тва направо ме оби :D Много яко трябва да го пробвам :D
А по темата най-дорбре я заговори пак каквото стане ;) Успех
Друг проблем е, че не се чувствам привлекателен в лице. Да дам ли снимка.
Пи4 не мисли а при нея ти бьрзо ходи ,защото полсе ще е кьсно и много ще те боли .Давай стискам ти палци !!!!
кой клас сте иначе двамата? много ли е по-малка тя?междудругото питам :wink: :wink: :wink:
Ами аз съм 12 и скоро завършвам, тя е 11. Проблемът е, че скоро завършвам училище.
Нямаше да е лошо тук да има някой от 23 СОУ-София и това да е тя!