View Full Version : nared li sam?
na 13 sam! ot 4 godini(ot kogato bqh na 9) sam se vlyubval 9 pati! Tva normalno li e? :?: :?: :?: :?: :?: :?:
НЕ,ОТИВАЙ НА ЛЕКАР!КУРВЕНТИЯ!
Feel Lonely
05-05-2007, 09:08
na 13 sam! ot 4 godini(ot kogato bqh na 9) sam se vlyubval 9 pati! Tva normalno li e? :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Nadali si se vlubval istinski,nishto nenormalno nevijdam
ОСВЕН ЧЕ И ДВЕТЕ НЕ СТЕ НОРМАЛНИ...
Feel Lonely
05-05-2007, 09:11
ОСВЕН ЧЕ И ДВЕТЕ НЕ СТЕ НОРМАЛНИ...
shti dam edni "dvete" kat te plesna s huq po cheloto!
lesstats
05-05-2007, 09:12
глей ся
след време ще осъзнаеш че това си е било просто хлътване
ти ще си дойде със времето
т.е. като усетиш нещо по-силно ще ти стане ясно че това преди е било .... почти нищо
ХАХАХАХА ама и херми имало....недей, че тъкмо ядох пържоли и ми трябва клечка за зъби,услужи ми, хеминце малко... :lol:
Feel Lonely, подостри добре клечката, че имам месо между зъбите, трябва ми спешно... :-D
Feel Lonely
05-05-2007, 09:26
Feel Lonely, подостри добре клечката, че имам месо между зъбите, трябва ми спешно... :-D
Vij sega moito zadrusteno zahlune prosto ogranicheno nishtojestvo ne si originalen,nedei pishi prosteeesh mi samo.. zemi se skrii...
Feel Lonely, неискам да се крия,напротив постоянно се показвам на света колко съм умен!Недей ти да си така задръстен, направи си клизма и всичко ще се оправи ;-)
Влюбвал си се ти.... трънки... :wink: За какво влюбване говориш.. та ти на 13 мислиш с патката си.. ( както е при повечето 13 че и 14 годишни момчета..) и ставаш едно разгонено псе докато не го израстеш...тва ли е влюбването ти ?Да одиш да стискаш големите каки по задниците.. :D ..А на 9 годинки сигурно си играл на криеница... :lol: Не говори за любов като не я познаваш! :)
malkoto_sladur4e
05-05-2007, 09:56
НЕ!Със сигурност ще станеш курвар ! :smt004
Тва не е влюбване бе, ти изобщо знаеш ли дефиницията на тая дума ??? Бахти #-o И аз на 9 бях "влюбен" в десетки ... всяка ми харесваше и я исках за мене .. ама тфа не значи, че тва е любов ... Ох дечица... ::: :smt005
bqsna_teenagerka
05-05-2007, 10:22
:smt005 :smt005 :smt005 Ако ти си се влюбвал...да стана трамвай на момента!!! ти 4уваш ли се????? парво нито на 9,10,11,12,13,14,15 не можеш да оби4аш истински камо ли 9 пъти!! пи4 не се излагай моля те...И ДА НЕ СИ НАРЕД НАИСТИНА
Това не е било влюбване. Едно е да харесва666 някой, съвсем друго е да си влюбен в него [-X
Харесване, влюбване бла бла... :smt018 Е*и на ред и тва е ;)
Feel Lonely
05-05-2007, 12:10
Feel Lonely, неискам да се крия,напротив постоянно се показвам на света колко съм умен!Недей ти да си така задръстен, направи си клизма и всичко ще се оправи ;-)
Shte se povtorq: PROSTEESH,nqma smisul da komentiram zabludenoto ti sushtestvuvane opletno ot laji che si umen...
А ти кур скоро не си ялА?
Ооо, отивай, че вече си се разболялА и не е много полезно, ма!