View Full Version : Тя не иска да ме прегърне
imam edin problem s moita - si4ki znaqt 4e sme gadjeta, oba4e v u4ili6te kato q pregry6tam, tq ne mi otvry6ta. Na neq ne i e problem 4e q pregry6tam, oba4e... 6to e taka?
NightSky
05-05-2007, 09:55
Може би се притеснява и не иска това да става пред много хора.
led_i_ogyn
05-05-2007, 09:59
i az taka misql..moje prosto da ne iska pred tolkova hora, a nqkade kato ste samo dvmata.. :wink: :wink: :wink:
a pak pri men e obratnoto az iskam da se pregra6teme celuvame i t.n ama toi do sq ne go e pravil.???za6to taka.ama toi ne se pritesnqva
Ех тоя пуст срам... :roll: Питай я, за кво така прави. Явно си има причина момичето.
mechtaq_za_teb
05-05-2007, 10:38
Sigurno se pritesnqva i zatova ne te pregryshta v y4ilishte.Govori s neq i i obqsni 4e nqma ot kakvo da se pritesnqva.. :)
iLoveChocolate
05-05-2007, 11:02
или се притеснява или не обича
Може би просто не иска да го демонстрира. Попитай я :wink:
i az taka misql..moje prosto da ne iska pred tolkova hora, a nqkade kato ste samo dvmata.. :wink: :wink: :wink:
еми да...няма какво друго да е...
alkobalko
05-05-2007, 18:35
Може да се срамува или да не иска да демонстрирате връзката си. Най-добре поговорете и се разберете.
sun_flower
05-05-2007, 18:35
popitai q,nai-veroqtno se pritesnqva
Явно не иска другите да знаят, че сте гаджета.
BWald0rf
05-05-2007, 19:10
Сигурно се притеснява и я е срам да разберат останалите че ходите...Поговори с нея и й обясни че трябва да промени държанието си защото това е тъпичко ;)
malkoto_sladur4e
05-05-2007, 19:21
Това е съвсем естествено!Много хора са така...просто не си показват чувствата пред всички!Спокойно всичко е наред! :wink:
Pi4 na4i trqbva seriozno da si pogovorite s tvoqta macka .
Allthatshewant
05-06-2007, 08:10
Може да се срамува или да не иска да демонстрирате връзката си. Най-добре поговорете и се разберете.
Това е съвсем естествено!Много хора са така...просто не си показват чувствата пред всички!Спокойно всичко е наред! :wink:
Нито е естествено, нито е нормално, нито пък вс. е наред. Тфа момиче или иска да си има повече от 1 приятел, или иска да крие, необяснимо защо, след като се твърдеше, че се харесват... нито пък много хора не искат да си показват чувствата... не обяснимо, но не и естествено, според мене [-X
Deni4ka93
05-06-2007, 10:31
Em...nqkoi hora ne obi4at 4uvstvata im da se demonstrirat publi4no...
poldiboy
05-06-2007, 10:34
dam,naistina moje tova da e pri4inata!ako e pritesnitelna i ako neinite priqteli i priqtelki sa okolo neq,nqma kakvo da se 4udi6!dai i malko vreme da se motivira kum teb i taka;) :mrgreen: