View Full Version : Прекалено е самонадеян...
гърл нийд то лоов
05-05-2007, 14:50
Айде бе не мога да схвана излязохме с едно момче и за първа среща той се държа доста как да кажа...едва ли не явно си е решил,че иска да си ме завоюва и то не бяха намеци,то не бяха чудеса. Хваща ме тук-там,поопипва ме,прегръща ме. Ами то хубаво,ама малко в повечко ми дойде. И се чудя дали не иска само едно от мен или просто толкова си ме е харесал,че не се сдържа? Ее,за мен не е редно така да прави...какво ще кажете за подобно поведение!? :roll:
cherinka
05-05-2007, 14:56
Аз мисля, че малко се е поразлигавил покрай теб.
Или просто си мисли, че с това му поведение ще го харесаш, и явно е с грешни помисли.
абе, мани, всички са супер недобре
гърл нийд то лоов
05-05-2007, 14:57
Пръдни. Ще ти мине.
Ам,щеше да ми се сториш оригинален,ако беше измислил нещо по-така,ама на :mrgreen: И тва не умееш,то подписът си ти издава всичко :D Идеята ми е тук да дават мнение сериозни хора,а не изцепващи се като пълни кретени...ехх..размечтах се викате :roll:
mechtaq_za_teb
05-05-2007, 15:19
Za pyrva sreshta e poprekalil :lol: Emi spored men si te haresva i se e opital da te vpe4atli po toq nachin.I kato gledam e uspql de.. :)
Абе момчето ти е дало мноо ръчка, не му се ядосвай. Просто др. път като излезете му кажи да не бърза толкова, щот няма смисъл. Хубавите неща бавно стават (за кой ли път вече го казвам :roll: ). Явно мно яко се е зарибил по тебе, в тва няма нищо лошо :D
Ми то зависи от човека.Ако е по-освободен, може би просто си е такъв. Явно е искал да ти покаже какъв е и че ще ти е хубаво с него. Пък и по-добре тъй, отколкото да сте стояли без да правите нищо, нали?! :wink:
BWald0rf
05-05-2007, 15:52
Еми като не ти харесва да прави това му кажи ;) Все пак е била първа среща и той от каде да знае дали ти харесва или не :)
Абе момчето ти е дало мноо ръчка, не му се ядосвай. Просто др. път като излезете му кажи да не бърза толкова, щот няма смисъл. Хубавите неща бавно стават (за кой ли път вече го казвам :roll: ). Явно мно яко се е зарибил по тебе, в тва няма нищо лошо :D
Мда съгласна съм!Радвай се!
bqsna_teenagerka
05-05-2007, 16:22
ами ти сама ще разбереш след време!!!....то ще си проли4и какво иска..ако бърза за секс зна4и те използва ако не те насилва зна4и те харесва :oops:
Абе според мен е прибързал щото иска да му пуснеш. Надявам се че не е така, но според мен е това.
cherinka
05-05-2007, 16:25
ами ти сама ще разбереш след време!!!....то ще си проли4и какво иска..ако бърза за секс зна4и те използва ако не те насилва зна4и те харесва :oops:
И ти се появи като един шибан слънчев лъч :-D
Цял ден та чакам :smt008
Според мен се гаври с тебе. Не мисля, 4е е редно да се занимава666 с него :|