View Full Version : iskam da si go vurna... pomognete!!!
mai4ka_91
05-05-2007, 16:33
postapih malko glupavo znam, no vsichko koeto pravq e ot lubov.. i eto kakvo stana: prez poslednite 2 sedmici toi se durje6e mnogo studeno sus men, ni6to ne mi spodelq6e, ne me celuva6e, ne me pregry6ta6e... { a tova me naranqvashe mnogo} ii nakarah edna moq priqtelka da po4ne da si pi6e s nego v mIRC ... i tq go pita ima li si priqtelka, a toi i otgovori 4e ima, no skoro 6tql da ostava ergen... normalno be6e da mu go kopiram tova i da go pitam kakvo zna4i ii toi se qdosa mn ii vika az da ne sum ti zatvornik da me sledi6 i t.n.{ a az izob6to ne sum iskala da go sledq, prosto mn me interesuva6e kak 6t eotgovori na vaprosa} ii toi kaza KRAI na vsi4ko.. ot togava vsi4ko se promeni ... sled tova si pisahme ii toi kaza 4e sum bila nai-stisnatiq 4ovek koito poznavali to za6to za6toto toi vinagi mi pla6tal vav kafetata { a az ot 1 mesec ve4e sama si pla6tah) tova adski mn me obidi za6toto sum mu davala pari na zaem kogato mi poiska i ne samo na nego... no i tova prostih!sega na 1 mai me vze s nego v gorata na piknik prekarahme neveroqtno a v4era si pisahme i mu kazah 4e mi lipsva adski mnogo i toi kaza 4e e vzel re6enie i 4e smqta taka kato priqteli 6etli sme da se uvajavame i tursim mnogo pove4e... a az ne iskam da sme priqteli.. i takam kum vaprosa- molq vi pomognete mi mislq 4e imam 6ans da sum pak s nego sig sum 4e me obi4a o6te kajete mi ak da si go vurna ne moga bez nego vseki mi kazva 6te si nameri6 drug, no az ne siakm drug iskam samo nego toi e perfektniq za men... sujalqvam 4e vi zanimavam s moite gluposti ii blagodarq na tezi koito 6te otgovorqt ili pone sa pro4eli tova koeto napisah... 6et se radvam ako mi pomognete :(
Мили4ка, той ти е казал в прав текст, 4е не иска пове4е от приятелство. Няма какво да направи666 :|
Plus tva e go zaslujava6...Mn gadno te e manipulira spored men za da te zareje i da izleze suh ot vodata kato te ostavi da se samoobvinqva6!Prosto zabravi za nego!Trudno e no s vremto vsi4ko6te ot6umi! SEga se zanimavai s drugi ne6ta i se opitai da ne misli6 za tova pove4e. :smt018
sun_flower
05-05-2007, 16:50
Ot kolko vreme ste zaedno?Misli6 li 4e mu e omruznalo ot vruzkata vi?Kogato ste izlezli na piknik,toi kak se durje6e s teb?Imahte li po-intimni otno6enie,zabelqza li ne6to,koeto da e v tvoq polza.6tom misli6,4e o6te te obi4a,pogovori s nego za pri4inata,poradi koqto iska da si ostanete priqteli.Ne mi se vqrva povoda e za tova,4e ti e pla6tal smetkite.Ne znam, pomisli mn hubavo kakvo e stavalo,za da vidi6 dali znae6 pri4inata,koqto e reflektirala vurhu povedenieto mu.Osven da nastoqva6 za razgovor-ne znam,o6te pove4e,4e toi ti e kazal,4e ne iska da ste zaedno :-k
USPEH,DANO SE OPRAVQT NE6TATA
mai4ka_91
05-05-2007, 16:57
emi zaedno bqhme po4ti 3 meseca.. za omruzvane nz to4no toi iska6e da imame dulga vruska me4taehme si kak 6et me izvika v more ot lubov i kak 6et mi iznasq serenadi pod prozoreca.. vsi4ko be6e tolkova hubavo .. kogato otidohme na piknik se darja mn dobre sqda6e v\u men prave6e mi masaj hrane6e me .. daje togava po navik go celunah po uhoto no toi ni6to ne kaza... pitah go nqkoq druga li ima i toi kaza 4e nqma i nikoga ne e imalo druga m\u nas.. nz ve4e... be6e mi predlojil edin den da hodim vuv tqh da se "metnem" kakto go kaza toi... nqmam ni6to protiv,no ne iskam da sum mu k*rvata i da me tursi kogato e na zor... [-X [-X
martinka_91
05-05-2007, 17:01
Мисля, че не си заслужава да се опитваш да си го върнеш...Намери си други занимания, други неща, които да те интересуват.
Все пак не е лошо да си останете приятели, макар че на теб ще ти е доста трудно...
mechtaq_za_teb
05-05-2007, 17:03
Ot napisanoto mislq 4e toi veche ne iska da ste poveche ot priqteli.Moje 4uvstvata mu da sa ohladnqli,zashtoto ako te obichashe 6te6e da iska da ste zaedno.Za da iska da ste prosto priqteli zna4i qvno ne izpitva takiva silni 4uvstva.Pone az taka mislq...ako ne si sigurna pogovori pak s nego za da se uverish kakvo iska toi.
bqloto_zai4ence
05-05-2007, 17:10
moje da zvu4i gadno oba4e taka ti edva li ne mu lije6 guza za da pak si s nego druj se na nivo ne mu pokazvai 4e o6te ima6 4uvstva kum nego.... nedei da strada6... i nai vajnoto nedei da obvinqva6 sebe si... po razkaza ti mislq 4e toi sigurno o6te ima 4uvstva kum teb... no nedei mila ... ne se unijavai ne mu se moli da se vurne pri teb... EDNO MOM4E NE ZASLUJAVA TOVA ....
Мили4ка, той ти е казал в прав текст, 4е не иска пове4е от приятелство. Няма какво да направи666 :|
На същото мнение съм!Според мен няма какво да нпаревиш... :(
Засега мисля,че е най-добре да оставиш нещата да се развиват от само себе си без да се месиш ти.В смисъл такъв не го търси ти.Опитай се и да не мислиш толкова много за него.Това ще стане като си намериш нови занимания.Излизай по често с приятели,ходи по купони,развеселявай се. Ако той те обича ще се усети какво е загубил и ще се върне при теб. :wink:
Znae6 li,prepro4itam pak napisanoto ot teb i si mislq,4e kolkoto i da ti se iska da budete pak zaedno,dori i az,koqto vinagi sum za tova,4e trqbva da se opitva dokrai,sum na mnenie,4e toi e zagubil interes kum teb.Gadno zvu4i,no imaiki predvid vsi4ki onezi hubavi migove,koito ste imali i sega6noto mu povedenie,me navejdat na misulta,4e ne6tata sa stignali kraq si.Tova,4e toi e iskal dulga vruzka,sama vijda6,4e ne e tolkova lesno postijimo.Me4tite,stremejite sa se otmili s vremeto qvno,vupreki 4e 3 meseca ne sa 4ak tolkova mnogo,no mogat da ostanat nai-krasivite v tvoeto suznanie.6te ti kaja samo,4e ne zaslujava6 da se unijava6 i da bude6 unijavana za trohi lubov,ti zaslujava6 pove4e,kakto vsi4ki zaslujavat da sa 6tastlivi.Opitai se da ne se izmu4va6,dokolkoto e vuzmojno,vremeto 6te ti pomogne.
sun_flower
05-05-2007, 18:32
mnenieto gore e ot men!
alkobalko
05-05-2007, 18:33
Ти си постъпила гадно с номера в мирката, а той, че не е говорил с теб, за да се изясните. Не прибързай, остави всичко да се развива само. Ако наистина те обича, скоро ще разбере, че не може без теб и нещата ще се оправят. Ако обаче не стане така, значи не те заслужава. Това обаче не пречи да запазите едно добро приятелство.
Възможно е да те обича, не споря, но доста от нещата, които е направил сочат точно обратното.
Все пак поговори с него, ако искаш и мижте какво ще правите.
malkoto_sladur4e
05-05-2007, 20:52
Аз мисля,че той само те използва по някакъв странен начин,и че ти заслуважаш нещо по-добро! :wink:
Аз мисля,че той само те използва по някакъв странен начин,и че ти заслуважаш нещо по-добро! :wink:
suglasen sum s tova
drugoto koeto me u4udi e kak taka ti e napravil problem 4e toi pla6ta vinagi, do sega vinagi az sum pla6tal na priqtelkata mi, imalo e samo nqkolko slu4aq v koito tq e pla6tala 6tot az sum nqmal pari, no ostanalite puti vinagi az pla6tam (v na4aloto iska6e tq da si pla6ta smetkata ama s vremeto svikna s misulta 4e az 6te pla6tam) stava6e vupros 4e ako te obi4a ne mislq 4e parite 6te sa mu problem
za mirkata verno mnogo kofti si postupila, trqbvalo e da govori6 direktno s nego, 6te6e da e po-dobre, no tova ve4e e minalo i ne moje6 da go promeni6
za tova dali moje6 da si go vurne6 - 3 meseca ne sa malko i 6tom e bil s tebe 3 meseca ne mi se vqrva da e nqmal nikakvi 4ustva kum teb, taka 4e nqkoi den 6te osuznae 4e ne moje bez tebe i sam 6te te potursi
moje bi ako si go naranila s ne6to predi tezi 2 sedmici v koito e ohladnql e re6il da se predpazi da ne go narani6 pak, pomisli si kakvo e stanalo togava i ako se seti6 za ne6to takova si pogovori s nego i razberi dali e tova, ako e tova mu obe6tai 4e 6te se postarae6 da ne go naranqva6 pove4e
ako ne budete si samo priqteli i vij kak 6te se razviqt ne6tata
Здравей,имам приятелка,която е в абсолютно същото положение като твойто.Даже,и те с гаджето и бяха ходили 3 месеца.Както ти казвам на 100% едно и също.
( http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=92270 )
Аз съм си казала мнението в темата,но все пак искам да ти дам няколко съвета,защото като гледам на нея колко и е трудно предполагам,че и на теб ти е така.
Аз смятам,че трябва да оставиш нещата да се развиват от само себе си,а между временно да се опитваш да го забравиш.Ето ти няколко изпитани начина,които можеш да пробваш,дано поне някои от тях ти помогнат-дори и съвсем малко. :wink:
:arrow: не се насилвай,ако не успяваш да пропъдиш от погледа си всички онези дреболии,които ти напомнят за вашата връзка.дай си време за да кажеш 'сбогом'
:arrow: всеки ден намирай някакъв предмет и го хвърляй в кашона в който да запокитиш спомените от него
:arrow: спри за малко да ходиш на местата,къдете сте били особено щастливи и си потърси нови.след вреем ще можеш да се върнеш и да ги посетиш отново,но засега е най-добре да ги избягваш.
Това което сега ще ти кажа на мен винаги ми помага:
:arrow: напиши на вибвшия си приятел прощално писмо.Излей си в него всико,което ти е на душата-болката,гнева.. Свършвайки,ако се сетиш за още нещо,не се плаши,напиши още 1 писмо.И още едно,и още едно.. важното е да изприказваш всички свои чувства.Най-хубавото е че не необходимо да ги пращаш.В мига ,в който ги напишеш всичко вече е казано и няма значение дали ще го прочете или не и ще ти е по-добре.
Сега е момента да се съсредоточиш в/у своя си живот,защото сега повече от всякога си му нужна!
Наистина ти желая,да успееш възможно най-бързо да го преодолееш,а ако той те обича,след време като мине време ще се усети какво е загубил.
И накрая моя най-искрен съвет:
:arrow: Усмихвай се за да ти се усмихне живота!
mai4ka_91
05-06-2007, 17:20
blagodarq mn na vsi4ki koito mi pomognahte po nqkakuv na4in sus savetite si.. 6te se radvam i drugi ako pi6at po temata =D> =D> =D>