View Full Version : SAVSEM SE OT4AQH
KyKJlu4KaAa
05-05-2007, 16:55
:smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 veche neznam kakvo stava s nashta vryzka...predi ne beshe taka..prosto nqmam dymi..s avera mi sme ot 9 meseca zaedno...predi otno6eniqta ni bqha mnogo hybavi..a pyk sega..neshto stava..napravihme go za pruv pyt predi 1 mesec i do sega obshto sme pravili sex 6 puti....i ot posledniq put ..neshto my stana..zapo4na da se darji mnogo grubo s men..pitam go kakvo ti ima..toi mi kazva 4e nqma nishto...kazvam my 4e veche ne me obicha..4e se darji losho s men....toi mi se izvinqva i kazva 4e me obicha..no neshto ne my vqrvam...priqtelite my tvardqt 4e nqmal drygo momi4e..4e mnogo si me obichall..no i te neznaeli kakvo my ima..a pyk az na neg0vite priqteli imam doverie.... :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 molq daite mi savet..kak da raznobrazq vryzkata ni..kakvo da govorq s nego..kakvo da napravq..za da moje neshtata da stanat kato predii.... [-o< mnogo shte sam vi blagodarna..ako nqma bazici..kritiki i obidi.. :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 :smt022 blagodarq vi predvaritelnoo !!![/b]
Може би има проблем. Опитай се да го предразположи666 за по-откровен разговор. И дано да ти сподели(ако съм права), за да може666да му помогне666
mechtaq_za_teb
05-05-2007, 17:07
Hm..moje az da se byrkam no v4era sashtata tema beshe pusnata...Kakto i da e.Qvno ima nqkakva pri4ina,za da se darji taka.Potarsi go,kaji mu 4e iskash da razberesh kak e i kakvo mu ima.Vse pak si mu priqtelka i se pritesnqvash za nego.
Ами може би нещо в личен план го е иэнервило..не е эадължително да се отнася до теб!Но нали энаеш ,че на човек като му е криво и си го иэкарва на тоэи,но когото е най-лесно-може би в случая ти!
Не ми се вярва вече да не те обича,както сама се иэраэи...!Ако беше така ,отдавна нямаше да е с теб-все пак ако е целял само да правите сескс го е постигнал!Но ето ,че и след секса още сте эаедно и то до колкото раэбирам не малко време!Недей да прибърэваш и говори с него СЕРОЭНО!Кажи му мсичко ,което мислиш в прав текст...не спестявай нищо!Иэяснете се и може би ще стане по-добре...!
Малко ще е кофти ,ако сте се `иэтъркали`,в смисъл ако сте си омръэнали ,както ти сама намекна.....!В подобен случай е глупаво да говорим эа РАЭНООБРАЭЯВАНЕ..!При едно такова положение нищо не върши работа,освен една временна раэдяла (която эа съжаление в повечето случаи се окаэва ВЕЧНА...)! Нооо да се надяваме ,че човека просто има някакъв проблем,ще го сподели с теб и нещата ще си доидат по местата!
:roll: :roll: Е късмет,надявам се да съм ти била полеэна ииии после да ни кажеш какво е станало!
:smt006
Трябва да разбереш какво му има, за да знаеш как да оправиш нещата.
Не искам да те притеснявам, но е възможно и чувствата му да са се променили.
Виж сега.Трябва да се бориш !!!Надеждата винаги умира последна !!! Бори се !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
gPa3HuTeJl
05-05-2007, 19:37
Сигурно е в цик1л.. АЬХЬхаЬХаХЬхаХЬХаЬАЬхаЬХа ХЬха :smt005
malkoto_sladur4e
05-05-2007, 20:58
Ами според мен той има някакъв проблем и нещо го мъчи и изобщо несъзнателно се държи лошо с теб от време на време!Винаги има такижа преходни периоди! :wink:
Ехххх :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
еми как така се е държал грубо какво точно е правил
Ехххх :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Хихихихихи.... :smt005 :smt005
Виж ся мойто момиче. Казах ти го и в предишната тема , дето беше пуснала вчера или оня ден, нзн. Той просто те е отсвирил бе, край, end, конйец, adios, bye bye.... :-#