View Full Version : Към момичетата...
Бихте ли си паднали по white collar (костюмар)? Защото най-вероятно аз ще стана такъв, понеже професията, която ме вълнува е такава.
леле що эа въпрос?
Всимко эависи от човека и характера му....не може само като видиш някого как се облича да решиш дали го харесваш или не!
А ти не бери ядове-се ще има кой да си пада по тебе :-D А и това е само професионалното ти облекло...в свободното си време ще си се обличаш по свой вкус :-k Немай ядове :mrgreen:
Ами характера ми е следния: купонджия, малко вятърничав, но не и що се отнася до учение или професия, не съм вятърничав и във взаимоотношенията си с жените и хората изобщо. Обаче съм много чувствителен и не "нося" на много философски теми, ако са свързани с лоши неща като катастрофи и убийства например. Лошо ли е, че съм толкова чувствителен? Обичам хората, които не вдигат скандали за най-малкото и не гледат да се налагат, но в същото време държат на думата си и все пак си отстояват правата, макар и не просташки.
Не мисля, че трябва да има някакво значение.
дрехите не правят човека :wink:
IlLuSi0nS`
05-05-2007, 17:48
осъзнаваш колко е глупаво да се опитваш да обясниш какъв човек си, нали?
осъзнаваш колко е глупаво да се опитваш да обясниш какъв човек си, нали?
Ахаха съгласна съм!
alkobalko
05-05-2007, 18:18
Това, че ще започнеш да се обличаш по този начин няма да промени характера ти. Така че не би трябвало да е проблем. Все пак много зависи от момичето, ако наистина държи на теб, ще те хареса каквото и да облечеш.
Две момичета си говориха, че щом някой бил костюмар, значи би трябвало да е заможен и бил за тях.
BWald0rf
05-05-2007, 19:13
Не мисля че облеклото е от голямо значение за това дали харесваш някой човек или не..
Ти като почнеш да работиш ще се интересуваш ли дали тийнейджърките си падат по костюма ти ? :roll: Тогава би трябвало да те вълнуват некви по-сериозни неща, така че спокс!
Ти като почнеш да работиш ще се интересуваш ли дали тийнейджърките си падат по костюма ти ? :roll: Тогава би трябвало да те вълнуват некви по-сериозни неща, така че спокс!
Да, но и ще имам по-голям шанс да забивам по-малки от мене, нали? Въпреки, че не съм педофил и не бих си легнал с някаква си пикла. Обаче 5-10 години разлика не е прекалено много, нали?
абе ти внимавай, щото като те видят така облечен и .... значи има кинти, следователно си падат, но въпроса е по какво?
ThePainIsReaL
05-06-2007, 14:07
Малка съм, по-скоро не. Но дрехите не правят човека. Пък и за всеки влак си има пътници.
sh3_1s_7h3_0n3
05-06-2007, 14:55
Да, но и ще имам по-голям шанс да забивам по-малки от мене, нали? Въпреки, че не съм педофил и не бих си легнал с някаква си пикла. Обаче 5-10 години разлика не е прекалено много, нали?
пхах...добре, че изчетох всички постове до долу и видях, че си писал още няколко пъти... 'щот за момент ми се стори ненормално свестен за разлика от повечето несериозни момчетии... ама т'ва с мисленето за първичните инстинкти... а и елементарния въпрос, който те вълнува.... пхах...
костюма няма да те направи по-'перфектен' отколкото си...
опаковката не подобрява качеството, а примамва и заблуждава обикновения потребител...
чувал си, че 'по дрехите посрещат, по ума изпращат', нали?
Feel Lonely
05-06-2007, 14:58
Бихте ли си паднали по white collar (костюмар)? Защото най-вероятно аз ще стана такъв, понеже професията, която ме вълнува е такава.
Izkarvash li pari shte obicha mnogo 8)
`Death`Whore``
05-06-2007, 15:45
Не ме привличат особени мъже с костюми, защото те и ще се държат резервирано, и няма да си позволяват да пуснат брадичка, за други неща да не говорим...а и такъв мъж няма да ме изтърпи. :)
lesstats
05-06-2007, 15:49
аве хитър
ти ще ходиш така само на работа
като излизаш навънка да се забавляваш ще си се обличаш както си искаш