PDA

View Full Version : Моля помогнете

СъНиии
05-05-2007, 17:57
Эдравеите!Энам ,че ви е досадно,эащото съм поредната която ви эанимава с проблемите си и иска съвет...!Но нека теэи ,на които им е неприятно да не пишат раэни циниэми,а просто да эамълчат!
Е проблемът е следния:
Эапоэнах се с едно момче преди около 3-4 месеца!Теэи месеци эа мен бяха много мъчитеблни-не спрях да мисля эа него,да го сънувам и тн!Много ме привлича -и не само фиэически!Эапоэнахме се на тренировки,всъщност той ми е трениор...с 6 години е по-голям от мен,но мисла че това не е чак толкова голяма раэлика -хихи все пак и двамата сме млади :smt005
Та преэ това време мислих само эа него във всяка една секунда....неэнам как да го спечеля,эащото мисля че има приятелка,но не съм сигурна..!въпреки всичко кажете ми как да му привлека вниманието ,като се има в предвид раэликата в годините -аэ съм на 16!
Благодаря ви много предварително! И моля помагаите эащото съм много влюбена , а го виждам всяка седмица :( :( :(

Nono
05-05-2007, 18:16
Mi kakvo da ti kaja.Ponqkoga 4ovek nemoje da polu4i tova ,koeto iska.Ti naistina li haresva6 tova mom4e.Pomisli si za vsi4ko.Vse pak ima i drugi mam4eta .Edin savet ot men :
Kakvoto i da stava vinagi se bori i nikoga nepla4i!!!

alkobalko
05-05-2007, 18:20
Ако си има приятелка просто забрави за него. Отговори си дали наистина го харесваш толкова много, или е временно увлечение. Лично според мен една такава връзканяма бъдеще, но това е само моето мнение. Ти сама решаваш.

СъНиии
05-05-2007, 18:21
Ами да -определено найстина го харесвам..!Аэ попринцип не се влюбвам лесно...даже не ми се е случвало много пъти!Но пък стане ли е много мъчително и не си отива лесно......
моля ви даите ми някакви съвети :(

СъНиии
05-05-2007, 18:32
Ми аз ти предлагам да го залепиш с локтаит за гарба си :) така няма каде да избяга

Когато прочетох името ти, те помислих за някакъв изпаднал пенсионер, дошъл да се прави на умен. Но сега те видях от друга светлина. Ти си идиот с пенсионерско чувство за хумор. Прегледай се.
благодаря ви !!!!!! [-(

sladuranata_891
05-05-2007, 19:07
parvo razberi dali si ima priqtelka,ako nqma deistvai ako ima po dobre se otkaji

gPa3HuTeJl
05-05-2007, 19:31
Лично според мен една такава връзканяма бъдеще, но това е само моето мнение.

Виж сега до няк1де си права... се пак 6 години не са никак малко, но се пак ако има нещо между тях, което много се с1мнявам годините не им представляват проблем..

К1м Авторката на Темата :
Ми ще ти кажа само едно... на мене с мойта приятелка разликата ни е 5 години.. но се познаваме от близо 3 години се пак...
Ти си вади изводи както каза Алекс временно увлечение ли е или наистина го харесваш толкова силно..

koalka
05-05-2007, 19:58
6 години са доста голяма разлика...

Presley
05-06-2007, 07:51

Виж сега до няк1де си права... се пак 6 години не са никак малко, но се пак ако има нещо между тях, което много се с1мнявам годините не им представляват проблем..

Ми ще ти кажа само едно... на мене с мойта приятелка разликата ни е 5 години.. но се познаваме от близо 3 години се пак...
Ти си вади изводи както каза Алекс временно увлечение ли е или наистина го харесваш толкова силно..
Съгласна съм!!!!

Allthatshewant
05-06-2007, 08:39

Съгласна съм!!!!

Аз Също :smt023

BAYO
05-06-2007, 10:02

Съгласен съм и с двамата. Както винаги де :>
Но ще добавя само ... годинките понякога са от значение за средата, в която се движите. Ако не се набива много на очи тия 6 годинки , няма да имате проблем. Приятели, близки , роднини... няма да има проблем. Ама ако той е на 20 а изглежда на 30 ... не мислиш ли, че поне малко биха се позамислили.

anti-social
05-06-2007, 10:08
6 години са доста голяма разлика...

зависи.... ако жената е примерно на 22, а мъжът - на 28 няма никакъв проблем, но в нейния случай не е така, защото е само на 16. Според мен трябва да го забрави и да се запознава с повече свои връстници, но пък като се замисля, момчетата на 16 са пълни идиоти... ясно ми е защо се е влюбила в по-голям мъж...

malkoto_sladur4e
05-06-2007, 10:34
Според мен е невъзможно да сте заедно!Точка! :-D

poldiboy
05-06-2007, 10:48
Godinite nikoga ne sa problem!Problema e v tova dali i dvamata se privli4ate edin kum drug;)Dosta interesna situaciq,predstavqm si kakvo 6te stane,kato mu kaje6:P

mad_dog
05-06-2007, 10:49
но пък като се замисля, момчетата на 16 са пълни идиоти

Ей, anti-social, аз съм на 16 ... и не се смятам за идиот! Случва се понякога да изпростея, но ... на кой не се случва? С моето момиче сме от 8 месеца и давам всичко най-добро което мога. Та, и мен ли ще ме наречеш пълен идиот?? [-X