View Full Version : kak da nakaram gajeto..
da go pravime v ku4e6kata poza? ne znam kak to4no da i kaja 4e iskam da go praime taka.. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Ми казваш и просто ве то не е нещо голяма философия или ако си толкова страхлив колкото изглеждаш (да не можеш да я питаш един прост въпрос) просто по време на секс докато сте възбудени много просто смени позата тя ако е достатъчно възбудена не вярвам да забележи ;)
cherinka
05-05-2007, 22:04
Скачаш върху нея. Прайш квот прайш, след това я хфащаш през кръста и й казваш "Дай ся на задна", тя ако не иска, ще ти каже, а ако няма нищо против , ще ти се нагъзи.
Айде, успех.
Кажи и го направо тя ако иска ще се съгласи ако не.....
malkoto_kurve
05-06-2007, 05:57
Нямаш грижи, аз много обичам на задна :) Не знам но според мен на всички момичета така им харесва. Просто си кажи че искаш ако тя не иска не и се умолявай провреме на секс че ще развалиш момента :P Просто и кажи да опитате и ако не и хареса няма повече, повярвай ми ще се получи :)
Просто и кажи. (колко оригинално, а?) :-$ :-D
А бе просто я издебни и мини зад нея, пък тя ако не иска ще си каже.
слагаш случаино 10 лв на земята и кат са наведе да ги земе хопа ко стана \:D/
HopeLesss
05-06-2007, 07:39
Абе що трябва да й казваш :lol: Обръщаш я по корем, почваш да я целуваш по гърба, насам натам и те нещата сами ще си дойдат :D
alkobalko
05-06-2007, 08:00
Абе що трябва да й казваш :lol: Обръщаш я по корем, почваш да я целуваш по гърба, насам натам и те нещата сами ще си дойдат :D
Това също е добро предложение, ако не се получи просто и кажи, че искаш да пробвате.
bulgarche
05-06-2007, 08:09
Прости си я обръщаш. Мисля че не ми се е случвало с думи да се разбираме за пози
Glezanka
05-06-2007, 08:15
Kazwash i che iskash na zadna i gotowo.
OtherDimension
05-06-2007, 09:00
обещай,че ще и подариш Nokia N91
JoeBanana
05-06-2007, 09:02
da go pravime v ku4e6kata poza? ne znam kak to4no da i kaja 4e iskam da go praime taka.. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
кажи й че искаш да я чукаш като животноhttp://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
Прости си я обръщаш. Мисля че не ми се е случвало с думи да се разбираме за пози
и на мен не ми се е случвало да искам "разрешение" за отзад, отпред и тн. Просто си се намествам както си знам и тя също, единсвено сте стига до "дебати" за в г**а :P
Кажи и го направо тя ако иска ще се съгласи ако не.....
da i za sam na tav mnenie
ThePainIsReaL
05-06-2007, 13:41
Да, напълно съгласна. Ако вече не се осети.. кажи й, че много искаш, че няма за какво да се притеснява и т.н.
krem4et0
05-06-2007, 14:02
Нямаш грижи, аз много обичам на задна :) Не знам но според мен на всички момичета така им харесва. Просто си кажи че искаш ако тя не иска не и се умолявай провреме на секс че ще развалиш момента :P Просто и кажи да опитате и ако не и хареса няма повече, повярвай ми ще се получи :)
Не на всички им харесва. Аз лично много я мразя.
Направо по време на секс си се нагласяш и .. действаш. :lol: Макар че,ако до сега не е давала на никой отзад .. не вярвам лесно да се навие,възбуди я на макс и .. действай.Направи така,че първия път отзад да й хареса и после сама ще иска там :P При мен лично така стана..