Влез

View Full Version : Според вас има ли такова нещо,наречено любов?

poldiboy
05-06-2007, 11:20
За мен лично е въпрос на внушение!Може би това се дължи,че не съм имал сериозна приятелка от близо 1 година!Сега започвам връзки,които са само заради причината,наречена секс!Колкото и да казваш,че обичаш даден човек,след това,защо го нараняваш?Например или му изневериш или пък го зарежеш!Никога не можеш да си сигурен,кой ти казва истината и кой не!Вече има прекалено много хора,които мислят само за себе си,а за другия до тях,майната му,нали на него ще му е гадно,мен какво ме интересува!Дано да греша за любовта и отнова пак да намеря подходяща девойка;)А тези които са я намерили,здраво да я стискат и да не я пускат!

05-06-2007, 11:27
аве ко да ти кажа тея жени искат само ебане,за нищо др не стават!аз ми писна вече да почвам някоя връзка,и след няколко дена да я приключвам!така че с жените не тряа да се държим като с мили същества :twisted:

bqsna_teenagerka
05-06-2007, 11:31
не сам си играла да ти 4ета поемата но само от заглавието ще ти кажа 4е има хиляди такива теми! потърси намери и про4ети.....мн хора казват 4е има любов,по това съдим 4е и съществува...друг въпрос е ако някои хора не са я намерили

Presley
05-06-2007, 11:36
Каэвам едно голямо ДА!!!!Любов има...друг е въпроса ,че повечето хора не энаят какво е ,эащото не са я иэпитвали ,или пък само си мислят ,че са я ....!Това е ,а ти не губи надежда!!!!!Все някога ще намериш истинската любов...ама то има и друга страна-НИЩО НЕ Е ВЕЧНО!!!!!!Любовта не трябва да се приева ,като нещо което остава до ГРОБ...!!!!!!

Deni4ka93
05-06-2007, 11:37
аве ко да ти кажа тея жени искат само ебане,за нищо др не стават!аз ми писна вече да почвам някоя връзка,и след няколко дена да я приключвам!така че с жените не тряа да се държим като с мили същества :twisted:

СКрии се некъде бе!Никоя жена няма да си легне с човек,който я прави на боклук.
Да има любов само че т'ва е чувство,което може да го почувства човек на окола или над 20 години... :}

mila_pila
05-06-2007, 11:50
Да има любов само че т'ва е чувство,което може да го почувства човек на окола или над 20 години... :}
yes хаха значи мога да си отдъхна и да си чакам спокойно 4 или повече години, щото виж ли ти на 16 съм неспособна да изпитам подобно чувство. егаааати хайде стига с тия крайни изказвания.
за любовта.... може и да има, но аз не съм много склонна да вярвам в съществуването и. всичко е привързване и до голяма степен хората се събират заради взаимна изгода. целият ни живот е една голяма измама.

Nono
05-06-2007, 12:11
Da ti kaja 4esno spored men lubovta se e nqkaksi iz4epila.V ne6niq svqt vseki gleda da precaka drugiq.Ve4e po4ti vsqkoe momi4e vijda v edno mom4e materialnoto a ne duhovnoto.Nz no po ne az taka mislq ,4e nqma ve4e istinska lubov .

alkobalko
05-06-2007, 12:28
Да, има любов, може и да се създаде сериозна връзка. Това, че понякога човек не попада на правилния партньор, не означава, че той не съществува. Не е вярно, че момичетата не искат сериозна връзка. Може да има такива, но не всички. Също така не е вярно, че момчетата търсят само секс от приятелката си.

cherinka
05-06-2007, 12:30
Винаги има ПО- от това, което притежаваме.
А всички гледат "ПО-"-то.
..и така един вечен кръговрат. :-D
Тва е все едно да питате "Има ли Дядо Коледа". Сигурно има, но повечето са измамни.

ThePainIsReaL
05-06-2007, 15:04
Вероятно има. Зависи дали ще се оставиш да вярваш в нея.

Feel Lonely
05-06-2007, 15:34
Винаги има ПО- от това, което притежаваме.
А всички гледат "ПО-"-то.
..и така един вечен кръговрат. :-D
Тва е все едно да питате "Има ли Дядо Коледа". Сигурно има, но повечето са измамни.
toq post mi haresa!

sh3_1s_7h3_0n3
05-06-2007, 15:36
Според мен всеки, който някога е бил влюбен, имал е или има щастлива връзка, ще каже, че любовта съществува.

...а този, който не я е изпитал или е бил тежко наранен... ще отрече, че я има...

Poni4ka
05-06-2007, 16:14
Ми така като се замисля за мен няма ВЕЛИКА ЛЮБОВ, защото всяка една връзка можеш да превърнеш в такава, но от друга страна и аз вярвам че има човек определен за мен, но дали ще го намеря и ще го оценя...И може би за това човек има нужда да има различни връзки за да може да оцени истинската когато тя дойде.Пожелевам на всички да им се случи :) :) :) :)

koalka
05-06-2007, 17:28
Когато изневеряваш, за мен всичко е свършило и не обичаш този човек.За това, който твърди, че обича не би трябвало да изневерява.А да го зарежеш, това означава, че нямаш чувства, а и ако продължаваш да си с него, само ще се измъчваш.

kaki4ka^
05-06-2007, 21:25
v tozi svqt vsi4ko e otnositelno - ni6to ne e samo bqlo i samo 4erno, taka 4e dali ima lubov- vseki 6te otgovori razli4no. nai-vajnoto e ti sam da povqrva6 4e q ima - nikoi drug ne moje da te nakara da go napravi6. vqrva6 li i otkrie6 li o6te nqkoi vqrva6t - ne6tata se polu4avat.
o6te ne6to - mnogo e vajno kakvo razbira6 pod lubov - tq ne idva ot samosebe si, naprotiv - za neq trqbva da se polagat ejednevni griji, tq ne e konstantna... trudno ne6to e a ;) taka 4e ti sam izbira6 dali da povqrva6... az li4no vqrvam i nqma da spra da vqrvam, vapreki vsi4ko...

sun_flower
05-06-2007, 21:32
za vseki si e razli4no.az li4no sum q namerila i q ima!Za tezi,koito sa sami4ki-vupros na vreme e da namerite svoqta polovinka.