View Full Version : Тя ми каза, че имам устните на Дима Билан
Тя ми каза, че имам устните на Дима Билан! Кой е той и това комплимент ли е?
katttto3
05-06-2007, 11:41
http://boojle.com/estore/images/Dima.jpg
opredeleno e kompliment
Като го гледам май и в очите приличам, само че съм с малко по-светла коса и различен нос!
той на 2-ре май имаше концерт-руска эвеэда с много висок рейтинг и пълно джобче :-D
Ебати тъпата тема
Е тогава, като е добре, че имам такива устни, защо си нямам гадже, дали защото бях много сдухан и без никакво самочувствие до скоро? Забелязвам, че сега като съм с по-добро самочувствие и привличам хората вече пак както преди, до 6 клас!
И ние к`во да направим по тоя въпрос??????? #-o
той на 2-ре май имаше концерт-руска эвеэда с много висок рейтинг и пълно джобче :-D
Ебати тъпата тема
Е що да е тъпа? Вече не следя много поп музиката и не съм длъжен да знам кой е, нали? Освен това мога ли да се надявам като момичето ми прави такива комплименти, че ме харесва и ще излезе нещо? ПС. Тя ми е само приятелка.
Пич, има ли тема, където да не говориш за нарасналото си самочувствие? А? Само устата ти е порастнала, спокойно, скоро момиче няма да докоснеш..
cherinka
05-06-2007, 11:57
Ебати тъпата тема
Е що да е тъпа? Вече не следя много поп музиката и не съм длъжен да знам кой е, нали? Освен това мога ли да се надявам като момичето ми прави такива комплименти, че ме харесва и ще излезе нещо? ПС. Тя ми е само приятелка.
Абеее, правете разлика между чисто приятелско отношение и от нещо повече. Пфф.
Ама, че си глуповатичък. :-D
Пич, има ли тема, където да не говориш за нарасналото си самочувствие? А? Само устата ти е порастнала, спокойно, скоро момиче няма да докоснеш..
Верно... е
Еми като тебе бе! А защо ли си мисля, че всички гости във форума са един човек.
Е ако не друго има google, можеш да търсиш на images ... И Дима Билан е най-нашумялият руски изпълнител напоследак, радвай се. Идиот!
Май си говориш сам на себе си?
Е ако не друго има google, можеш да търсиш на images ... И Дима Билан е най-нашумялият руски изпълнител напоследак, радвай се. Идиот!
Да, но имам някакъв проблем и Гугъл ми е блокиран! Това е защото имам K9 Web Protection, сложена от незнам кой си и не знам кой е толкова тъп да блокира Гугъл! :)
Е да не ви попита нещо човек. Разбирам, мислите, че понеже той явно е харесван (предполагам) и мислите, че се хваля. Но толкова ли не можете да повярвате, че реших пак, както когато бях малък да не следя политиката и поп музиката! Всеки си има право да си избира интересите, бе! И от къде да знам дали е хубав, като не чета и вестници даже, а за ТВ нямам време? Извинете, ама не сте прави в случая! Относно самочувствието - кой не харесва хора с нормално самочувствие. Аз обичам себе си и какво от това? И другите обичам. Аз не мразя никой. А относно Гугъл - знаете ли как да пробия паролата на K9 Web Protection, за да мога да вляза в Гугъл?
Аз може и да правя забележки, но не казвам идиот и тъпак на всеки срещнат, нали? А накои хора направо обиждат с квалификации като тъпак и идиот без да познават човека от среща. Еми, извинявайте но само слабите хора нападат с псувни и обиди. По-леко с нервите. Пак повтарям - не слушам поп музика и не я следя, затова не знам за този изпълнител! Имате ли сведения за програмата K9 Web Protection? Съжалявам, ако с темата съм засегнал някого, не съми скал нарочно!
katttto3
05-06-2007, 12:27
Sorka pi4 neznam.Moje da pita6,no ni e pisnalo nqkvi si gosti da puskat temi.Kav e problema da se regne6?
Ами нямам и-мейл като за начало...
Тъпо копеле, обичай себе си, нищо против нямаме, само не го пропагандирай във всяка тема. В този форум влизам от дъжд на вятър и преглеждам наслуки 4-5 теми и във всички присъствате ти и твоето самочувствие. Че даже то, горкото, и собствена темичка си има, май? Разбрахме вече.
За другите ти въпроси - в Интернет Гуугъл не е единствената търсачка. Всъщност, е една от стотиците (да не кажа хилядите) и дори не е най-добрата. Особено ако търсиш специфична информация. А програмата просто я затрий..
Ако на ме ми кажат подобно нещо, ако ще да е Джоли ще й разбия устата.
Това го приемам като зверска обида - да ме сравняват с някакъв нещастен гей от комунистическа (е, добре де, бивша) държава ...
Ася Статева
05-06-2007, 12:47
Тъпо копеле, обичай себе си, нищо против нямаме, само не го пропагандирай във всяка тема. В този форум влизам от дъжд на вятър и преглеждам наслуки 4-5 теми и във всички присъствате ти и твоето самочувствие. Че даже то, горкото, и собствена темичка си има, май? Разбрахме вече.
За другите ти въпроси - в Интернет Гуугъл не е единствената търсачка. Всъщност, е една от стотиците (да не кажа хилядите) и дори не е най-добрата. Особено ако търсиш специфична информация. А програмата просто я затрий..
Леле, какви обиди. Мама ли те научи да обиждаш така хора, които дори не познаваш?
Feel Lonely
05-06-2007, 12:49
Leko na meka kitka mi mqza...
Е то за всеки известен мъж викат, че е мека китка. Дори и за Калин Вельов! :)
Като ти каже, че одеколона ти мирише страхотно, ела направи нова тема.
Чух една яка песен. Пееше се нещо от рода на: "Любовта във мен напира, с нова сила тя извира. Търси истинска ръка буйната река."
ThePainIsReaL
05-06-2007, 18:50
Бахти и тъпата тема, иначе устните му не са нищо особено. Но явно, казаното е трябвало да бъде комплимент.
miloto_girl_4e
05-06-2007, 18:51
Разбра кой е въпросният младеж :wink: Считам темата вече за приключена :!: :D