View Full Version : MNOGO SYM TYPA VE...:(
KyKJlu4KaAa
05-06-2007, 13:07
mnogo zle rabotata.. :x :x :x avera mi se sardi ot 2 dena...shtoto sa napraih 4e ne go poznavam...i sq neznam kakvo da pravq....daite mi nqkav savet..kakvo da my kaja..kakvo da napravq..za da se sdobrim..nito si vdiga gsm...nito nishto...:( po cql den e navynka..i ne moga i da go zavarq v tqh.. :x :x :x iskam da my kaja neshto mil0o..za da se sdobrim..molq pomognete mi..znam 4e sama sam si vinovna... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) aama pls pomognete mi..molq vi bez kritiki.. [-X #-o #-o
Feel Lonely
05-06-2007, 13:09
mnogo zle rabotata.. :x :x :x avera mi se sardi ot 2 dena...shtoto sa napraih 4e ne go poznavam...i sq neznam kakvo da pravq....daite mi nqkav savet..kakvo da my kaja..kakvo da napravq..za da se sdobrim..nito si vdiga gsm...nito nishto...:( po cql den e navynka..i ne moga i da go zavarq v tqh.. :x :x :x iskam da my kaja neshto mil0o..za da se sdobrim..molq pomognete mi..znam 4e sama sam si vinovna... ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) aama pls pomognete mi..molq vi bez kritiki.. [-X #-o #-o
Kaji mu tova koeto chustvash,nie nemojem da opishem tvoite chustva,davai ti haide kvo chakash?Zapochna nali?
cherinka
05-06-2007, 13:16
Обади му се от друг телефон.
Издебни го някъде, където ходи и го дръпни.
Или го причакай някоя вечер като се прибира в къщи.
Примерно знаеш, че е излезъл някъде, отиваш и го чакаш пред тях, макар и да не знаеш кога ще се прибере, и като се прибира и као му кажеш примерно "Чакам те от три часа някъде" и той ще се изненада и ще го помолиш да те изслуша и дано стане.
Айди успехе.
Nassgerrack
05-06-2007, 13:20
А ти що правиш ,че не го познаваш?Толкова ли те е срам от него?
Аз заради такова нещо бих те отрязал и псувал 2 години напред. Тъй че не нещо мило, а много мили неща тряа да му кажеш за да говориш с него,а че той ще ти прости ,....съмнява ме.
Deni4ka93
05-06-2007, 13:34
Nassgerrack:
"А ти що правиш ,че не го познаваш?Толкова ли те е срам от него?
Аз заради такова нещо бих те отрязал и псувал 2 години напред. Тъй че не нещо мило, а много мили неща тряа да му кажеш за да говориш с него,а че той ще ти прости ,....съмнява ме."
Ti pa mn q uspokoi!***
Ideqta da mu se obadi6 ot dr tel e dobra!ili si napravi druga registraciq i mu prati syob6tenie ot internet kato na mqstoto deto trqbva da si napi6e6 imeto moje6 da napi6e6 primerno Ot:.... ili ne6to podobno i napi6i 4e iska da se vidite i 4e si vluibena v nego (koeto nqma zna4enie dalie vqrno) ako se syglasi idi na ugovorenoto mqsto i kato doide mu obqsni i MNogo mnogo silno mu se izvini.
Aide uspeh i da kaje6 k`vo e stanalo! :smt006
Nassgerrack
05-06-2007, 13:45
Ti pa mn q uspokoi!***
Ideqta da mu se obadi6 ot dr tel e dobra!ili si napravi druga registraciq i mu prati syob6tenie ot internet kato na mqstoto deto trqbva da si napi6e6 imeto moje6 da napi6e6 primerno Ot:.... ili ne6to podobno i napi6i 4e iska da se vidite i 4e si vluibena v nego (koeto nqma zna4enie dalie vqrno) ako se syglasi idi na ugovorenoto mqsto i kato doide mu obqsni i MNogo mnogo silno mu se izvini.
Това е реалността. Преди да пишеш си представи ,че на теб ти се е случило същото.Аз не бих простил ей така. Знам,че и за теб ще е труднопростима обида. Не казвам,че е невзъможно да се сдобрят...ама ше е трудничко.
Ti pa mn q uspokoi!***
Това е реалността. Преди да пишеш си представи ,че на теб ти се е случило същото.Аз не бих простил ей така. Знам,че и за теб ще е труднопростима обида. Не казвам,че е невзъможно да се сдобрят...ама ше е трудничко.
с теб съм
LetiCherry
05-06-2007, 16:47
Я кажи по-подробно, 6то си се направила, 4е не го познава6? Каква е била ситуацията?!
И да ти кажа - МИСЛИ преди да прави6 не6то!
Allthatshewant
05-06-2007, 16:54
Ти си си виновна.. :-k ок както и да е така си решила така си направила но най-добре само ти може да знаеш приятеля ти на какви думи би се зарадвал.. съвсем основателно ти се е разсърдил но ако държи на теб мисля че няма да ви е много трудно да се оправите.. говори с него
Child_In_Time
05-06-2007, 17:10
Ti pa mn q uspokoi!***
Ми кво трябва да я успокояваме според теб ли....
Мила мн тъпо си постъпила не мога да разбера защо не бих простила мн лесно такава постъпка...
mnogo zle rabotata.. avera mi se sardi ot 2 dena...shtoto sa napraih 4e ne go poznavam...i sq neznam kakvo da pravq....daite mi nqkav savet..kakvo da my kaja..kakvo da napravq..za da se sdobrim..nito si vdiga gsm...nito nishto... po cql den e navynka..i ne moga i da go zavarq v tqh.. iskam da my kaja neshto mil0o..za da se sdobrim..molq pomognete mi..znam 4e sama sam si vinovna... aama pls pomognete mi..molq vi bez kritiki..
Абе ти още малко ни питаи и дали може да отидеш до тоалетна ба ти за наи-малкото кво моиш да направиш говори с него мн ясно
CVETELLINA
05-06-2007, 17:37
Ми с право ти се сърди.. :? Но все пак кажи каква е била точно ситуацията,че така си постъпила? :roll: Иначе мисля че най-добре е да говорите,но пък той щом не си вдига гсм-а..няма как да стане,обаче пък и не мисля че постоянно виси навън,все по някое време се прибира,или пък поне му напиши някаквъв смс и му кажи, че съжаляваш,напиши му в скайп-дори и да не ти отговори,поне ще го прочете :wink:
И другия път мисли какво правиш!
Тъпо е да правиш такива необмислени постъпки и после да се чудиш какво да правиш...И аз бих ти се сърдила и не бих ти отговаряла.Вземи го намери като е навън, ако знаеш къде горе-долу ходи, не спирай да го търсиш и да настояваш да се видите.
sweety_91
05-06-2007, 18:24
Я кажи по-подробно, 6то си се направила, 4е не го познава6? Каква е била ситуацията?!
И да ти кажа - МИСЛИ преди да прави6 не6то!
shivacheva
05-06-2007, 18:29
Добре де-за кво са праиш,че не го познаваш?!?Ем или ще си с него,или няма да си с него...просто и логично!Все пак опитай да говориш с него,бъди настоятелна. :wink: :) :-D :smt012