View Full Version : zakasnq mi 3 dena,cikala,bremenna li sam
zna4i cikala mi zakasnq s 2,3 dena.
nali ne sam bremenna,kajete 4e me e strah,neznam ni6to po tezi vaprosi.
momagaite!
pravehe sex predi mesec nqkade ,bez kondom,za malko da mu doide no ne stana i posle pak mi go vkara i posle si sloji nondom i se izprazni vav kondoma kakto mi e vatre
ne 4e te pla6a no ako to4no taka e stanalo moje i da si no za po sirugno trqbva da si napravi6 test za bremenost ako ne ti doide do kraq na sedmicata si napravi test a ti na kolko god si?
Пф, и на мен ми закъснява, така че сигурно е от времето. Направи си тестче. Айде, успех.
ama toi mi doide no zakazna s 2 dena
Ооо, грам не се притеснявай тогава. Нищо ти няма. :)
E sstom e bilo s dva dena ne e mislq che si bremenna na men mi e zak1snqvalo s po 5 dena taka che spokoino no ako oshte se stahuvash si napravi test
Kato za nachalo- predi da pravite sex, se obrazovaite! Tova e prosto syvet! Sega, ot situaciqta, koqto opisvash, ne mi stana mn qsno, v koi den ot cikylyt ti pravi sex? Cikylyt ti redoven li e? Zashtoto pri edin sravnitelno redoven cikyl, vyzmojnoto vreme za zabremenqvane e okolo 11-17 den ot na4aloto na cikyla, t.e. ot pyrviq den , v koito ti e doshlo... Taka... sled sexa proverihte li prezervativa- zdrav li beshe? Ako otgovora e- Da, i ako sled tova ne e pronikval v teb bez prezervativ, zna4i nqmash nikakvi osnovaniq za opaseniq za bremennost! Imash li PMS? Shtom kazvash, 4e si pravil sex ot predi mesec, zna4i ako eventualo si zabremenqla, ve4e vse nqkoi ot simptomite na bremennost shteshe da se e poqvil- q gadene, q bolki v gyrdite... Moqt syvet e- ako do nqkolko dena ne ti doide, napravi si test za bremennost, rano sutrin s pyrvata urina, toi shte ti pokaje nai-pravilno! Zakysnenieto moje da se dylji na mn faktori- dieta, stres, naprejenie, priem na nqkoi lekarstva, promqna vyv vremto, nereguliran oshte sikyl... Ne se trevoji- tova e syshto edin faktor! Jelaq ti mn kysmet skoro da ti doide :)
Пф, и на мен ми закъснява, така че сигурно е от времето. Направи си тестче. Айде, успех.
=D> dobre de ne vi li pisna da puskate ednakvi temi kato imate takiva samneniq pravete si testove kvo e tva tolkova le e slojno da doida i da ti pro4eta i oputvaneto ili 6te pusnete i takava tema kak da otvorq kutiikata s testa pomo6t :shock: :smt011 :smt011 #-o
xaxa i na men mi akaksnqva ve4e sedmica napravih si 3 testa i 3te sa otricatelni bqh mn napregnata no sega sam po spokoina i 6te 4akam da mi doide a ot pritesneniq i ne hapvah ni6ti4ko