Влез

View Full Version : Vnushenie

05-06-2007, 14:05
Vuzmojno li e momi4e da si vnushava 4e ne obi4a nqkoi ?
Kogato ti si nai dulgotrainata vruzka na 1 momi4e,1-ta lubov si i,kogato ste razdeleni zaradi studenstvo i si praite planove da se suberete sled broeni sedmici,Kogato tq ti govori 4e te obi4a i sum siguren 4e e taka,4e ne moje da se otkasne ot tebe i non stop nameci,neprekasnato telefonni razgovori koito tq navurta,v edin i susht den da ti kaje 4e iska da e s teb kato svurshish a ve4erta da ti izsipi 4e ne te obi4ala i 4e ne iska da e s teb bez nikvi karanici i bez nikoe mom4e da i e namesen v jivota ?
Vuzmojno li e vuobshte da ne me obi4a ili puk dasi vnushava 4e ne me obi4a i da i trqat 1-2 sedmici samo da me vijda po centera i otnovo da useti 4e si e vnushavala 4e ne me obi4a ? (tq super mn e sviknala s men shtoto dori kato priqteli non stop izlizaxme)

Nadelina
05-06-2007, 14:08
Dori ne si go vnushava spored mene.. Prosto e govorila s nqkoq priatelka koqto i e kazala che taka e po dobre.. POneje mnogo strada kogato ne si do neq a si student .. daleche.. i taka...

kuber
05-06-2007, 14:26
Dori ne si go vnushava spored mene.. Prosto e govorila s nqkoq priatelka koqto i e kazala che taka e po dobre.. POneje mnogo strada kogato ne si do neq a si student .. daleche.. i taka...

ехх тез приятелки все се бъркат там дето не им е работа :smt013

sh3_1s_7h3_0n3
05-06-2007, 14:32

дам, много е възможно някоя приятелка да й е промила мозъка... а и редовната реплика 'любовта от разстояние е невъзможна'...също допринася много. може би наистина се опитва да се самоубеди, че без теб ще й е по-добре и, че трябва да свикне с тази мисъл, за да не се измъчвате и двамата, и да не се ограничавате взаимно, защото докато сте разделени (поради голямото разстояние явно) и двамата можете да си намерите други половинки... нея сигурно и това много я измъчва...

хората са казали, че очи, които не се виждат, се забравят...

не е вярно! моят приятел учеше на 1200км от мен... и така го карахме половин год... не ми беше лесно, нито на него... особено моментите, в които той пак трябваше да замине... но въпреки това устояхме на времето и превратностите... а и не позволявах на никой да ми бърка мозъка с разни глупави мисли... макар че по едно време се появи едно момче дето се опита да ми вкарва психоатаки и се бях вързала за малко и се чувствах ужасно и се самоубеждавах колко е прав.ГЛУПОСТИ!... накрая като споделих с приятеля ми... той ме успокои и всичко се оправи...

така че поговори и ти с приятелката си... и я успокой... и я увери в любовта и верността си... обича те! сигурна съм :wink:

Успех! 8)

koalka
05-06-2007, 17:46
Има много възможности, които са я накарали да ти каже такива работи.Да, разговора с приятелка е много добра версия.А също, че може и да има друго момче, а тя просто да не иска да ти каже.