View Full Version : Moderated:Кога за първи път сложихте обувки на ток?
koga za parvi pat slojihte visoki obuvki na tok..? i kak beshe a? :D
Moderated by koalka
т.7 от Правилника!
Високи обувки съм носила и преди,но сега вече почти всеки ден съм на такива и съм на 19. :lol:
malkoto^f
05-06-2007, 17:45
kogato bqh na 13 mi se beshe nalojilo da sloja edin pyt i ot togava ne sam i ne iskam..vaobshte ne sa mi udobni ](*,)
gabrielka@a
05-06-2007, 18:52
Аз съм на 13 и съм обувала обувки на токчета,но нямам и не възнамерявам да си купувам,защото съм чувала,че скусяват сухожилията [-X
`ImpeNeTraBle_DarKnesS`
05-06-2007, 18:55
На 11...демек миналата година.
Средна височина бяха, ама бяха на доста стабилна платфома.
Иначе сега съм канена на бал, където официалното облекло е задължително, а това сигурно ще значи обувки на бая висок ток, сигурно ще се пребия, усещам го. :lol:
Аз съм на 13 и съм обувала обувки на токчета,но нямам и не възнамерявам да си купувам,защото съм чувала,че скусяват сухожилията [-X
Какво правят сухожилията?Скъсяват ги?
Евала на простотията ти! =D>
Kotence`botence
05-06-2007, 19:30
Hah mi do sega ne mi se e nalagalo da nosia obuvki s tok.Pak i nikoga niama da sloja 1-vo ne sa mi udobni nikak nosia goliam nomer i 2-ro ako si obudia takiva sigurno shte stana 2 metra kakvata sam visoka.Na 19 sam
миналата година юни на събиране на класа :lol:
тва е първият и единствен път в съзнателния ми живот, когато съм обувала едни черни острички чехли на мама с тънък ток, къртех отвсякъде :lol: :lol: :lol:
malkoto_sladur4e
05-06-2007, 19:49
V 4ti klas-be6e super i do den dne6en hodq nai-lesno na tok4eta :wink:
Ice_Queen_
05-06-2007, 20:00
Ами тази зима..а сега съм на 17 ; )
delfin4eto
05-06-2007, 20:12
Не съм слагала високи обувки и за сега нямам такова намерение!И съм на 16!
gabrielka@a
05-07-2007, 07:55
Забравих да кажа,че тренирам и ако нося токчета,после много трудно ще правя шпагат!
za purvi put be6e v 5 klas..imahme edno turjestvo i az re6ih 4e 6te buda princesa i se ka4ih na dosta visoki obuvki...rezultata be6e 4e se pribirah po 4orapoga6tnik do nas..a ina4e tok4eta si nosq ot 9 klas :wink:
e_l_i_z_a
05-07-2007, 13:58
На 14 съм и нося :-) Харесват ми. :wink: Зависи и от обувките...ако са изработени както трябва,няма да има проблеми :D
HopeLesss
05-07-2007, 15:18
Мммм на бала си ще обуя за първи път. 7 см. Сега тренирам 8-[
На 13 съм,не ми се е налагало...Попринцип се водя,че мога да вървя на токчета,но само по килим,мокет,балатум...в къщи,демек.Иначе навън не бих излязла с токчета.Гуменките рулират!
ThePainIsReaL
05-07-2007, 17:02
Два пъти съм слагала само. И двата пъти бяха на сватби на братовчедите ми. Бях с официални рокли и просто нямаше как. Пък и трябваше да изглеждам малко по-висока и голяма все пак.
Токовете бяха супер високи .. около 8-10 см. Умрях си от болка на края на вечерта, но няма нищо. Заслужило си беше.
Иначе мразя високи и неудобни обувки. Обичам да ми е комфортно и + това харесвам спортни обуща.
sh3_1s_7h3_0n3
05-07-2007, 18:20
от 5-6-7клас мога да ходя на обувки на платформа и честно казано ги предпочитам... остър ток ми се налага да сложа с'я за бала и от време на време се разхождам с тях вкъщи, че иначе е ужасно... тез' обувки ще ги нося 3ч и сигурно повече никога няма да ги сложа... иначе си взех едни обувки с дървена подметка и с много по-стабилен ток.... пфуу рай! 8) т'ва е истината...
abe i az treniram i kakvo ako hodq na tok4eta kakvi skasqvaniq kakvo neshto
:?:
Амииииии аэ пък никога не съм носила токчета...първо,че не са ми в стила и второ предпочитам да ми е удобно,а с токчета не ми е :P
Sexapilna_kukla
05-08-2007, 21:28
Аз обожавам обувки с токченца, и почти всички са ми такива :smt007 Кога за първи път обух ли... ами отдавна беше, преди няколко години и оттогава до сега си ходя така \:D/
nencuHka
05-09-2007, 07:22
От 6 клас нося и ми е мн удобно.Ботушите ми бяха с ток зимата...сега летните ми обувки..2 чифта ток и 1 нисички естествено... удобно ми е,но разбира се цако е за дълъг път или др. .. ниски си обувам.
mhmm na men pak sa mi mnogo udobni ubuvki s tokove i za parvi pat ubun takiva kogato bqh 7 klas
На 11...демек миналата година.
Средна височина бяха, ама бяха на доста стабилна платфома.
Иначе сега съм канена на бал, където официалното облекло е задължително, а това сигурно ще значи обувки на бая висок ток, сигурно ще се пребия, усещам го. :lol: мале не моа повярвам че 11 годишни деца хоят на токчета,,, уфф на къде отива този святт #-o #-o ти на 10 ли си на колко ..ужасссс
Th3WildAng3l
05-09-2007, 22:50
За токчета не знам, но помня че 6 клас си се мотаех без проблем на платформа (тогава бяха модерни) висока 7-8 см. И от тогава си ходя на високо. Даже покрай абит. бал майка ми се чуди как ще изкарам цяла вечер на високи токчета.. което за мен не е никакъв проблем :)
ооо на 16 съм .... и до ся не съм слагала токчета ..но ми предстой събитие , за което ме накараха да се облека по официално и си зех токчета ... :-D :-D :-D ... нз как ше свикна да хода ама щее мно трудно цял живот маратонки и кецове и изведнж .... пффф .... ше умра от срам чесно ! :? :?
Не съм носила/тоест не съм ходила по улиците :lol: / и не възнамерявам да си купувам...на тринайсет съм
LannyBarbie
05-10-2007, 11:57
На 14 си зех за пръв път чехли с токчета-тънко около 7 см. :)
neusan88
05-10-2007, 13:46
на 19съм и нося токчета от както станах на 16...но мн рядко тогава... сега вече по често нося(цялата зима изкарах на токчета)
malka_sladuranka
05-10-2007, 14:38
Ами на 15-16 бях. Откакто си взех първите токчета, само с такива ходя. Много ми харесва, женствени са, красиви, абе супер са.
DeViL^DoLL
05-12-2007, 18:12
parvite tok4eta...na 12 god i hodeh mn dobre,udobni bqha no poneje sam visoka izbqgvam da nosq sega mn 4esto..ima vreme
Glezanka
05-12-2007, 19:07
Ne nosq obuwki na tokcheta.Swiknala sum s maratonki,kecowe,obuwki s niski podmetki,po-udobno mi e ... a i nqmam nujda se prawq na wisoka sled kato sum :)
LetiCherry
05-12-2007, 23:01
На 18, лятото за 12 клас си купих за РД-то едни бели сандалки с 5 см. ток, ина4е после за бала бях на 19 см ток, нямам проблеми с ходене, сега ги обувам само на официални слу4аи, иан4е ходя с кецове и равни обувки! :)
L0v3_suX
05-13-2007, 18:37
ami na men ne mi pre4i da xodq na tok4eta.. e obi4am si nisi4kite "kliopki" s koito ne mi se nalaga da si gledam mn mn v krakata \:D/
Sweetlove1990
05-13-2007, 19:18
Май на 14 беше ама не се чувствах особено комфортно :roll: иначе от половин година някъде ходя редовно на токчета и вече свикнах и нямам никакви проблеми :)
12 клас за бала.
И тва беше първият и последен път, в който ще нося такива извращения. Краката ми станаха на гъз [-(
psycho_girl
05-14-2007, 08:32
не съм сложила още :smt019
_[LiFe-StiLe]_F
05-14-2007, 09:43
ами някъде 9-10 клас :roll: свикнала съм на токчета и затова сега не са ми проблем балните обувки, които са 8,5 см нито път тези за изпращането, които са 9,5 см :D
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-14-2007, 16:01
tova lqto.. i gi obuh vednuj vtori put ne se prestrashih :lol: :lol: :lol: :smt005 oba4e sq maika mi neshto mi se e zarekla 4e sledvashtite buiki det shte mi kupuva shte sa s visok tok :shock: :shock: :shock: :shock: i kato vlezem nqkude i otida na ravnite tq me izglejda i mi vika " da da zabravi " #-o :smt005 :smt005 :smt005 :shock:
az si hodq na tok :wink:
tancuvam-latino i si mi e dobre s tokcheta
a inache v 4 klas bqh za 1 put obache mi beshe leko kofti :-k
dessito{p}
05-14-2007, 18:15
az za prav pat slojix na 12godini
миличка ако скусваха сухожилията до сега всяка 2-ра жена да е със скъсани сухожилия...освен ако стъпиш на криво..опасничко си е..
Za purwi pyt ami kogato bqx na 16...Toest minalata godina :lol: