Влез

View Full Version : omraznah mu?

pak az
05-06-2007, 18:07
predi kolko mn mi 6i6e6e,zvane6eeee sega se edno mu omraznah ebasi.........zaedno sme ot nekolko meseca......a 6to takka nz......kato go pitam kazva 4e ne sma mu omraznala, kazva mi 4e me obi4a i si4ko priklu4va do tuk ](*,) ose6tam 4e se edno svikna s men????tva moje bi e 6toto seki dan govorime po mn ama mn 4asove ......kvo da pravq.......

koalka
05-06-2007, 18:48
Обоснови се защо мислиш така, кое те кара да мислиш така, той показва ли го с нещо?Тези неща имат значение.

miloto_girl_4e
05-06-2007, 18:50
Нормално е с времето тръпката да поизбледнее..
Нормално е колкото повече сте заедно, толкова по-слабо да е онова чувство, когато го видиш ..
Нормално е... :!:

harakiri
05-06-2007, 19:42
Нормално е колкото повече сте заедно, толкова по-слабо да е онова чувство, когато го видиш ..
И аз сам на това мнение.

sun_flower
05-06-2007, 19:47
miloto_girl-4e написа:
Нормално е...

awe hora,ne vinagi e taka,primerno pri men i moqt priqtel e to4no obratnoto,trupkata e vse po-golqma i po-golqma,vsi4ko si zavisi ot horata.Moje bi e banalno,no pogovori s nego i mu kaji za6to misli6,4e toi e ohladnql,kaji mu kak se 4uvstva6 i kakuv e problema.Ottam ve4e 6te vidi6 toi kakvo 6te napravi i dali 4uvstva naistina dumite,koito ti govori

Kotence`botence
05-06-2007, 19:47
Savsem normalno e.Vse pak s vremeto moje malko da si mu omraznala.Opitai da badesh razlichna i edinstvena :)

MaRiQnKa
05-06-2007, 19:58
Пробвай един ден да не го търсиш изобщо и ако той те потърси значи няма проблем... :lol:

LetiCherry
05-06-2007, 21:43

Как 6те е нормално?! :shock: Те са заедно няколко месеца и ве4е са си омръзнали, ами какво остава за няколко години?! Тръпката трябва да се поддържа и пази, само тогава не из4езва!
Говори пак с приятеля си и сподели какво те тревожи! :wink:

6A
05-06-2007, 21:48
Не го търся няколко дена и ше видиш после как той самичък ще те потърси и колко ще ти се зарадва като те види... :wink:

Ако през тези няколко дни той не те потърси, просто си потърси ново гадже... :wink:

Forslor
05-06-2007, 22:19
predi kolko mn mi 6i6e6e,zvane6eeee sega se edno mu omraznah ebasi.........zaedno sme ot nekolko meseca......a 6to takka nz......kato go pitam kazva 4e ne sma mu omraznala, kazva mi 4e me obi4a i si4ko priklu4va do tuk ](*,) ose6tam 4e se edno svikna s men????tva moje bi e 6toto seki dan govorime po mn ama mn 4asove ......kvo da pravq.......
Дай на човека малко да подиша. Стига му вися на врата.

BAYO
05-07-2007, 10:43
Не го търся няколко дена и ше видиш после как той самичък ще те потърси и колко ще ти се зарадва като те види... :wink:

Ако през тези няколко дни той не те потърси, просто си потърси ново гадже... :wink:

Самата истина.

Presley
05-07-2007, 10:52
Ами ти сама си противоречиш :roll: !Хем каэваш ,че не ти пише и т.н,хем че всеки ден говорите с часове...нооо както и да е :mrgreen:
Според мен трябва да прекъснете връэка эа няколко дни и ако не те потърси му тегли една голяяямаа майнааа :mrgreen:
А и не эабравяй че НИЩО не е вечно! :P

malkoto_sladur4e
05-07-2007, 11:18
Решението е едно:намали часовете на говорене всеки ден ! Аз и моя приятел по едно време почнахме да се караме,точно защото всеки ден по 2-3 че и повече часа си пишехме!Ама откакто ги намалихме е да чукна на дърво един път не сме се карали и винаги има какво ново да си кажем!Просто от много чатене,говорене в един момент се исчерпва това което имаш да казваш и човек дори несъзнателно почва да се заяжда!Със сигурност и вашето е така!Направи като мене и няма да имате пр! :wink::wink::wink::wink::wink: Успех и дано и вие да се оправите както аз и моя направихме ! :-D

Feel Lonely
05-07-2007, 11:28
Iznenadai go neshto vkarai adrenalin vuv vruzkata razdviji plastovete;]

honda^
05-07-2007, 12:05
Пробвай да разнпообрази666 връзката ви. Може би това еднообразие го прави студен. Направете не666то необи4айно :wink:

BWald0rf
05-07-2007, 12:14
Незнам какво те тревожи след като ти е казал че за него всичко е както преди и те обича..Но ако си толкова притеснена направо го попитай защо не те търси вече и дали има някакъв проблем..

05-07-2007, 14:17
Emi normalno e kat neprekasnato go tormozish choveka da mu pisne!

05-07-2007, 14:18
Pusni mu i she se opravi.