Влез

View Full Version : kako iskate ot ...

jjjjjj6363
05-06-2007, 18:19
kakvo iskate ot edna vruska negovorq za 4ustva i taka na tatak primerno e subota i stavete sutrin v 8:00 sutrinta i kakvo praite zaedno kade hodite

4akam otgovori pls

Edna`Ot`Vsichki
05-06-2007, 18:24
ne obicham vryzkite :evil:

koalka
05-06-2007, 18:28
По принцип не спим в едно легло, защото няма как, но вярвам, че това ще стане.Но примерно можем да си направим закуска, да гледаме телевизия.Много е рано за излизане...

olive_oil
05-06-2007, 18:33
ne obicham vryzkite :evil:една добра приказка. Целия свят се върти около секса - защо да си усложняваме живота с излишна суета?!?!?!

mi6ani
05-06-2007, 18:39
ami az i pravq zakuska i posle moje da pravim seks za desert a moje i da zam na rabota ili tq da e na rabota kakto sani graficite :-D

Edna`Ot`Vsichki
05-06-2007, 18:42
ne obicham vryzkite :evil:една добра приказка. Целия свят се върти около секса - защо да си усложняваме живота с излишна суета?!?!?!

радвам се че се намери някой който да мисли като мене .. =D> с какво е различна връзката от това да си имаш някой само за секс ? - При връзката ... постоянно ти се държи сметка къде ходиш .. какво правиш .. защо излизаш с този или онзи .. защо не си вдигаш телефона и т.н. а при другото просто се виждате правите си кефа и това е .. всичко свършва до там :!: естествено много хора сега ще почнат да спорят но ще го разберат и те рано или късно... само се моля да не е късно [-o<

HYPE
05-06-2007, 20:00

радвам се че се намери някой който да мисли като мене .. =D> с какво е различна връзката от това да си имаш някой само за секс ? - При връзката ... постоянно ти се държи сметка къде ходиш .. какво правиш .. защо излизаш с този или онзи .. защо не си вдигаш телефона и т.н. а при другото просто се виждате правите си кефа и това е .. всичко свършва до там :!: естествено много хора сега ще почнат да спорят но ще го разберат и те рано или късно... само се моля да не е късно [-o<

виж сладурче, зависи от това какъв човек имаш до себе си. В крайна сметка много жени са горяли покрай мен защото просто не съм имал свободата, която никой няма правото да ми отнеме. Няма лошо да имаш сериозен приятел, но важното е той да ти дава свободата и да не виси на телефона по цял ден да те занимава с глупости, за това и мацката с която съм е по- голяма от мен. Живеем си заедно, но всеки си е свободен да прави каквото иска.

сега по темата, обикновенно ставам и правя кафе и нещо за ядене, през седмицата такъв ритуал няма всеки се спасява поотделно щото сме на работа :) такива ми ти работи \\:D/

Котарана
05-06-2007, 20:49
Секс секс и пак секс.Излежаваме се в леглото и после отиваме да хапнем нещо :)

05-08-2007, 11:32
Най-важното е да ги ебем и да пърдят. :twisted: \:D/

krem4et0
05-08-2007, 11:49
като стана сутрин в събота-готвя, чистя, пера, къпя се, уча и т.н.
А къде е гаджето ми-в последно време е на работа. Изобщо ние нямаме този тип връзка-да сме заедно непракъснато, да си спим заедно, да живеем едва ли не заедно. на този етап няма как. та ние дори не се виждаме всеки ден, а като се видим не трае много. не искам такава връзка, но просто нямаме на този етап друг избор. След време....може би, но сега ограничаваме срещите си до 3-4 пъти седмично за по няколко часа.

cacegka_3a_cekc
05-08-2007, 13:23
parvo...mislq 4e 8h e dosta rani4ko :-D aide neka da e 10...mi...kvo bihme pravili...parvo da se nagy6kme hubavko v legloto...posle da doprodaljim v banqta...posle da izlezem da piem kaffe...posle da se rashojdame...da se priberem nqkade prive4er....da pravim edin rastarsva6t sex....i sled tova da otidem nqkade na kypon...da se priberem na sytrinta...i...do tyka go izmislih :smt005

jony
05-08-2007, 13:35

Просто някой хора не държат само на секса, а ценят времето прекарано с човека до тях. Всеки жест, всеки поглед, всяка целувка е много важна за мен. Може да ви звучи прекалено банално, но е истина. :-)

ThePainIsReaL
05-08-2007, 18:06
Нямам връзка. Но ако случайно съм останала да спя у момче, намираме какво да правим. Няма да скучаем, я.

alkobalko
05-08-2007, 18:17
Ами аз имам връзка, при която може да се каже, че си живеем заедно. Събота е- ставам в 06:30 сутринта, за да си направя гимнастиката и да потичам. Разбутвам го и него, но той разбира се не става. След като приключа с мойте си глупости, влизам да се изкъпя и се връщам при него в леглото. Будя го и си намираме занимание за около час, а може и повече. След поредния душ си правим зайкуска и сядаме да гледаме телевизия. След това винаги си намираме какво да правим- ходим на гости, каним си гости, отиваме на пазр, след това на разходка, обядваме в тях или у нас. Пак излизаме. Връщаме се за следобедния си сън и други неща, след това отиваме на кафе, кино, разходка. Вечеряме и ако не излизаме вечерта си лягаме рано, гледаме телевизия или просто си лежим гушнати.

nelence7o
05-08-2007, 18:20
Kogato сме заедно се опитваме максимално да използваме времето си.И не само за секс...а и за близост...ОБИЧам да се съм с него....Тогава найстина съм щаслива...