View Full Version : Haresva li me tq???
SecretBoy
05-06-2007, 19:24
Zdraveite imam edno mnogo prosto i lesno vapros4e na koeto otgovora go ma4a ot 3 dena ](*,) Haresva li me tq???Zna4i zapoznaxme se vasem slu4aino v u4ili6te imaxme edni repetiicii za znamenosti az sam 7 klas a tq 6ti parvite dni vaob6te ne se i zabelqzaxme i posle sled nqkolko dni tq zapo4na leko da se zaka4a s men da me blaska leko i takiva na men mi mnogo xaresa i se nadqvam da se polui4i vrazka mejdu nas no nq tq dali me xaresva i az kakvo da napravq za da me xaresa PLS pi6ete
PS:ako nekoi mi pomogne 4e go 4erpim po bira \:D/
Moderated by koalka
т.1 от Правилника!
kat4enceto
05-06-2007, 19:31
ем братлеспоред мене много злеси описал ситуацията според мен, но мога да ти кажа, а ако толкова иска6 да разбре6 дали те харесва из4акай малко да види6 как 6те потръгнат не6тата или направо я питай!!Късмет!!!!
иска_да_я_опънеш
05-06-2007, 19:37
Леле сега кат вида кви 6-токласнички , 7-класнички има малии те от малки стават курволяци.По мое време бяха некви тъпи :D
(отклоних се от темата) Пич харесва те : ) давай смело а й да съм сгрешил кво от тва?
сега съм 10-ти клас :::
shivacheva
05-06-2007, 19:38
Малко е за "Любов",мой човек ама пък може да имаш към нея намерения от тоя род,кой знае...макар,че още си малък... :D :-D O:) :? :twisted:
Pi4 haresvate,i 4aka da napravi6 parvata stapka.
Deystvai,ne 4akai na gotovo vsi4ko !!!
nemepoznava6
05-07-2007, 05:24
:smt005 :smt005 Detska lubov :D Haresva te kak nqma da te haresva :D
Възможно е да ти прави намеци...Действай.
sh3_1s_7h3_0n3
05-07-2007, 07:45
мноу я кораш йей! :smt025 :smt026 :smt025
bqsna_teenagerka
05-07-2007, 09:35
:smt005 :smt005 Detska lubov :D Haresva te kak nqma da te haresva :D :lol:
Дававй батко, смело за село , както се горовеше в един филм:> Натисни педала и право у прегръдките и. Излезте, разходете се след даскало, ала бала... такиа неща :wink:
me xaresva i az kakvo da napravq za da me xaresa PLS pi6ete
МАЛИИИ пропадняк аз седми клас не близвах мЪ??
Иначе тя не те харесва.Откъде знам ли?Хихи знае всичко,а ти си идиот.
Ami bratle na4i slu6ai sq kvo da napravi6.Kani6 madamata da izlezete na kafe ili na kince ili prosto da se pomotaete.Kato ti predi tova predvidlivo 6te si si kupil prezervativi.I taka sled kato si prekarate priqtno 6te doide vreme da q izprati6 i nqma da ti ostava ni6to drugo osvena da i razkove6 ko4inkata za leka no6t.Garantiram ti 4e nikoga nqma da te zabravi.Are brato stiskam ti palci. :-D
Feel Lonely
05-07-2007, 11:36
Zdraveite imam edno mnogo prosto i lesno vapros4e na koeto otgovora go ma4a ot 3 dena ](*,) Haresva li me tq???Zna4i zapoznaxme se vasem slu4aino v u4ili6te imaxme edni repetiicii za znamenosti az sam 7 klas a tq 6ti parvite dni vaob6te ne se i zabelqzaxme i posle sled nqkolko dni tq zapo4na leko da se zaka4a s men da me blaska leko i takiva na men mi mnogo xaresa i se nadqvam da se polui4i vrazka mejdu nas no nq tq dali me xaresva i az kakvo da napravq za da me xaresa PLS pi6ete
Moderated by koalka
т.1 от Правилника!
Ot rastoqnie i bez da vi poznavame malko trudno shte kajem dali te haresva,no tova koeto az bih te posuvetval ili otvrushtai qvno i kategorichno kato neshto te zakacha pokazvai i che q haresvash(i vij kak shte reagira) ili ti zapochni da i go namekvash,purvo po leko zaobikolen nachin i postepenno po natrapchivo
BWald0rf
05-07-2007, 11:53
Ми сигорно за да се закача с теб тя иска да ти покаже че те харесва..Направи и ти нещо за да й покажеш че я харесваш ;)
Тема тип 3 клас-втория срок (както се беше иэраэил някой от форума :-D )
Еми ние от къде да энаем?????? как до ти отговорим дали те харесва??????? #-o
UnaBletoLoVeU
05-07-2007, 12:23
Ami bratle na4i slu6ai sq kvo da napravi6.Kani6 madamata da izlezete na kafe ili na kince ili prosto da se pomotaete.Kato ti predi tova predvidlivo 6te si si kupil prezervativi.I taka sled kato si prekarate priqtno 6te doide vreme da q izprati6 i nqma da ti ostava ni6to drugo osvena da i razkove6 ko4inkata za leka no6t.Garantiram ti 4e nikoga nqma da te zabravi.Are brato stiskam ti palci. :-D
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 6ти клас е момичето ве :smt005 :smt005 Не, честно много си зле...Дано не ти послуша съвета 8-[ А по темата..харесва те.
Moderated by koalka
т.1 от Правилника!
Ami ako te blasne po silno, moje i da se poluchi kovalentna himichna vrazaka.
A po temata - ne te haresva.