PDA

View Full Version : Зарибих се по едно момчеее:))))

MARAETETETETTETETE
05-06-2007, 20:05
Здравейте на всички.
Значи, миналата седмица излизах с едно момче.
Прекарахме си адски добре (поне аз:). Като за първа среща бива.
Говорехме си за какво ли не. Бач време прекарахме заедно. Страшно много го харесах. Допада ми като човек, личност и начин на мислене (добри впечатления ми останаха от него като за първа среща, извинявам се, че се повтарям).
Мисля, че и аз се представих добре.
Следващата вечер му писах смс-че "Не мога да заспя и си мисля за теб. Знам, че спинкаш сега и искам да ти пожелая сладки сънища".
Днес му се обадих по телефона да го питам как е, какво си прави. След това го попитах коя смяна е на даскало, той отговори, че е първа (и аз) и му казах "ех жалко, мислех утре да идеме да пиеме по едно топло млекце преди даскало",и той каза, че няма нищо и ще идем някой друг път, но ще с разберем предварително. Аз му казах "Сигурен ли си?" и той каза "Абсолютно".
та от цялата работа стана така, че баячка хлътнах по него, от доста време не бях изпитвала всички тея чувства да заспиваш с мисълта за някого, да си правиш планове кога ще се видите и т.н, абе въобще да си под напрежение такова някво.
Та се чудя ся кога ли ще се видим пак:)))))
Наистина ми се струва много свестно момчето, не е като другите, буквално буклуци, на които съм попадала.
Ех, ако знаете какъв е един миличък и сладичък. хехе:))
аз съм на 16г., той на 18г.:)))
Прото исках да и споделя с вас:) Айде, стискайте ми палци всички и с надявайте заедно с мен да излезе нещо:))
Приятна вечер ви пожелавам:)))

Nono
05-06-2007, 20:47
Mi 6tom ste 6taslivi .Davai !!!

Mishity
05-06-2007, 20:47
Ех,ето един юзър,който ПРОСТО СПОДЕЛЯ,без да иска съвети :)
Ем добре,аз лично ти стискам палци :P

Nassgerrack
05-06-2007, 20:51
Чувството на очакване е много яко нали? :)

Дано да се получат нещата.
Изживей си мига.

Теми като твоята трябва да присъстват по-често в този форум.

koalka
05-07-2007, 05:34
Ми, може да излезете някоя събота примерно.

BAYO
05-07-2007, 10:26
Чувството на очакване е много яко нали? :)

Дано да се получат нещата.
Изживей си мига.

Теми като твоята трябва да присъстват по-често в този форум.

Съгласен съм с тебе, ама тфа неа как да стане просто. Иначе и аз много бих искал да е така.

За вас двамата ... еми радвам се, дано си намерила истинското щастие в негово лице. И помни - то ще го има до тогава, до когато и двамата съумеете да го цените и запазите. Айде :!:

Presley
05-07-2007, 10:41
Много хубава тема!раэличава се от останалите :)
Ами аэ ти желая много щастие с тоэи човек и дано найстина сте един эа друг!И паэете това,което имате -всичко эависи от вас!!!!!! :)

D M X
05-07-2007, 19:28
Хубава тема, желая ти щастие.

UmnoMace
05-08-2007, 11:05
браво, браво... айде Горчиво :-D :smt016

05-11-2007, 17:07
e nakraq kakvo stana? ogovorihte li se ? vidqhte li se pak ? kakvoo stana ? eeee pi6ete temi a ne ni kazvate kvo e stanalo nakraq. ina4e hubava tea, da! dano ima 6tastliv krai:)

gPa3HuTeJl
05-11-2007, 22:00
За вас двамата ... еми радвам се, дано си намерила истинското щастие в негово лице. И помни - то ще го има до тогава, до когато и двамата съумеете да го цените и запазите. Айде :!:

БАУО... :smt023 :smt109

Guarana
05-12-2007, 00:05
хубава новина! :D успех и давай всичко от себе си!
а като видиш, че не те цени, зарежи го!

alkobalko
05-12-2007, 05:53
Много се радвам. Желая ти успех!

ае моля ви са
05-12-2007, 09:02
Здравейте на всички.
Значи, миналата седмица излизах с едно момче.
Прекарахме си адски добре (поне аз:). Като за първа среща бива.
Говорехме си за какво ли не. Бач време прекарахме заедно. Страшно много го харесах. Допада ми като човек, личност и начин на мислене (добри впечатления ми останаха от него като за първа среща, извинявам се, че се повтарям).
Мисля, че и аз се представих добре.
Следващата вечер му писах смс-че "Не мога да заспя и си мисля за теб. Знам, че спинкаш сега и искам да ти пожелая сладки сънища".
Днес му се обадих по телефона да го питам как е, какво си прави. След това го попитах коя смяна е на даскало, той отговори, че е първа (и аз) и му казах "ех жалко, мислех утре да идеме да пиеме по едно топло млекце преди даскало",и той каза, че няма нищо и ще идем някой друг път, но ще с разберем предварително. Аз му казах "Сигурен ли си?" и той каза "Абсолютно".
та от цялата работа стана така, че баячка хлътнах по него, от доста време не бях изпитвала всички тея чувства да заспиваш с мисълта за някого, да си правиш планове кога ще се видите и т.н, абе въобще да си под напрежение такова някво.
Та се чудя ся кога ли ще се видим пак:)))))
Наистина ми се струва много свестно момчето, не е като другите, буквално буклуци, на които съм попадала.
Ех, ако знаете какъв е един миличък и сладичък. хехе:))
аз съм на 16г., той на 18г.:)))
Прото исках да и споделя с вас:) Айде, стискайте ми палци всички и с надявайте заедно с мен да излезе нещо:))
Приятна вечер ви пожелавам:)))

ае научете се да пишете по по малко...направо ми убивате желанието да влизам във тоя форум :?

MARAETETETETTETETE
05-12-2007, 09:07
e nakraq kakvo stana? ogovorihte li se ? vidqhte li se pak ? kakvoo stana ? eeee pi6ete temi a ne ni kazvate kvo e stanalo nakraq. ina4e hubava tea, da! dano ima 6tastliv krai:)
Ами ще ви разочаровам. Всяка история си има анти-хепи-енд. Хаха.

Обади ми се, видяхме се, ама нещо се държа мн просташко. Смисъл, закачаше се с мен, нали, обаче супер глупаво. Нещо не ми хареса на тая втора среща.
Сега изникна едно друго момче, и мисля, че с него ще станат нещата. Взе ми телефония номер, каза, че идната седмица ще звънне. Да се надяваме, че ще се обади. Бих му се обадила аз, но му нямам телефона. Хаха.
Ей така става - трябва да пообиколя момчетата, за да си харесам някой:)

Съвет от мен - никога не правете нищо на първа среща.. поне аз така мисля;)

neverand
05-12-2007, 09:08
Абе само 1 среща,и ти си го преценила едва ли не като перфектен,внимавай да не се окаже някой от онея "Боклуците" както сама каза,понеже едно момче какво ли не би направило за да впечатли някоя :) но все пак,хубаво е да си влюбена :)