Влез

View Full Version : Бихте ли простили изневяра?

05-06-2007, 21:12
Въобще не знам откъде да започна... ще се опитам да ви го обясня по възможно най-краткия начин... не обичам дългите постове :lol:

Значи от 3 години си харесвам едно момиче от моя клас... отначало като я видях не ме грабна кой знае колко... просто ми харесваше като визия... след това колкото повече я опознавах толкова повече хлътвах по нея... Към средата на миналата година излязохме една компанийка, и аз и обясних за мойте чуства към нея... тогава тя ме отряза като ми каза че не съм бил нейн тип... не си била падала по рапъри... та както и да е... Тази година тя сама си ме потърси... Отначало всичко беше страхотно... аз много си я обичам, а и знам че и тя мене много си обича... обаче разбрах че ми е изневерила с друго момиче на някакъв си купон... :( И то не го разбрах от нея, ами от телефона й! Прочетох един СМС в който тоя нещастник и обясняваше че я харесва, че е бил луд по нея и не знам си кво още. А най-лошото е че и тя му е казала че го харесва... ](*,)

Та както и да е! След като разбрах това нещо се разделихме за известно време... един ден се разбрахме да излезем и да го обсъдим... както и да е, излязохме момичето наистина се разкайваше много... чак заплака пред мен... нещо което наистина ме трогна... та както и да е, простих й (какъв съм тъпак си мислите в момента нали?). Обаче тоя нещастник след това е продължил да й пише... тя уж не му отговорила... запознах се с него, пълен нещастник... нямаме нищо общо с него.. той с некви фешън очилжа, манекенска прическа а аз - поредния уличен рапър...

Проблема ми е че просто не мога да й проста... всеки път като я видя се сещам за него, за нейната изневяра и понякога много сериозно се караме... почнах адски много да я ревнувам.... Одеве пак се скарахме за глупости... вече направо не издържам... в момента искам само да се напия или да се напуша и да избягам от реалноста... моля ви за съвет... какво да правя? Да я късам ли? Да се мъча ли още? А работата е там че аз наистина много я обичам, обаче това което направи тя е нещо което не мога да простя... :cry:

Вече ходиме 3 месеца, ако това има някакво значение...

ПС. Надявам се да има будни по това време на денонощието които могат да ми помогнат... ако имате въпроси питайте...

LetiCherry
05-06-2007, 21:21
Аз ли4но не бих могла да простя и знае6 ли за6то, то4но заради това, което се слу4ва с теб - вижда6 я и в съзнанието ти изниква сцената тя и той...Наистина е много кофти и е абсолутно разбираемо, 4е си станал много ревнив! А това, 4е се е рзплакала и си й простил - 4иста долна емоционална манипулация, която ни е присъ6та. После казва6, 4е пак си е писала с него, еми извинявай, ама тая прекалява и си те води а носа както й харесва! А за 4увства с нея говорил ли си, тя казвала ли ти е, 4е те оби4а? За6тото дори и да го е правила НЕ го показва. Според мен, няма оправия, слу4ило се е веднъж, 6те се слу4и пак и тогава 6те те боли о6ет пове4е! Раздели се с нея, за6тото ревността 6те те убие, пък и тя не вярвям да спре...

05-06-2007, 21:27
После казва6, 4е пак си е писала с него, еми извинявай, ама тая прекалява и си те води а носа както й харесва! А за 4увства с нея говорил ли си, тя казвала ли ти е, 4е те оби4а? За6тото дори и да го е правила НЕ го показва...

Знам че той и е писал... тя ми каза че не му е отговорила...
Каза ми че му е изтрила номера - това наистина е така! Проверих - все пак проверката е висша форма на доверие...

Иначе за чуствата... да говорих с нея.. тя ми го каза... каза ми как не си е представяла живота от тук натам без мене... колко е била плакала вечерта... странно но и за това й вярвам... по начина по които се разплака пред мен :smt010 Просто не знам вече, направо ще се побъркам... :|

LetiCherry
05-06-2007, 21:37
Или много добре те манипулира и ти си й вярва6 или наиистина съжалява и е минало онова с ония. Остава да се пребори6 със самия себе си и да забрави6 изневярата й...но не мисля, 4е 6те ти е лесно...

05-06-2007, 21:39
Точно тук е проблема... не мога да го забравя... [-X Просто не могааа... ](*,) ](*,) ](*,) :smt013

TARAN4O
05-06-2007, 21:43
Аз изневяра няма да проста. Никога по никва причина. Просто щом ми е изневерила, значи нещо с мен и липства следователно не е за мен. Така разсъждавам аз ;)

Относно твойта история, прецени дали си заслужава т`ва момиче. Познаваш я по-добре от нас и само ти можеш да прецениш дали ще повтори или ше ти е вярна !!!

05-06-2007, 21:52
Абе не знам... мисля че много я разглезих... от самото начало почнах да й свалям звезди... тя затова почна да си позволя такива глупости...

А ако чуете нейното оправдание - "Бях Пияна"... :shock: :? OMG
Като е била пияна поне да се е наебала с всички от купона ебаси...

Както и да е... утре мисля да я разкарам... :cry: :cry: :cry:

Ledena
05-06-2007, 21:52
neznam kakvo da te posavetvam ,ne te poznavam ... moga da ti kaja samo edno ako obichash tova momiche badi s nej ,no i dai otpravni tochki -pokaji i kolko j obichahs ,kaji i che tova ce ti e izneverila te machi,kaji i che i dokazvash lqbovta si s tova che vaobshte sled sluchiloto se si s nej...kaji i sashto che ako tova se povtori ili tj prodalji da si pishe s onzi ,tova shte prednachertae kraj ,zashtoto ti njma da go priemesh ,a tova si e taka,lichi si ot tova che si tuk i pishesh ...jelaj ti uspeh s tova momiche ,dano oceni lqbovta ti

05-06-2007, 21:56
Здравей Ледена, радвам че първото ти мнение е в моята тема... :)

Тя всички тези неща ги знае... тя ми каза че никога няма да повтори грешката си.. въпроса е че тази цялата история ме човърка отвътре... само като се сетя и искам да я смачкам някъде... :smt071

Просто искам да си споделя с вас... :smt010

Ledena
05-06-2007, 22:09
Imenno zaradi tema ti se registrirah vtozi inache gotin sait ,kazvam go s usmivka na usta ,naistina saita mi haresva...
a po temata
shtom momicheto ti e obeshtalo dai i shans,loshoto v sluchaj e che ne ti go e kazala tj a si go nauchil ot tela i ,no mislj che chovek kogato obicha proshtava...kazvam go zashtoto na men sashto sami proshtavali ,no daleche po malki neshta...moj savet e da i shans opitai se ...a ako tova ti kosva mnogo i naistina nemojesh da se spravish kaji togava krai

05-06-2007, 22:15
a ako tova ti kosva mnogo i naistina nemojesh da se spravish kaji togava krai

Това мисля да направя утре... просто друг начин не виждам... :cry:

Ledena
05-06-2007, 22:18
ti reshavash ,ti znaesh kakvo chuvstvash ,kak stojt neshtata ,ti si tozi koito e bil naranen,stiskam ti palci i ti pojelavam uspeh zanapred v lqbovta

go6eto
05-06-2007, 22:18
Mn gadna rabota kofti e 4e sam si razbral a ne ti e kazala sama. Po tova 4e pi6e6 v foruma si mislq 4e si sklonen da i prostij no bih te posuvetval ako go napravi6 po nqkakuv na4in da i pokaje6 4e tova koeto e naprivala e lo6o i 4e otnovo trqbva da si izvuuva pravata koito e imala predi

Ggd07
05-07-2007, 05:17
Незнам дали ще ти помогна с този пост но.....
Ако бях на твое място щях да и простя...
Но ако ОЩЕ ЕДИН път стане нещо такова...като това което описваш - край....

:smt067

koalka
05-07-2007, 05:21
Това момиче не те обича, не разбираш ли?Не може да те обича и да си е писала с друг, да ти е изневерила.Ако наистина искаш да си с нея, опитай се да не мислиш за това, да го забравиш.Опитай се да не се карате толкова, а за ревността-не знам какво да ти кажа, ще я търпи, защото тя я е предизвикала.

05-07-2007, 06:24
slu4i mi se podobno ne6to minalata godina... i kvo.. pro6tava6, ti4a6 i sled gyza 6toto nali q obi4a6 i nakraq vsi4ko se povtarq i tq te zaebava.. emi zaebi q ti .

alkobalko
05-07-2007, 13:57
Никога не бих простила изневяра. При твоя случай или момичето те манипулира страшно добре, или наистина е искрена. Ако мислиш, че можеш да се пребориш с ревноста, която те изгаря остани с нея. Ако обаче не можеш, няма смисъл да се измъчвате взаимно.

cacegka_3a_cekc
05-09-2007, 12:09
as li4no ispitvam varhy sebe si sega tezi tvoi 4ystva kam priqtelkata ti...6tot i as predi vreme imah gluposta da iznevera na moq...toi mi prosti..no vse se otnasq s nedoverie kam men...i tova ne mi haresva...no naistina mn me obi4a 6tom mi prosti tolkova mn pati 6tot pri nas en be6e 1-in pat..a mn pati..no ako naistina q obi4a6 spored men 6te preglatne6 tova i 6te se opita6 da zabravi6 sly4kata...

IvayloGoranov
05-09-2007, 13:43
Не правете така [-X защо ли ? Защото това че е бл с друг или друга не значи че няма чувства към теб.Недей да обвиняваш а се замисли може би грешката е в теб може би не получава това което иска.Вместо да питаш хората кво биха направили отговори си дали си способен или способна сама да си изградиш мнение и да правиш това което искаш ако го обичаш разбира се..

IvayloGoranov
05-09-2007, 13:47
V edna vruzka trqbva da ima doverie , uvajenie , vnimanie i sigurnost zashtoto sexa e dovreme, idva moment kogato telata si omrazvat togava ostava razbiraneto i po-gornite neshta.
Tova che si bila sas nqkoi 3 mes. i ti e izneveril ne e bolka za umirane, drug e vaprosa ako prikazvame za vruzka 4 godishna.
Ti daje sigurna li si che go poznavash tolkoz dobre kolkot kazvash ili toi teb ? 3 meseca ne e dostatachen period vreme za da se opoznaete.

rubi
05-09-2007, 14:10
Според мен зависи от човека и от отва което той разбира като изневяра......Аз примерно секса за една вечер не го приемам като изневяра...Според мен е изневяра тогава когато някой ти изневери в чувствата си когато спре да те обича и почне да си мисли за друг/а.....

die eiskoenigin
05-09-2007, 14:12
Още Наполеон май беше казал, че жена само с един любовник няма,винаги има и втори и трети! И си е така де, шото само първия път те гризе съвестта и ти е гузно, после става навик.....
За мен една изневяра означава , че даденият човек не заслужава да бъде обичан,
така , че я по-добре я зарежи, 4е да не се налага да те утешаваме като ти погоди тоя номер и някой друг път

Mishity
05-09-2007, 15:10
ДА,бих простила изневяра,ако обичам човека!А и знам,че .. за изневяра винаги имат и двамата вина..единия не е дал нещо на другия и .. той го е намерил на друго място.БИХ простила .. стига да обичам истински,а и да знам,че човека,който ми е изневерил наистина съжалява..

Mishity
05-09-2007, 15:14
Постави й алтиматум!Или ти,или той!И ако избере теб .. ваобще да не общува с него,било то по купони,в пътя,в даскало или където и да е!Ако избере него .. да хваща пътя!Да,знам,че ще ти е много гадно,ако тя избере него,но НЕ БИВА да страдаш..ако страдаш като си с нея .. какъв е смисъла да бъдеш въобще??След време (ако се разделите де) ще срещнеш друга и сам ще се ядосваш,че си се нервил толкова с тази.А ако наистина се разкайва ... дай й още един шанс.НО този път без да се проваля!

BAYO
05-09-2007, 15:26
Постави й алтиматум!Или ти,или той!И ако избере теб .. ваобще да не общува с него,било то по купони,в пътя,в даскало или където и да е!Ако избере него .. да хваща пътя!Да,знам,че ще ти е много гадно,ако тя избере него,но НЕ БИВА да страдаш..ако страдаш като си с нея .. какъв е смисъла да бъдеш въобще??След време (ако се разделите де) ще срещнеш друга и сам ще се ядосваш,че си се нервил толкова с тази.А ако наистина се разкайва ... дай й още един шанс.НО този път без да се проваля!

http://forum.arsenal-bulgaria.com/style_emoticons/default/confused.gif

Като чета такива, понякога ми идва да си http://forum.arsenal-bulgaria.com/style_emoticons/default/throw.gif

Такъв въпрос найш ли от кога чакам да ми кажат? Еле пък момиче да ми го изтряска пред мене ... ш' и "бия шута" та чак дима след нея неа да се види.

gPa3HuTeJl
05-09-2007, 15:28
XhaHXaHXhaXhHAXhaHXhaHXaHXhaHXa

HXhaHXaHXhaHXha

алеле нема так1в... СМЕХ ! ХАЬхаЬха :smt005 :smt005 :smt005

По Темата : Зависи просто от степента на изневяра..

BAYO
05-09-2007, 15:46
XhaHXaHXhaXhHAXhaHXhaHXaHXhaHXa

HXhaHXaHXhaHXha

алеле нема так1в... СМЕХ ! ХАЬхаЬха :smt005 :smt005 :smt005

По Темата : Зависи просто от степента на изневяра..

Hah , да бе и аз тва викам !

По Темата: Викаш, зависи , до къде е топнал пиленцето ам? :D . В кръга на шегата естест. Но тфа не го разбрах, зависи от степента? Ква степен? Колко степени? По-брутално? По-леко? Целувка или секс? Нещо такоа ли? :-k

gPa3HuTeJl
05-09-2007, 15:55
Ми глей са... Флирт - Целувка - Секс..

Ако флиртува с някои ( или оня някой флиртува с нея ) ще ме избие на ревност и тогава полудявам : ще го пречукам..

Ако я видя да се целува с някой ( щом на флирт избеснявам, на целувка изcrazвам..) : ще го смачкам .. а на нея един разговор който може да доведе до край на вр1зката или да и дам 2ри шанс..

А за секс просто казвам "край" и това е... щом е стигнала до там да прави секс с някой и в с1щото време да има вр1зка с мен просто е една ку*ветина, която просто не ме залужава ( дано не прозвучи надменно )

BAYO
05-09-2007, 16:05
Ми глей са... Флирт - Целувка - Секс..

Ако флиртува с някои ( или оня някой флиртува с нея ) ще ме избие на ревност и тогава полудявам : ще го пречукам..

Ако я видя да се целува с някой ( щом на флирт избеснявам, на целувка изcrazвам..) : ще го смачкам .. а на нея един разговор който може да доведе до край на вр1зката или да и дам 2ри шанс..

А за секс просто казвам "край" и това е... щом е стигнала до там да прави секс с някой и в с1щото време да има вр1зка с мен просто е една ку*ветина, която просто не ме залужава ( дано не прозвучи надменно )

Мерси за разяснението, стана ми ясно.

П.П. С опасност да прозвучи откачено ... и аз съм така! Същия съм! :D :-D

f1s714e70
05-09-2007, 19:41
ae eby mu maikata na toq jivot be...6tom q obi4a6 neq zarqzvai 6otty i ti 6te srada6 i tq....az sam 100% sig 4e nqma nito edna vraska v koqto ediniq da ne e izneverqval nqkoga si s nqkogo...dokato q obi4a6 xodi s neq i si prai kefa ne mu misli tolkova kato spre6 da izpitva6 4yvstva kam neq q zazareji i tva e

tedinkata_
05-13-2007, 05:48
NE !

{CsKa}
05-13-2007, 09:55
ami trqbva ili da i prostish ili da skusash!!!tova sa nachhinite!!no ako i prostish trqbva da zabravish za vsichko da ne i napomnqssh ...moje bi sled vreme sichko shte e kakto v purvite dni :}