Влез

View Full Version : Vuzvrushtane na 4uvstva

NikolaAaaAa
05-07-2007, 13:33
XOdixme dulgo vreme,bqx i purviqt ne samo ot sexualna gledna to4ka,no i purvata i lubov,dori tq da e imala dosta gadjeta predi mene.Praveshe vsi4ko za men kakto i az.Skusaxme za gluposti v kraina smetka az sum student i lubovta ni beshe nevuzmojna.Produljavaxme da se obi4ame i da izlizame non stop kato priqteli i imaxme dobri otnosheniq.Prosto tq ne me obi4a ot mesec nqkade pone taka kazva.Az go razbrax tova predi nqkolko dena govorixme si 4e shte se suberem sega kraq na mai zashtoto togava svurshvam studenstvoto si.No vsi4ko se precaka.Tq e sviknala s men da izlizame non stop no sega shte sprem vsqkvi izlizaniq shte budem samo na zdrasti ponqkoga i telefonni razgovori i 4at no nishto drugo.Iskam da vi popitam,kak da si vuzvurna lubovta i,znam 4e moga shtom sum purvata i lubov i shtom s mene i e bilo nai hubavo ot vsi4ki mom4eta nqkoga.Ako ne izlizame izvestno vreme dali shte i trepva ako me vijda ot kafetata?I az li trqbva sled mesec naprimer da napravq neshto po vaprosa,stiga da sum siguren 4e i trepva kato me vijda?Kak da i vuzvurna trupkata i da podpalq malkata iskrica koqto vse pak si q ima ne e ugasnala no e tvurde malka,shtom ve4e uj ne me obi4a?
Moje i 4rez trik4eta moje 4rez revnost moje kakto mi preporu4ate izmislete neshto i napi6ete 10x predvaritelno

pfff
05-07-2007, 13:38
zna4i i pri mene e ne6to takova 6toto hodih s edno momi4e 4 meseca i sled tva skasahme i 5 meseca se edno ne se poznavahme i minalata sedmica stana ne6to koeto i az ne znam kfo e ama sega pak sme zaedno \:D/

koalka
05-07-2007, 14:01
Отново да се върнат чувствата й...това става много трудно, а и трябва да е изживяла наистина хубава и страстна любов, за да иска да си ги върне, а и то не става ей така.А според теб тя иска ли?

Presley
05-07-2007, 14:07
Ами според мен е доста трудно ,да не кажа невъэможно ....... :-k

NikolaAaaAa
05-07-2007, 22:05
mi vruzkata ni beshe ne prosto fantasti4na no i unikalna 6 meseca sme se celuvali sqkash ne sme se vijdali imashe mnogo strast i mnogo lubov a i sum 1-t i i 1-ta i lubov.

Mislq si 4e 4uvstvata i sa silno upoeni i tq ne gi 4uvstva,a ne prosto iz4eznali za tova vi molq za pomo6t.Mislq si 4e taq iskrica vinagi shte q ima.

PoLiToOo
05-07-2007, 22:21
опитай се приятелю....щото тя 100% те носи в сърцето си..макар и да не го признава.....за да се увериш и ти....ти предлагам да отидеш при нея и да я помолиш за едно едничко нещо в името на тогавашната любов...и просто я целуни..ето ти едно солидно доказателство...смисъл ще усетиш....все пак си я познаваш :smt008 АЙДЕ УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ :smt006 :smt006 :smt006 :smt006

experiment_m
05-07-2007, 22:49
Знам,че е гадно,но вярвай ми понякога е по добре човек просто да си тръгне.Аз също имах подобен проблем.Закрепвах една дълга връзка няколко пъти докато не охлодняхме съвсем един към друг и приятелката ми каза,че не изпитва нищо към мен.После и болката и яда е много по голям.И до този момент не мога да се съвзема напълно.
Но щом ти си й бил първия,вярвай ми една част от нея винаги ще си спомня за теб и ще иска да се върне.Така че ако си толкова мераклия знай че имаш шанс.Пробвай с малко разнообразие в отношенията ви.Изненадай я приятно с нещо, заведи я на ресторант неочаквано, цветя, алкохол за настроение и приятна музика. Вниманието понякога прави чудеса.При мен даде резултат за известно време. Дано помогне и при теб. :smt006