PDA

View Full Version : хора плс помагайтеее стра6но ви моля ;( ;( ;(

05-07-2007, 14:08
трябва ми сбит преразказ на радини вълнения убих се да го търся из нета и ни6то не открих плссс за утре е :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010

love in the darkness
05-07-2007, 18:02
трябва ми сбит преразказ на радини вълнения убих се да го търся из нета и ни6то не открих плссс за утре е :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010

Mайко в тия училища в 6-ти клас си предполагам само сбити преразкази ли правите.Братовчедка ми иска да й правя преразказ на Под игото Гост!Ако някой го намери до утре тва Гост моля ви да ми го даде,че направо ще я гръмна тая малката.До утре сутринта моля ви,щото тя ще спи в нас и ще го препише.Дано го намерите

братовчедката
05-07-2007, 18:54

Mайко в тия училища в 6-ти клас си предполагам само сбити преразкази ли правите.Братовчедка ми иска да й правя преразказ на Под игото Гост!Ако някой го намери до утре тва Гост моля ви да ми го даде,че направо ще я гръмна тая малката.До утре сутринта моля ви,щото тя ще спи в нас и ще го препише.Дано го намерите

Айде де сложете го кво толко ще ви стане,МОЛЯ ВИ иначе ще ми пишат двойка!

МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ ВИ МОЛЯ ВИ

джиджи
05-07-2007, 19:38
ето сбит преразказ на Радини вълнения,но плсс които има сбит преразказ на Гост и на Иде ли?ааа и на Баи ганъо плссс да ми напише шму платя ако треа ма плсс намерете ме в скаип(djidji_ty) имам и други теми ако треа ще ви ги дам но спешно ми треат сбити преразкази на Иде ли?,гост и Бай Ганъо у Иречека и Бай Ганъо пътуваа.....така ето го и сбития преразказ на Радини вълнение не сам се престарала много нооо.....ко да напрая :( В деня на годишния изпит пременените ученички са нагласени,радостни и бръмчат като пчелички.Годишния изпит е празник на целия народ.След църква хората отиват в училището,за да празнуват и да се наслаждават на децата си. Рада нарежда ученичките по чиновете,но забелязва че Киряк стефчов го няма.Тя е радостна от отсъствието му,защото тои задава трудни въпроси на децата(тфа можи дан го пишете)Изведнъж Стефчов се появява с чорбаджи Мичов.Стефчов вика едно момиче,задава му въпрос,но то мълчи,след това вика второ момиче,задача му въпрос...то пак мълчи,идва трето дете и то мълчи. Рада стои като стресната.Зрителите си шушукат.Из публиката се задача Бпйчо Огнянов.Той вика едно момиченце,задава му въпрос и то веднага отговаря,после вика друго момиче и то отговаря,вика и трето момичече задава му въпрос,но то мълчи.След това го задава по друг начи и детето отговаря. Стефчов вика момиче на име Събка..................ЕММ СОРИ НО НАТАТАКА САМИ ТРЕА СИ ГО НАПРАИТЕ ЩОТ АЗ НЕ САМ ГО ПРАИЛА......Е НЕ ЧЕ НЕМОГА ДА ГО НАПРАЯ НО МИ СЕ СПИ АИ ОЧАКВАМ ВАШИТЕ ОТГОВИ ПЛССС ПОБЪРЗАИТЕ.10Х ОЩЕ ОТ СЯ ОБИЧКАМ ВИИИ!!!

love in the darkness
05-07-2007, 20:06
За всички нуждаещи се от преразказа скълъпих нещо,но не знам до колко е добре.Ако има някой навит да го редактира.

В прохладната майска вечер Чорбаджи Марко е на трапезата с челядта си.По време на вечерята той им дава съвети за тяхното възпитание.Трапезата се вдигна и Марко заговори с децата си относно това какво са научили.Изведнъж приказката се прекъсна от странен шум в двора.Всички се изпокриха,а Марко взе пишова си и отиде да види какво става.Имаше някой непознат.Марко насочи пищова си и попита кой е.Непознатият отговори,че е син на дядо Манола Краличът-стар приятел на Марка.Марко си спомни,настани госта в обора и даде храна.Прибра се при жена си,майка си и челядта си и им обясни,че вероятно някоя котка или куче е съборило тухлите.

Моля ви само като го редактирате,кажете дали глаголното време е сегашно историческо

джиджи
05-08-2007, 08:38
ооо супер...мерси много аз преразказ мн е як,но накрая си объркала глаголното време ма тфа не е мн фатална грешка важното е си го написала още венъж мерси....дано на класното ми се падне на радини вълнения или гост че....тях ВЕЧЕ ги знам мн добре

BlueDevil
05-08-2007, 08:44
WTF? Това за кой клас е? Аз такива неща правих 2-3 клас и бях много добра :lol: А на "Под игто" съм писала теми по 3-4 листа разсъждения... Тц тц тц... #-o