Влез

View Full Version : Imate li tova 4ustvo?

Oniq preebaniq
05-07-2007, 18:00
znam 4e vseki ot vas e imal ose6taneto 4e se e sduhal totalno i iska da si tegli kur6uma no vazmojno li e za momi4e da se sduha6 tak\a 4e da ne ti se jivee vapreki 4e e minali izvesno vreme sled kato ste skasali.....ti da se bori6 za neq no da nqma na4in da dokaje6 lubovta si ? tova ose6tane ne vi li sasipva ? mene li4no mi sasipva jivota i ve4e napravo ne mi se jivee....? sega 6te go nare4ete prosto porednata teen-lubov no tova nqkak si ne e taka :smt012 vazmojno li e da varna doverieto na momi4eto zaradi koeto vijdam smisal v jivota... :smt017 prosto za6toto tq e neobiknovenna za men ne e kato pove4eto sega6ni momi4eta... tq e tova koeto sam tarsil i go namerih no i izgubih doverieto .... Pls nqkoi da mi kaji kak moga da si go varna i izob6to vazmojno li e? za6toto bez tova momi4e jivota mi stava monotomen i jivea samo zaradi misalta 4e moga da q vidq nqkade....otnovo....i otnovo da vidq 4e ve4e ne e s men.....
pls help.....daite prosto 1 savet4e

Presley
05-07-2007, 18:04
Еми първо те поэдравявам эа милите думи ,който си употребил!Предполагам,че ако тя ги чуе ще се почувства много щастлива...!Моят съвет е това ,което си каэал тук да и го кажеш на нея!!!!!!! =D>
А и все пак поясни эащо иэгуби доверието и? :roll:

Feel Lonely
05-07-2007, 18:04
znam 4e vseki ot vas e imal ose6taneto 4e se e sduhal totalno i iska da si tegli kur6uma no vazmojno li e za momi4e da se sduha6 tak\a 4e da ne ti se jivee vapreki 4e e minali izvesno vreme sled kato ste skasali.....ti da se bori6 za neq no da nqma na4in da dokaje6 lubovta si ? tova ose6tane ne vi li sasipva ? mene li4no mi sasipva jivota i ve4e napravo ne mi se jivee....? sega 6te go nare4ete prosto porednata teen-lubov no tova nqkak si ne e taka :smt012 vazmojno li e da varna doverieto na momi4eto zaradi koeto vijdam smisal v jivota... :smt017 prosto za6toto tq e neobiknovenna za men ne e kato pove4eto sega6ni momi4eta... tq e tova koeto sam tarsil i go namerih no i izgubih doverieto .... Pls nqkoi da mi kaji kak moga da si go varna i izob6to vazmojno li e? za6toto bez tova momi4e jivota mi stava monotomen i jivea samo zaradi misalta 4e moga da q vidq nqkade....otnovo....i otnovo da vidq 4e ve4e ne e s men.....
pls help.....daite prosto 1 savet4e
Razbiram te na 1000%,mi opitai se dagovorish s neq ako razberesh che ima chustva kum tebe napravi i nekolko podaraka iznenadi ala-bala i taka...

Oniq preebaniq
05-07-2007, 18:06
hora izvinqvam se 4e ne pi6a na bg no prosto naistina barzam... a otnosno doverieto ne moga da vi kaja pri4inata no moga da vi kaja 4e se borq sas vsi4ki sili za neq!!! ne sam labilen ne sam ot oniq koito samo tajat i ne deistvat az deistvam no prosto kato mi nqma doverie ne vqrvam 4e ima dumi koito 6te i vazdeistvat...a ina4e sam govot da gorq v ada za neq
P.S - ne sam poredniq zabluden teen naqsno sam s 4ustvata si kolkoto i silni da vi zvu4at

cherinka
05-07-2007, 18:11
Еми първо те поэдравявам эа милите думи ,който си употребил!Предполагам,че ако тя ги чуе ще се почувства много щастлива...!Моят съвет е това ,което си каэал тук да и го кажеш на нея!!!!!!! =D>
Едва ли ще се почувства щастлива. Ами ако й е дотегнало от неговата "любов" и за това да го е скъсала....

А и все пак поясни эащо иэгуби доверието и?
Той нейното, или тя неговото?
Защото в поста му е много объркано. И ти сега с твоя пост ме объркваш.

tedinkata_
05-07-2007, 18:11
mn mili dumi...mom4eto zvu4i iskrenno... oba4e ponqkoga nemojesh da vurnesh tova koeto si zagubil.... kolko vrerme e minalo ot kakto ste razdeleni? ako e ot skoro mojebi oshte da te obi4a no ako si zakusnql... ](*,) moje da ne e sama veche taka che deistvai no puk i ne se natrapvai =;

Presley
05-07-2007, 18:15
Едва ли ще се почувства щастлива. Ами ако й е дотегнало от неговата "любов" и за това да го е скъсала....

А и все пак поясни эащо иэгуби доверието и?
Той нейното, или тя неговото?
Защото в поста му е много объркано. И ти сега с твоя пост ме объркваш.
Ами може би си права ,че ако и е дотегнало надали ще се эарадва..!
Но аэ от поста му раэбрах ,че ТОЙ е иэгубил нейното доверие...явно грешката е у него... :roll:

ThePainIsReaL
05-07-2007, 18:28
Възможно е.. болезнено е.. Изход обаче всеки сам намира .. :?

oniq preebaniq
05-07-2007, 18:41
da gre6kata e v men ne e golqma no vse pak e gre6ka a i nqma bezgre6ni nali .. :) blagodarq za komentarite koito napisahte... izhod ima no samo trqbva go namerq.. a az vqrvam v sebe si kakto i v lubovta :?

Presley
05-07-2007, 18:56
da gre6kata e v men ne e golqma no vse pak e gre6ka a i nqma bezgre6ni nali .. :) blagodarq za komentarite koito napisahte... izhod ima no samo trqbva go namerq.. a az vqrvam v sebe si kakto i v lubovta :?
Еми като вярваш действай..... :-k

05-07-2007, 19:55
бори се за нея !!!

mi6enceto
05-07-2007, 20:13
Nqma ni6to po silno ot tova da i kaje6 istinata v o4ite...

BeBsItO
05-07-2007, 20:17
ako i kaje6 tva i v o4ite ,tvoq e....... :-({|= :smt005 uspeh

BAYO
05-08-2007, 11:18
Пробвай, пък квото стане...не е болка за умиране, няя умираш, няя се самоубиваш и сичко ше е като по мед и масло. Една извън списъка, кфо толко. Пък ако я обичаш, бори се до тогава, до когато тя ти каже в очите, че просто няят смисъл усилията ти. Те тогава е дошъл края. Успех.

mickelangelo
05-08-2007, 11:40
Не мога да кажа че съм бил в същото състояние .. но има 1 нещо което си заслужава на тая земя ... т0ва е любовта .. продължаваи да се бориш за нея .. :wink:

oniq preebaniq
05-08-2007, 11:42
em BAYO taka i 6te napravq....6te se borq dokato ne mi kaje da spra i 4e nqma smisal samo togava moga da q rzabravq....ina4e ve4e si precakah obrazovaniqto i mn raboti...iskam da i obqsnq 4e sam gotov si precakam jivota zaradi neq..
P.S - mersi za comment,ti dava6 edni ot nai adekvatnite saveti v toq forum
Respect..

BAYO
05-08-2007, 11:55
em BAYO taka i 6te napravq....6te se borq dokato ne mi kaje da spra i 4e nqma smisal samo togava moga da q rzabravq....ina4e ve4e si precakah obrazovaniqto i mn raboti...iskam da i obqsnq 4e sam gotov si precakam jivota zaradi neq..
P.S - mersi za comment,ti dava6 edni ot nai adekvatnite saveti v toq forum
Respect..

Респект и към тебе, батко, за решението, дет си взел.И благодаря за думите ти.

И друго съветче. постегни задничето и виж кво стаа с ученето. Не казвам да наблегнеш на него, или да си стегнеш акъла и да учиш като луд, ама поне не го занемарявай, не и до ента степен. Съчетавай нещата, но само ако можеш. Ако ли не, прави това, което смяташ за най-добре!