Влез

View Full Version : Pravih sex ,a ginekologa kaza..

05-07-2007, 18:31
Praih seks sys moito gadje i to mn pyti i na6te onq den me vodiha na ginekolog za6toto se symnqvat v men (egati strannoto re6enie) i mn me be6e strah naprao se pobyrkvah i nali ginekologa mi kaza 4e sym bila devstvena egati strannoto devstvena pyk sym pravila sex.... ne moa da razbera ina4e se kefq 4e ne razbraha ama naprao ne mojah da povqrvam...

05-07-2007, 18:35
Ами да може и така да е станало,ако например на момчето му е бил по-малък и не е могъл да достигне до ципатаи не е могъл да я разкъса или има случаи,при които девствената ципа е доста по месеста и не се разкъсва от първия път. :D

Radeto_
05-07-2007, 18:39
Или пък гинекологът е бил досетлив и е предпочел да спести една семейна разправия :lol:

05-07-2007, 18:39
of ami 4estno kazano ne mu e mnoo golqm okolo 11 sm ,a e na 16 god ama tfa nqa zna4enie 6toto mnogo si go obi4kam.vyzmojno li e da ima i druga pri4ina

alkobalko
05-07-2007, 18:42
Ами да може и така да е станало,ако например на момчето му е бил по-малък и не е могъл да достигне до ципатаи не е могъл да я разкъса или има случаи,при които девствената ципа е доста по месеста и не се разкъсва от първия път. :D

Напълно възможно. А и за пореден път се убеждавам, че има някои лекари, които са толкова "добри", че направо е по-добре да не се появяваш пред очите им.

krem4et0
05-07-2007, 18:53
Че тя девствената ципа е на входа, да не е на 20 см навътре, че да не може да я разкъса защото му е къс. айде понаучете биология преди да правите секс, а?

sh3_1s_7h3_0n3
05-07-2007, 18:54
Или пък гинекологът е бил досетлив и е предпочел да спести една семейна разправия :lol:

а това м/у другото е много възможно... 8)

[m!s$_k@pr!$]
05-07-2007, 19:39
На 16г-10 см. :shock: ](*,)
А по темата-според мен лекарят нещо не те е прегледал както трябва или е разбрал за кво става въпрос и не е казал, за друго не се сещам :?

olive_oil
05-07-2007, 19:50
Или пък гинекологът е бил досетлив и е предпочел да спести една семейна разправия :lol:мда. А пък ти на колко си, че ще ти казват кога да правиш и кога не секс?!?!!? Всъщност и на колкото и да си, нямат думата тук.

Mishity
05-07-2007, 20:38
и аз си мисля,че генеколога е искал да спести един семеен скандал! :P
Ама баси .. не са родителите ти тези,които ще преценят дали ще водиш полов живот или не.Това ти сама го решаваш :?

Kalipso***
05-07-2007, 20:59
има много слу4аи, в които девствената ципа е елсти4на и просто не се е разкъсала при полов акт.при някои жени пък се разкъсва напълно при раждане.

05-07-2007, 21:15
ИМЕННО (ако се надява един ден пак да ползваш НЕГОВИТЕ услуги като ли4ен гинеколог, следва да му имаш ДОВЕРИЕ , нали?
Ако те изпее на вашите няма нищо да спе4ели, капиш?
Ако те покрие пе4ели доверието ти.
извод- добър е гинеколога, но ако един ден искаш да разбереш дали дъщеряти е девствена-не я води при същия! :smt005 :smt006

Barbie
05-07-2007, 21:48
мда. А пък ти на колко си, че ще ти казват кога да правиш и кога не секс?!?!!? Всъщност и на колкото и да си, нямат думата тук.

Айде пък да нямат думата. :-s

Не вярвам да е пълнолетна, тъй че е напълно зависима от родителите си и те определено имат думата. Понеже като вземе, че се окаже мама, те ще я спасяват. Те ще я утешават, като някой идиот се възползва от нея (прощавайте, ама на крехка възраст началото на сексуален живот може да доведе до големи промени..не винаги положителни). Изобщо, момиче на тази възраст зависи изцяло от родителското тяло и свободата на решенията й също зависи от доверието, което й имат родителите. Мойта щерка да тръгне на 14 (примерно) да си прекарва детството в нечие легло, определено ще си кажа мнението! (Да се надяваме, че преди да стане на 14 ще съм я научила да мисли сама за себе си.)

stefko89
05-07-2007, 21:51
az pravih buhti ama bra6noto svar6i :lol:

Adwokat
05-07-2007, 23:05
ИМЕННО (ако се надява един ден пак да ползваш НЕГОВИТЕ услуги като ли4ен гинеколог, следва да му имаш ДОВЕРИЕ , нали?
Ако те изпее на вашите няма нищо да спе4ели, капиш?
Ако те покрие пе4ели доверието ти.
извод- добър е гинеколога, но ако един ден искаш да разбереш дали дъщеряти е девствена-не я води при същия! :smt005 :smt006

xaxaxa

ABSOLUTme
05-08-2007, 00:47
Лекарят най-вероятно е решил да ви спести разправията.а и той не може 'да ти бърка',ако изрично му кажеш,че не си правила секс.при девствените момичета прегледа протича с разговор и ултразвук.

05-08-2007, 07:35
Че тя девствената ципа е на входа, да не е на 20 см навътре, че да не може да я разкъса защото му е къс. айде понаучете биология преди да правите секс, а?

Как ли пък не на входа,около 7-8 см е от входа на влагалището....Що не вземеш ти да понаучиш малко биология и тогава да се правиш на мнооо компетентна....а????????

`Death`Whore``
05-08-2007, 07:37
Ти научИ малко биология. Точно на входа е. Обясни ми каква е логиката да е на 8 сантиметра навътре!

malkoto_sladur4e
05-08-2007, 07:39
:smt023

koalka
05-08-2007, 07:40
Или пък гинекологът е бил досетлив и е предпочел да спести една семейна разправия :lol:И според мен точно това е станало. :wink:

BeZ^BikiNi
05-08-2007, 10:56
I az imam priqtelka tochno kato tvoqta situaciq.Rabotata e prosta-lekarq se e okazal pich i te e prikril , a i ne si misli che si edinstvennoto momiche koeto hodi pri nego za takova neshto 8) Ako pitash men cherpi go edna dve vodki choveka zadeto ti e spasil kojata ::: \:D/

lips_of_anegel
05-08-2007, 11:23
мнооо ясно ако е някав готин \:D/

A_Loving_Girl
05-08-2007, 16:15

+1

05-08-2007, 16:24
ЕВАЛА НА ТОЯ ГЕНЕКОЛОГ
МАКАР ЧЕ СЪМ МЪЖ ЩЕ ВЗЕМА ДА ИДА ПРИ НЕГО ДА КАЖЕ НА СТРИНКА ЧЕ НЕ МИ Е БИЛА ПЪРВАТА
АБЕ ХОРА СТИГА СТЕ СЕ ЕБАВАЛИ С ГЛУПОСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

malkata macka
05-08-2007, 17:16
EEEEEEEEEEEil toq 4ovek spored men te e prikril.Kaji mu imeto i az da go posetq ako mi se naloji.Super malkata radvai se 4e ne e kazal ni6to. :wink:

05-08-2007, 17:40
Ти научИ малко биология. Точно на входа е. Обясни ми каква е логиката да е на 8 сантиметра навътре!
Да УБЕДЕНА съм че е на горе-долу толкова сантиметра.Ти добре ли си?На входа било?На баба ти хвърчилото.Учаа биология,не ми говори простотии.Като пишеш в тоя форум все едно много знаеш.Айде не говори простотии....ааааааааа..... [-X [-X

f1s714e70
05-08-2007, 21:03
ami mojebi gonekologa e razbral no prosto ne e iskal da te porti pred va6te 6otty znae 4e 6te ima6 problemi

`Death`Whore``
05-08-2007, 21:06
А при жените с плитки вагини къде се намира? Ако вагината е 10 сантиметра, значи той е в края И? И пак не ми обясни каква е логиката да е на 8 сантиметра навътре.

05-09-2007, 06:18
глупости бе, 8-10 см навътре е шийката на матката.

девствената ципа е то4но на входа на влагалището, на 2-4 см навътре от най-издадените 4асти на вулвата(лабиите&клитора)
ако това беше свестен форум а не такава говорилня щях да ви пусна линкове.

у4ете АНАТОМИЯ и двамата! и стига си мерете оскъдните познания , смешно е

Да УБЕДЕНА съм че е на горе-долу толкова сантиметра.Ти добре ли си?На входа било?На баба ти хвърчилото.Учаа биология,не ми говори простотии.Като пишеш в тоя форум все едно много знаеш.Айде не говори простотии....ааааааааа..... Shame on you Shame on you

п.с. или може би заблудата на автор(кат)а на абсурдното твърдение произлиза от това, 4е мъжете оби4ат да лъжат жените относно това колко са 24 сантиметра.

05-09-2007, 06:20
с две думи- намира се на "една глава разстияние" навътре
вижда се с просто око и не е нужно да си цоол гинеколог, за да се сетиш да покриеш едно притеснено моми4е от родителския гняв.

silver_angel
05-09-2007, 06:44
има много слу4аи, в които девствената ципа е елсти4на и просто не се е разкъсала при полов акт.при някои жени пък се разкъсва напълно при раждане.
spored men e nai-veroqtnoto ;)