View Full Version : kakva glupa4ka samo
edno glupa4e
05-07-2007, 20:19
Moje temata da vi se vidi typa no mn me zabolq i iskam da go spodelq.Zna4i izlizah s edno mom4e i mu davah volnosti po tqloto mi da me opipva i celuva iska6e i sex no ne mu dadoh i dnes toi skysa s men za6toto nqmal svoboda, za6toto iskal spokoini flirtove.Mn mi e zle sega.
Чувствам се ужасно, че му дадох да ме опипва.Чувствам се лесна.Може ли някой да ми помогне?????
6to si mu dala te opipva kato nqq mu dade6 sex ? da mu be6e pusnala pone.. po normalno 6te6e da mi zvu4i
Котарана
05-07-2007, 20:28
О милата ами важното е, че не си спала с него .Друго е не е от голямо значение.Все пак е важно, че си го разбрала що за стока е.Да не ти пука и другия път умната :)[/b]
Todor_Umbro
05-07-2007, 20:28
Mi zabravi go vazmojno nai-barzo.takiva gi ima mn,ama tva e polojenieto.nqma zakvo da se 4uvstva6 lesna,prosto sledva6tiq pat iz4akai malko pone,preceni go kav e,dokolkoto e vazmojno i togava ve4e pravete kvoto pravite ;)
Ами можеш сама да си помогнеш следващия път да не се даваш толкова лесно,било то и обарване.Нека да ти е обица на ухото...
Ще ти мине,не го мисли... :roll:
Ейй,муцка,я горе главата!Кофти е,че си му дала такива неща,но не се притеснявай!Аз ми се иска да ти кажа нещо да те успкоя,но .. първо ще ти кажа нещо друго .. излъгал те е,че иска да в свободен..просто го е хванало яд,че не си му пуснала,може би си му се сторила "лесна",но като не си му пуснала и се е ядосал.Искал е просто секс от теб,но ти НЕ СЕ ЯДОСВАЙ!Не е единствения ти казах!Надявам се много скоро да срещнеш голямата си любов и сама да осъзнаеш,че не си е струвала да се ядосваш,заради този идиоТ!ГОРЕ ГЛАВАТА!
Az bih kazala v slu4aq,4e toi e trusil qvno samo tova ot teb, sex i ti bi trqbvalo poneje ti si s nego da go razberesh po rano,no ponqkoga sme mnogo naivni,a mujete sa bokluci,ve4e sum sigurna v tova 100 % no tova ne znachi 4e nqma izkliu4eniq :) jivota shte te ochuka,trqbva mnogo da gi precenqsh i osobenno takiva deto mi izska4at s nomera nqmam svoboda..li4no prostranstvo....bla bla blaaaaaaaa
ABSOLUTme
05-08-2007, 00:59
няма защо да се чувстваш ужасно.поискал е да те докосва и си му дала,защото ти е харесало.поискал е секс и си му отказала,защото си имаш принципи(явно).всичко свършва там,където ти решиш.и не,не си лесна,ако беше лесна щеше и секс да се навиеш да правиш,само защото той го е искал.
edno glupa4e
05-08-2007, 08:09
Искам да ви благодаря взехте на сериозно моя проблем и ми помогнахте да не се чувствам като лесна стока.Прави сте следващия път няма да се дам така лесно.Може да не познавам никои от вас, но мненията ви ми помогнаха.БЛАГОДАРЯ!!! :-)
cacegka_3a_cekc
05-08-2007, 12:24
ne se obvinqvai 4e si my davala da te ypipva...ti ne si vinovna 4e si imala nqkvi 4ystva (6toto spored men za da my dava6 teq volnosti si gi imala) v sly4aq toi e glypaka...vajnoto e 4e si razbrala kakav e predi da si my pysnala... =D>
ThePowerOfLove
05-08-2007, 12:32
Не съжалявай,а се радвай,че не си му дала секс! искал е да те използва..