View Full Version : trudno se vazbujdam ..ne se otpuskam..pf
zna4i spala sam s 3-ma ...na 16 i polovina sam... kogato go pravq sama mi e super qko...no kogato sam s priqtelq mi ne 4uvstvam po4ti ni6to..ne moga da se otpusna kakto trqbva i sledovatelno ne mi e 4ak tolkova hubavo kolkoto mislq 4e trqbva da mi e ...pls kajete kakvo da pravq?
Dopuskala li si varianta .. partniorite ti da ne te vyzbujdat dostatuchno? :?
Zashtoto spored men logicheskiqt otgovor e tova .. Ne moga da si predstavq kak shte ti e po-hubavo sama,otkolkoto s myj,t.e. s istinsko neshto (neka taka da se izrazq) :| Ne znam,razlichni hora,razlichni harakteri,razlichni jelaniq i interesi...
stefko89
05-07-2007, 21:52
kupi si vibrator voje da se polu4i s nego :smt005
ABSOLUTme
05-08-2007, 00:53
след като достатъчно добре познаваш собственото си тяло,защо не покажеш на приятеля ти как да ти доставя удоволствие?
друг пробем може да е психическата ти нагласа-да се притесняваш от тялото си и от това,какво ще 'покажеш',което е безкрайно глупаво.сексът не е изпит,а удоволствие.и все пак внимавайте.
просто са неопитни. И аз бях точно в същата ситуация в която си и ти, но когато срещнах сегашния си приятел, който е доста опитан, всичко си дойде на мястото
просто са неопитни. И аз бях точно в същата ситуация в която си и ти, но когато срещнах сегашния си приятел, който е доста опитан, всичко си дойде на мястото
mi bila sam s 3-ma..sas sega6niq naistina e nai dobre...opiten e dosta , no mai ne moga da se otpusna dostata4no...mislq postoqnno a ne trqbva :(
unexisting
05-08-2007, 06:09
psuvai go dokato te 4uka.
psuvai go dokato te 4uka.
uf mnogo umno...