PDA

View Full Version : Chuvstvam se otvratitelno

babi_girl
05-08-2007, 06:49
she go kaja s bolka no priqtela mi e glupak. v nedelq beshe na imen den na edin priqtel i tam e bila edna moq priqtelka. i tq se e napila i e zapochnala da mu se natiska i da go opipva (kato pisha tva napravo mi se obryshta vsichko) i toi ne e napravil nishto da q spre. posle mi se obadi v edin i polovina sutrinta da mi go razkaje. napravo se chuvstvam otvratitelno i ne moga da si namera n\mqsto ot vchera. ot edna strana che toi ne e napravil nishto, a ot druga che moq dobra priqtelka mu se e svalqla. chuvstvam se ujasno, molq vi daite syvet kakvo da pravq.

`Death`Whore``
05-08-2007, 06:52
Няма какво да направиш.

koalka
05-08-2007, 07:15
Алкохола не е оправдание...нито за нея, нито за него.Като гледам сте заедно от година и половина и предполагам колко ти е зле.Реши какво ще правиш-дали ще му простиш или ще се разделите.Дали въобще ще можеш да му простиш и да преживееш тази случка.

malkoto_sladur4e
05-08-2007, 07:22
:smt010 :smt009 Вече като чуя думата приятел/приятелка и ми се повръща!Относно гаджето ти...вземи го зарежи за малко [-o< За да се усети!

babi_girl
05-08-2007, 07:41
napravo ne moga da si namera nqsto. i neznam za koe mi e o gadno che "priqtellka" e napravila taka na gadjeto mi ili che toi ne e napravil nishto za da q spre

05-08-2007, 08:02
Виж, това, че ти се е обадил през нощта, за да ти разкаже всичко, не означава ли нещо за теб? Примерно, че до някъде съжалява за случилото се и иска да не го крие от теб, за да сте си наясно...Естествено, това изобщо не го оправдава и трябва сериозно да поговориш с него за това, защото щом е стигнал до тук, друг път може да не стои безучастно, а направо да се нахвърли на някое момиче, което му се натиска :roll:

А що се отнася до тази твоя "приятелка"-мен ако питаш, изобщо не ти е такава, не заслужава да я отразяваш изобщо...

Anf3tamin4o
05-08-2007, 08:07
Ми по скоро той трябва да има по голямата вина дето не я е спрял :)

Presley
05-08-2007, 08:09
Ами според мен алкохола не е оправдание!нито тя може да се оправдае,нито той!Решението е в твой ръце и трябва сама да го намериш...!Помисл си добре дали си склонна да простиш и по-важното да ЭАБРАВИШ

hforce
05-08-2007, 08:23
gosta e prav, 6tom ti se obadil zna4i mnogo sujalqva i mnogo durji na tebe 6tom ne go e skril, mnogo po-lesno 6te6e da e prosto da ne ti go kazva, a tva 4e ne se e opital da q spre ne mi se vqrva, 100% sum siguren 4e se e durpal ili pone v na4aloto, a tvoita priqtelka qvno iska da vi razdeli 6tom e napravila ne6to takova
btw toi li ti kaza 4e ne q e sprql?

05-08-2007, 08:28
Боже боже какви чалнати хора
И к'во лошо е направил пича?
Хванал ли е той да обарва някоя? Май не
Опънал ли е тая дащна мома? Явно не
Скрил ли е случката от тебе? Очевидно не
К'ъв ти е проблема тогава? Нищо лошо не е направил
Вземи си подбирай по-добре приятелите

bqsna_teenagerka
05-08-2007, 09:30
ами ти си решаваш какво искаш да правиш!

BAYO
05-08-2007, 09:55
Хубу че си е признал, ама за кфо, нзн. Може би е решил, че ако си признае, ще му простиш. Поговорете си и вижте ко ш' измислите. Не мисля, че ей така треа веднага го зарежеш. Ако пък хептен земе се извинява и измисля разни тъпотий като оправдания... а пък твоята приятелка явно си го е харесвала от по отдавна, че да прай такиа бели 8-[ Май май така излиза. В такъв случай... тегли и "куршума" на нея и тфа е

cherinka
05-08-2007, 10:29
И аз не разбрах кой ти се е обадил. Но мисля, че е по-добре да знаеш. Вярно е, че си е кофти постъпка, но поне са били искрени с теб.
Някой по-горе каза да го оставиш за малко.
Направи така, че си му леко обидена и му дай да разбере друг път да не прави така (да се отавя да го пипат).
Попринцип алкохола кара хората да излагат на показ скритите си желание и подмисли....

babi_girl
05-08-2007, 19:09
gosta e prav, 6tom ti se obadil zna4i mnogo sujalqva i mnogo durji na tebe 6tom ne go e skril, mnogo po-lesno 6te6e da e prosto da ne ti go kazva, a tva 4e ne se e opital da q spre ne mi se vqrva, 100% sum siguren 4e se e durpal ili pone v na4aloto, a tvoita priqtelka qvno iska da vi razdeli 6tom e napravila ne6to takova
btw toi li ti kaza 4e ne q e sprql? ami kaza che se e opital da q spre

babi_girl
05-08-2007, 19:17
nqmam namerenie da go kysam ili da go ostavam za malko, prosto iskam da se nauchi da ne pozvolqva da mu se kachvat na glavata piqni momicheta.

experiment_m
05-08-2007, 21:16
Ако питаш мен, радвай се че е имал смелостта да ти каже какво се е случило и че не е позволил да стане и нещо друго.Това малко развлечение за него, в доколкото разбрах дългата ви връзка, ще внесе малко разнообразие в любовния ви живот.Но го стегни малко, че да не си помисли, че всичко му е позволено.Не късай с него и за секунда,че онази твоя "приятелка" ще го схруска.Пък за нея какво да ти кажа - не вярвам да е необходимо да те съветвам,къде да и кажеш да ходи,нали?

sladuranata_891
05-08-2007, 21:19
ne moga da razbera kakvi priqteli ima...nikakvi,ima6 doverie na edin 4ovek i toi da se nahvarli v/u gadjeto ti.az prejivqvam ne6to podobno no malko po seriozno 4e tq pred men mu se natiska,zvani mu i kakvi li ne raboti,no az imam doverie v nego taka4e bih te posavetvala ako mu ima6 doverie badi si s nego a neq prosto q otdale4i ot teb

05-09-2007, 07:53
оф режи на ред и тва е, кво се занимаваш с глупости като дълги връзки, като е направил така - ми просто не е за теб, ще си намериш по-добър и другите там глупости... а приятелката пък още повече..

LO6IQ
05-09-2007, 07:55
Ами това ,че приятя ти е искрен към теб и ти разправя всичко е добра черта. Ти какво би направила в същата ситуация ако някой готин пиян младеж доиде да ти се нантиска а ? Сигурно ще му кажеш : Разкарай се бе червей ! .. и ще се дръпнеш . Постъпката на приятеля ти според мен не е за свят , но поне ти е разказал какво наистина се е случило .
Не бива да го вземаш чак толкова навътре . Какво толкова е станало !? Ще го преживееш . :wink:

BouSSy_
05-09-2007, 08:13
Алкохола, независимо в какво количество е употребен в никакъв случай не е оправдание!!! Даже по себе и попринцип знам и съм обедена, че когато човек е фиркан прави неща, който му идват от вътре и му се искат попринцип а в трезво състояние едва ли ще ги направи.... Да евалата за искренноста на приятеля ти(като се замисля може и да те е излъгал, за да ревнуваш или просто не харесва френдката ти и иска да я зарежеш, нооо айде стиа в някакъв филм те вкарах :lol: ) таааммм исках да кажа, че мъжете почти никога не са способни да откажат близост м/у себе си и някаква мадама, което не пречи да имат друго момиче, на което да държат с цялото си сърце. Това е било някаква авантьора за него и вероятно нищо не значи... От теб зависи дали ще му дадеш втори шанс, но издъни ли се пак... вече няма връщане. Що се отнася до приятелката ти... замисли се дали наистина ти е прителка... аз лично няма и гласувам доверие никога повече. Дерзай :)

Mishity
05-09-2007, 14:55
Тя явно не ти е приятелка,щом е постъпила така!НО замисляла ли си се,че .... не я е спрял,защото може би не му е безразлична?НЕ ИСКАМ да те сдухвам,но..просто се замисли и поговори с него.И сигурна ли си,че като са били пили и двамата не е станало още нещо,осен това,че го е опипвала??Чесно казано,не ми се вярва тя само това да е правила..Не знам..Поговори и с него и с нея.Била съм в подобна ситуация и знам,че е много гадно.Но поговори!!!Не оставяй всичко така.И 100% тя вече НЕ ТИ е добра приятелка.А и щом го е направила .. не се карай с нея,но НЕ й имай повече доверие.Тя те е предала..

Mishity
05-09-2007, 14:57
btw toi li ti kaza 4e ne q e sprql? ami kaza che se e opital da q spre

Той държи на теб и то много,ако не държеше или изпитваше нещо към нея или щеше направо да те зареже или да я изчука (сори за израза) или просто да не ти каже!

FireSweet
05-09-2007, 16:56
Mi nqma kakvo da napravi6 no ve4e 6te znae6 da se pazi6 ot dorbi "priqtelki".Ako tq be6e nqkoq nepoznata...obvinqvai nego,no pri polojenie 4e ti e priqtelka...i dvamata sa edin dol drenki

Feel Lonely
05-09-2007, 17:14
she go kaja s bolka no priqtela mi e glupak. v nedelq beshe na imen den na edin priqtel i tam e bila edna moq priqtelka. i tq se e napila i e zapochnala da mu se natiska i da go opipva (kato pisha tva napravo mi se obryshta vsichko) i toi ne e napravil nishto da q spre. posle mi se obadi v edin i polovina sutrinta da mi go razkaje. napravo se chuvstvam otvratitelno i ne moga da si namera n\mqsto ot vchera. ot edna strana che toi ne e napravil nishto, a ot druga che moq dobra priqtelka mu se e svalqla. chuvstvam se ujasno, molq vi daite syvet kakvo da pravq.
Toi ti e kazal sam che ne q e sprql i mu e bilo priqtno??? Ne mi zvucni logichno i normalno,ako ste zaedno i se obichate leko tupo e..

bai_brother
05-09-2007, 17:38

Е ти пък сега.
Ми натискали са се хората лошо няма.
Е ако е имало и други работи това вече е гадно.
В такъв случай го оставяш за една-две седмици може и повече и готово.
Ако и това не помогне бегай на далече тоя е тапак. :smt007