Влез

View Full Version : Trqbva li da sl tova,koeto zavisi ot moite fr???

Tokio Hotelkata :}
05-08-2007, 16:32
Nemoga da razbera horata!Naposled1k vs polydqha nz kakvo im stava...eto naprimer,na nqkoi ot moite fr tehnite fr gi karat da sl takava muzika kakvato se sl i te se vliqqt!!!Ne moga da razbera za6to e taka!!!Kakvo tolkova lo6o ima da sl tfa,koeto ti haresva i da pravi6 tova,koeto iska6!Vs mi s1y4eni4ki za nai-malkoto t1rsqt kosyri..pisna mi ne moga da razbera za6to go pravqt,kakvo celqt :smt012 Vsqka grypa metal ili rock si ima svoite fenove ne moga da razbera vs tfa,koeto pravqt ...trqbva li vs da sme ednakvi...???

05-08-2007, 16:47
ЪъЪъЪъъъъ къф е проблема :D 4есто сре6тано явление заеби ги ;)

05-08-2007, 16:47
ЪъЪъЪъъъъ къф е проблема :D 4есто сре6тано явление заеби ги ;)

05-08-2007, 17:30
Живейте си живота и не се впрегайтееее :smt014 :smt019

05-08-2007, 18:56
Nemoga da razbera horata!Naposled1k vs polydqha nz kakvo im stava...eto naprimer,na nqkoi ot moite fr tehnite fr gi karat da sl takava muzika kakvato se sl i te se vliqqt!!!Ne moga da razbera za6to e taka!!!Kakvo tolkova lo6o ima da sl tfa,koeto ti haresva i da pravi6 tova,koeto iska6!Vs mi s1y4eni4ki za nai-malkoto t1rsqt kosyri..pisna mi ne moga da razbera za6to go pravqt,kakvo celqt :smt012 Vsqka grypa metal ili rock si ima svoite fenove ne moga da razbera vs tfa,koeto pravqt ...trqbva li vs da sme ednakvi...???
Тва е щото умните хора са на изчезване. Всички са кат овце - каквото направи един, другите го следват. И аз понякога се чудя за кво е цялата тая работа? За да се харесаш на някой? По-добре гледай да се харесаш на себе си.