PDA

View Full Version : POMOGNETE .....

OrientalecaStasy
05-08-2007, 20:10
Hora pomognete mi seriozno imam seriozen problem. Predi da zapo4nat si4ki da me psuvat i obijdat iskam da zapomnite ne6to az imam pravoto da buda razli4en i da izbiram kakvo da pravq taka 4e molq vi razberete me i bez tova sam totalno obarkan. Sega po temata vijte az sam ludo vluben v saseda si koito e strahotno mom4e , no ednovremenno s tova haresvam i maika my koqto e strahotna macka .. kakto sami vijdate az sam bisexualen do sega ne sam imal polovi kontakti nikoga s muj no imam vle4eniq.... me4taq si da napravq troika sas saseda i maika my no ne znam kakfo da napravq.. sramuvam se da my predloja li4no za6toto toi mi e mnogo dobar priqtel i ako razbere 4e sam gei moje ve4e da ne sme priqteli . Vapreki tova s maika my si imame stranno privli4ane i vijdam po pogleda i 4e tq iska da go napravi s men no neznam kak bi priela troika s men i sina si ...MOLQ pomognete mi i bez glupavi mneniq...

05-08-2007, 20:28
napravi 1 dobro delo.... ZASTRELQI SE!

martyivanova
05-08-2007, 20:31
Ne znam dali ima takava izvratena maika 4e da se 4uka sus sina si.... bojeee

Mishity
05-08-2007, 20:37
Това е добре,че поне си разбрал какво искаш.Аз няма да те упреквам,всеки си има интереси.Та .. по темата.Ти на колко години си?И искаш да правиш 3ка с твоя пр-л и майка му у после пак да си си с жени или само с мъже?А и .. не вярвам майка му да се навие да преспи с приятеля на сина си,а камо ли за 3ка.А и не казвай на приятеля си за това,че те привлича..може да го загубиш дори като приятел.Сподели му,ако сметнеш за добре,че харесваш момчета и в зависимост от това как той ще реагира ще прецениш дали да му казваш,че го искаш..

TORBALAN
05-08-2007, 20:52
"темата не е ебавка" :---) :---)

Komar
05-08-2007, 21:47
О боже.. още един поет... ](*,)
Абе.. вместо да пишеш тъпотии в форума вземи напиши 1 книга.. там лирика ала бала.. ако няма кой да те спонсорира да ти я издаде.. аз съм насреща!

koalka
05-09-2007, 05:13
т.11 от Правилника!Темата е бъзик!