Влез

View Full Version : Секс-и двамата сме девствени

oligofren
05-09-2007, 07:34
можете ли да ми кажете какво да направя...защото просто много обичам момичето и като видя,че я боли или по-точно като чуя и не мога да продължа разтрепервам се целия и почвам да се потя...някво гадно ми става....можете лида ми предложите нещо [-o<

05-09-2007, 08:43
Щом и ДВАМАТА сте девствени, тогава предлагам да направите изклю4ение от правилото "мъжа отгоре първия път"
защото жените имат по-развити инстинкти в такава ситуация.
остави я да те съблече, да те бутне по гръб , да те възбуди и да те обладае.(щом ти не можеш да се престрашиш да направиш това за нея, може би тя ще може да го направи за теб.)

Gostenka
05-09-2007, 13:51
Syjalqvam, ama ne sym syglasna s mnenieto na gosta.
Za momichetata pyrviq pyt e mnogo vajen. Izpylnen e s mnogo ochakvaniq, nadejdata che shte e nared i che nqma da boli.
Pyrviqt mi pyt beshe otvratitelen, zashtoto bqh otgore i da ti kaja nikakvi instinkti ne mi pomognaha.
Kogasto momicheto e otgore, momcheto navliza po-nadylboko. A momicheto ne e naqsno kak da deistva, kakvo da pozvoli, kakvo tempo e podhodqshto.
Za pyrvi pyt s dve ryce podkrepqm misionerskata poza!!!!

Znam che i na teb ti e trudno sled kato shte ti e za pyrvi pyt.
Normalno e i ti da se pritesnqvash. Normalno e da ne ti stane vednaga. Normalno e da svyrshish byrzo! Vsichko tova e super normalno! Nedei da se pritesnqvash.

Sled kato obichash mackata, a tova e super, kogato imate vyzmojnost otidete na nqkoe spokoino mqsto, kydeto nqma problem nqkoi da se poqvi. Taka che tq da se otpusne maksimalno.
Kolkoto do samoto neshto, koeto da napravish. Celuvai q mnogo i navsqkyde.
Gali q! Pokaji i che q jelaesh! Zapochni s celuvki otgore nadolu..:)
Sled koeto ne e nujno vednaga da go napravish. Dori shte e po-dobre da q "otvorish" s prysti.
Spokos! Vsichko shte si doide nared!
I ne na posledno mqsto po vajnost: ZADYLJITELNO IZPOLZVAITE PREZERVATIV!

Kusmet!

krem4et0
05-09-2007, 19:44
момичето отдолу- не е закон или правило, но е препоръчително. Иначе пич-теми бол. Споко-действаш си и става. Естествено вниманието, нежността, ласките и дългата любовна игра са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ. Не забравяй и презерватива!!!

nemios
05-10-2007, 07:31
Пич, Гостенката ти е казала всичко горе долу. Спокойно
Първият път не се паникьосвай, ако не ти стане веднага или ако като сложиш презерватива ти спадне. Тва е нормално споко. Просто давай спокойно. Давай със спокойствие и така мацката като види, че си спокоен и тя ше се отпусне и няма да има проблем.

bulgarche
05-10-2007, 08:01
Не й причинявай болка, ограничавай и околните да го правят

Shmatko
05-10-2007, 08:23
Няя страшно ве ман. Нещата си идват от самосебе си.
Наместете се хубу и пробвахте на мисионерската. :-D

mi6ani
05-10-2007, 13:21
момичето отдолу- не е закон или правило, но е препоръчително. Иначе пич-теми бол. Споко-действаш си и става. Естествено вниманието, нежността, ласките и дългата любовна игра са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ. Не забравяй и презерватива!!!

da i az sam na tva menie
:wink:

dobrekogapak
05-11-2007, 12:09
ru4kai 4ushki v boba

oligofren
05-13-2007, 10:25
vsi4ko mina to4no...1 4as i dvamata vir voda i izmoreni :-D

malka_sladuranka
05-13-2007, 10:29
И според мен е по-добре момичето отгоре. Когато го правих за 1ви път аз бях отгоре и не съжалявам за това. Беше ми някак по-добре, контролирах си аз нещата....
Ако трябваше пак да го правя за 1ви път, пак бих избрала аз да съм отгоре..

die
05-13-2007, 10:57
zapazi spokoistvie

krem4et0
05-13-2007, 15:06
И според мен е по-добре момичето отгоре. Когато го правих за 1ви път аз бях отгоре и не съжалявам за това. Беше ми някак по-добре, контролирах си аз нещата....
Ако трябваше пак да го правя за 1ви път, пак бих избрала аз да съм отгоре..
Правя секс над 1 година и ако съм не легло не мога да започна отгоре. винаги стартът е в мисионерската. Иначе много ми е гадно и ме боли.

InvaiDeR
05-13-2007, 20:52
kaf m1j si ti we ?! ebesh i da ne ti puka :) :-D

Nadal's
05-15-2007, 20:25
Turi i go nabarzo i tva e 4e im eba maikata u kurvite tapi. kato gi boli nema da se ebat maika im da eba mrasna da eba v gaza we deba