View Full Version : Moderated: Искам да ми дадат повече пари за екскурзията
Sledva6tata sedmica zaminavam na ekskurziq ot u4ili6te za 3 dena i iam spor s maika mi za djobnite. :( I ot na4aloto na tazi sedmica tq povdigna tozi vupros i az i otgovorih minimum 50 lv.Da ama ne tq mi vika 35 sa ti ekstra kajete mi kfo da praa kato pove4eto mi su4enici 6e sa s po 75-100 lv. :smt010
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
е за три дни колко мислиш да изхарчиш ???
Кво се надлъгвате ? :mrgreen: 35 Са ти напълно достатъчни.
Ne misla da gi har4a vuprosa e v tfa da iam pari v mene.6oty me e sram!? :oops:
sun_flower
05-09-2007, 15:20
Vie kvo,da ne bi 6te si pokazvate koi s kolko pari e trugnal?aide stiga ligav6tini,ti ne si trugnal za 1 mesec,ne ti trqbvat mn pari i nqma ot kvo da te e sram.Na6te vinagi sa mi davali mn malko djobni,puk kvo ot tva-ne mi puka,vajnoto e da si prekara6 qko i ne mislq 4e za tva ti trqbvat mn pari
Enjoy_yourself
05-09-2007, 15:39
kvo ti puka za drugite ti otiva6 na ekskurziqta za da se zabavlqva6 i da si go napravi6 veselo nqma da igraete na poker q :D e vsa6nost moje de kakto si re6ite :D
pak ako tolkova darji6 da ima6 pove4e pari spestqvai , ne har4i djobnite koito ti davat vseki den :wink:
20 ЛЕВА ТИ СТИГАТ НАПЪЛНО!!!!!
Бахти, не се ли научихте най-накрая, че на родителите ви парите не ги сере мечка(с извинение). :evil: :evil:
А да се изфукаш пред другите лигльовци е ПЪЛНА детинщина и простотия.
Като искаш повече -> изкарвай си ги!
На мен пък никога не ми дават джобни, защото знаят, че печеля достатъчно. Ако искаш лесно искарани пари, винаги ще се намери начин, ако имаш акъл, па дори да не си над 18г.
JoeBanana
05-09-2007, 17:01
Ne misla da gi har4a vuprosa e v tfa da iam pari v mene.6oty me e sram!? :oops:
хахахаххаха хахахах
"мамо, тате, я си дайте заплатите, за да не ме е срам, пък то малко лечебен глад 3 дни няма да ви навреди" http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
и като имаш 6546 лева тия 3 дни, ще се почустваш ли много богат ?
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
alkobalko
05-09-2007, 17:30
35 лева са ти напълно достатъчни. Все пак вие не отивате на тази екскурзия, за да си показвате парите, а да се забавлявате. Не ми се вярва да изхарчиш повече от 20 лева.
nqma ot kfo da te e sram i tolkova pari 6ti sa dostaty4ni :D
teenkopele
05-10-2007, 02:52
Не те трябват пари :-D
...а алкохол, наркотици и мадами по цици. :lol:
:arrow: С 35 кинта пак можеш да си изкараш зверски добре. :wink:
П.П. Да не ти пука съучениците ти с колко пара ще са.
BraInLesS_f
05-10-2007, 05:57
Еми кажи й,че просто няма да ги харчиш всички! :)
BlueDevil
05-10-2007, 07:21
Ебати глупостите. Да не ме е срам. Че ти какво с влизането в автобуса ще размяташ пачка ли? Айде няма нужда...
А какви са тия лапета, дето ще имат 100 лв. за 3 дни?! :shock:
justinmaggie
05-10-2007, 07:41
ти да не мислиш че ще изхарчиш повече от 30 лв ?? дори да правите някви купони пак вскеи като купи по 1 водка и сте готови :)
О боже ! Парите не падат от небето...не те энам на колко си ,ама раэсъждаваш по доста тъп начин!няма эначение другите с колко ще са ,гледай себе си...+ това това са 3 дни ще се справиш и с толкова ;-) ! Не ставай нахална ,щото пари не се иэкарват лесно и ваще сигурно ще ти дадат толкова ,колко МОГАТ!Не ги иэнудвай! [-X
`Death`Whore``
05-10-2007, 15:07
В публичен дом ли ще прекараш екскурзията си? Екскурзиите обикновено са с включена храна, така че и 10 лева ще ти стигнат. Аман!
Victorya
05-10-2007, 15:14
Боже мой! На мен 100 лв са ми джобните за 1 месец бе човек! Мамка му и пак ми е гузно, че лющя толкова много нашите. А ти искаш 50 лв за три дни. Живота ти не е парад, а родителите ти не си гледат пари на терасата. Пари се изкарват. Да видим ако сам си ги изкараш ще ти е мъка и 10 лв да си откъснеш от дупето...ама мама и тати като дават що па да не бозаем докато може...ПОРАСНИ! :smt011
35 лв са ти достатъчни даже са ти много !!! аз като ходих за една седмица на фестивал ми дадаха 60 и се прибрах с 20 !!!мисля че има разлика !!! пък и кво ти пука с колко пари си ?! важното е да си изкараш готино !!!! пффф
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-11-2007, 14:38
da ti imam problemite.. i az hodih na ekskurziq za 3 dena i kolko mi dadoha.. 40 lv... i da ti kaja shtqha i da ostanat ako ne si bqh vzela edno neshto za koeto si izhar4ih polovinata pari.. puk i ako shte hodite nqkude po sela i takiva neshta ne mislq 4e ti trqbvat pove4e :-s
Е че за 3 дена ше ти стигнат. Да не ти пука че другите ше са с пойче пари.
П.П.Абе аз ше ходя на екскурзия за 4-5 дена. Колко пари да си зема?
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-11-2007, 18:14
Е че за 3 дена ше ти стигнат. Да не ти пука че другите ше са с пойче пари.
de shte hodish #-o na men za 4 dena 40 lv biha mi dali :-s
a[N]DT[k]a]
[i]Е че за 3 дена ше ти стигнат. Да не ти пука че другите ше са с пойче пари.
de shte hodish #-o na men za 4 dena 40 lv biha mi dali :-s
В Пампорово. Ама ше минаваме и през Пловдив и на други места ше спираме...
gostenkata
05-11-2007, 21:58
20 ЛЕВА ТИ СТИГАТ НАПЪЛНО!!!!!
Бахти, не се ли научихте най-накрая, че на родителите ви парите не ги сере мечка(с извинение). :evil: :evil:
А да се изфукаш пред другите лигльовци е ПЪЛНА детинщина и простотия.
Napalno sam sagasna...Parite ne se berat ot darvetata, ne valqt ot oblacite kato dajd i da, "ne gi ser me4ka" ...
No pak, ot 1 strana te razbiram no ot druga ne, za6toto naistina moje da ti e kofti sred po zamojni sau4enici, za6toto sestra mi be6e v 4asno daskalo predi i vsiki imaha pove4e pari ot neq, dosta pove4e tq ima6e po 50stotinki na den a sau4enicite i imaha ot 5lv nagore na den i znam kak i be6e gadno. Na men tuk mi se e slu4valo da nqmam pari za kafe i kato pora4vat vsi4ki i im vikam 4e ne mi se pie ni6to to4no sq , posle 6te pora4am ili mi e lo6o...
No ot druga strana i 20 leva ti stigat, kakvo hlen4if6? Blagodari e 4e otiva6 vaob6te na tazi ekskurziq! S sigurnost ne si ba4kal da razbere6 kak se pe4elqt parite, moje da vijda6 no drugo e da go izpita6. Az ot mn godini ne sam isala djobni ot na6ite, za6toto ili rabotq ili ne har4a pari.
sexy_devil4e
05-12-2007, 06:53
emi..nqma ot kakvo da te e sram,be,momi4e!!kvo 6e hodite da sravqnavate koi pove4e pari ima ili da kuponqsvate i da si izkarate qko?!ama nz,de..6tom te e sram,4e 6te bude6 s 35 lv..mislq,4e bi trqbvalo da ti stignat,e zavisi kude 6e hodi6!
na mene na edna ekskurziq za 3 dni mi dadoha 80 kinta iiii se vurnah s 60,taka 4e..
ThePowerOfLove
05-12-2007, 08:13
На мен за 3 дена ми дадоха 50лв и аз си зех 5 от моите....но върнах 10лв...пък толкова като те е срам кажи,че носиш 60лв,но няма смисъл :roll: Едва ли някой ще тръгне с 100лв, не ги слушай какво говорят :-k
`Death`Whore``
05-12-2007, 08:33
Според мен сте мнооооооооого разглезени. Осъзнайте се! Какво, като ще спирате еди къде си? Носете си храна от къщи, няма нужда в саковете да си влачите всички дрехи и да карате другите да ви ги носят после.
Бтв, моите джобни за 1 месец са 50-60 лева. Е баси богаташите сте.
SweetTeEscaPe
05-12-2007, 16:58
И ти пък ще кажеш че ще ти бъркат в портмонето да гледат колко пари имаш!!!Пък и за три дена 35 лв са напълно достатъчно,че ако не са и много!Пък и плюс това майка ти и баща ти едва ли са милионери,че да ти дават за 3 дена 100лв!!!Пък и кво толкова ти пука че другите имат повече пари- ми да си имат,трябва да си доволен от това което имаш!!! :!:
gabrielka@a
05-12-2007, 17:20
35 лева за АБСОЛЮТНО достатъчни!!!Вие на екскурзия ли отивате или да се надпреварвате кой най-много пари е измъкнал от техните???Тва е много тъпо!Незнам просто как не ви е жал за родителите.А кой нормален такъв ще даде на детето си за три дни 100 лева???
Накъде отива този свят???
LetiCherry
05-12-2007, 23:16
Аз като съм ходила по екскурзии за 3 дни са ми давали мах. 40 с уговорката да върна някой лев ако остане! Я се стегни, благодари се, 4е те е пуснала и ти дава 35 лв.!!! Тва да не са малко пари! Мани ги тея с 100лв. и аз съм имала такива съу4еници, пък не съм си изкарвала по-зле от тях!
MimityYy
05-14-2007, 12:10
izvinqvai .. na kolko godini si ? na 10 ? :D