View Full Version : Готините мацки
Чудно ми е
05-09-2007, 14:52
Много ми е интересно като видя на улицата готини и нагласени мацки как вървят и се мислат за голяма работа и с голямо самочуствие, обаче каквито и да се правят идва момента в който отиват до тоалетната да серат и тогава какво... стават от готини мацки в едни дрисли. И какъв е извода.... че колкото и да си готин и се правиш на голямата работа кат отидеш в кенефа мажеш яко тоалетната чиния а и себе си, пък и мирише след вас, не зависимо колкото сте готини и красиви.
Gostenka
05-09-2007, 14:55
Am nikoi ne moje da pobedi prirodata si!
Tova oznachava li che trqbva da si kloshar, da ne ti puka kak izglejdash.
Gotinite hora, macki, myje syshto sa HORA. I te hodqt v toaletna, i te qdat, piqt. Pravqt vsichko kakto drugite. Prosto im puka za kak izglejdat.
Na teb ne ti li?;)
JoeBanana
05-09-2007, 14:57
пред тоалетната чиния всички са равни
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
PaRkInSoN
05-09-2007, 14:57
Абе момче ходи на лекар!
PoLiToOo
05-09-2007, 14:58
Много мъдро казано =D> =D>
Gotinite hora, macki, myje syshto sa HORA. I te hodqt v toaletna, i te qdat, piqt. Pravqt vsichko kakto drugite. Prosto im puka za kak izglejdat.
Na teb ne ti li?;)
Перфектен и много точен отговор. Но мисълта ми беше друга. Може би не съм го написъл както трябва. Имам предвид, че има такива мадами, които са правят на голямата работа и на недостъпни. И то заради това, че са красиви. А като се приберат вкъщи и като отидат в тоалетната и хоп вече са като другите. И тогава къв е смисъла да се правиш на отворен пред другите не знам. Май като цяло го казах много объркано и завъртяно.
Много си прав.Сега се сещам как една колежка на майка ми ни разправя,че като си помислила как мъжа и се напъва и сере в тоалетната се отвращавала от него. :-D (тая е някаква луда)
Аз бих се отвратила,ако мъжа и не си пуска сифона след като сере...ама пък всеки луд с номера си... :smt005
JoeBanana
05-09-2007, 15:07
Na teb ne ti li?;)
Перфектен и много точен отговор. Но мисълта ми беше друга. Може би не съм го написъл както трябва. Имам предвид, че има такива мадами, които са правят на голямата работа и на недостъпни. И то заради това, че са красиви. А като се приберат вкъщи и като отидат в тоалетната и хоп вече са като другите. И тогава къв е смисъла да се правиш на отворен пред другите не знам. Май като цяло го казах много объркано и завъртяно.
демек някоя пикла като се направи на оборотна й казваш - кво се дървиш, ма ? сякаш вчера не си бърса и ти насрания секси задник
?
`Death`Whore``
05-09-2007, 15:28
Дете, и Анджелина Джоли сере и след нея мирише.
Schnitzer
05-09-2007, 17:30
Аз за това използвам противогаз :-D
UmnoMace
05-09-2007, 18:06
еми брао, ве, анти-посерко, ти си некъФ феномен май... я, земи викни Мавриков да та снима :shock:
по темата... (по-скоро към автора) еми, сички ходят до тоалетната, то се едно да питаш що и клошарите дишат... егати мн прости хора има... :?
Добре де то е ясно че и най-готините мацки серат, на който и да не му е било ясно до сега вече трябва да му се е изяснило. Ама аз да ви питам друго нещо момичета. Като ходите с тия прашки и след като сте се изсрали порядъчно, не ви ли се цапа лентата, която ви е влезнала дълбоко между бузите. Това според мен не е никак хигиенично и аз предпочитам изрязаните бикини пред прашките.
Да, благодаря, че ни сподели този интересен факт.Всички сме хора и всички ходим по голяма нужда!