View Full Version : POMO6TTT
След половия акт ми казаха,че ако се изпи6кам се премахва възможността от забременяване!Мислите ли,че след секс се изпишкам неможе наистина да се забременее?
Sexapilna_kukla
05-10-2007, 13:10
:shock: Ебати тъпотията! Разбира се, че не е вярно. То, ако беше така... :-s
mn qsno 4e ne e vqrno ako be6e taka to nqma6e da ima protivoza4at14ni :twisted:
kazali sa ti go gre6no.poprincip ako 6te go pravite 2 ri pat i t.n i ako iska6 predi da si sloji6 prezervativ nqkolko pati da q "sraga6" :-D moje parvo da se izpi6ka6 no trqbva i da go mie6 i da 4aka6 pone 15 min 6tot spermata umira na vazduh...
PaRkInSoN
05-10-2007, 14:14
не е вярно
След половия акт ми казаха,че ако се изпи6кам се премахва възможността от забременяване!Мислите ли,че след секс се изпишкам неможе наистина да се забременее?
xaxa ti da ne si rusa E?
maybelline
05-11-2007, 07:06
Някой пак е бягал от часовете по биология в 9 клас ;) Обяснено по най-простия начин...ти уринираш през една дупка,а пенисът на момчето ти влиза през друга.Следователно,няма значение дали пишкаш или не след половия акт,има вероятност да забременееш.
maybelline
05-11-2007, 07:09
xaxa ti da ne si rusa E?
Само да спомена,че няма значение какъв е цветът на косата й.Аз съм руса и изобщо не съм тъпа,а от поста ти се подразбира,че всички руси са тъпи.Незнам дали ти е ясно,че вицовете за блондинки са създадени за ИЗРУСЕНИ,не за РУСИ(и то от завист,защото те често са по-красиви от другите жени).Честно да ти кажа,трябва да си много изпаднал,за да съдиш за интелигентността на някого по цвета на косата му.
maybelline
05-11-2007, 07:11
от поста ти става ясно, че те порят яко в дупенцето... :lol:
А от твоя пост става ясно,че си много зле ;)
Русите мацки не ме възбуждат. Муахаха.
Glezanka
05-11-2007, 07:13
xaxa ti da ne si rusa E?
Ruso gladno ne ostawa :lol: :lol: :lol:
бат бойко да ги закърпи всичките не може сам.....
xaxa ti da ne si rusa E?[/quote]
Ruso gladno ne ostawa :lol: :lol: :lol:[/quote]
nwe 4e ne ostava :-D ruso gladno nema!!! a taka... :lol:
xaxa ti da ne si rusa E?[/quote]
Ruso gladno ne ostawa :lol: :lol: :lol:[/quote]
nwe 4e ne ostava :-D ruso gladno nema!!! a taka... :lol:
krem4et0
05-11-2007, 09:59
според теб момичето уринира през една дупка, а пенисът на момчето влиза в друга... ;)
мисля, че и ти си бягала доста от училище и СЪЩО ТАКА си призна, че си руса...
научи се да се изразяваш правилно ;)
иначе много дупки станаха ейййй...
Ние не уринираме от влагалишето си!!!!!
malkoto_sladur4e
05-11-2007, 10:33
Оф бахти тъпотията! =; Ние не пишкаме от там от където правим секс,как според теб опасноста ще намалее? :shock:
aniezina
05-11-2007, 11:08
Оф бахти тъпотията! =; Ние не пишкаме от там от където правим секс,как според теб опасноста ще намалее? :shock:
О господи...вече те съжалявам! :shock:
По темата-наистина това е невъзможно...
tova e absolutna glupost nqma takova ne6to...ako be6e taka sega nqma6e da iam nejelani bremennosti,aborti i prostivoza4atu4ni hap4eta
абе и аз уж така знам ама ми вкараха някакжа муха и да пиотам :)
sasha_90
05-11-2007, 12:30
Ако беше вярно сега нямаше да има никой на този свят
cacegka_3a_cekc
05-11-2007, 13:23
ti tapa li si? ne razbira se ](*,)
изгонена__от__рая
05-11-2007, 13:24
ti tapa li si? ne razbira se ](*,)
Очвидно не,ами очевадно....
Edna`Ot`Vsichki
05-11-2007, 16:08
това и аз съм го чувала... незнам колко е вярно обаче има нещо друго в което съм напълно сигурна.. преди време имах период в който много исках бившия да свършва в мен без презерватив.. и след като си свършим удоволствието взимам един аспирин и си го вкарвам навътре в п*****а и тряа да ви кажа че това го правихме в продължение на 5-6 месеца ... и ми няма нищо ..
изгонена__от__рая
05-11-2007, 16:14
Чак сега прочетох отново умното мнение на най-обичния съфорумец.Момиче ти си невменяема!!!
aniezina
05-11-2007, 16:16
това и аз съм го чувала... незнам колко е вярно обаче има нещо друго в което съм напълно сигурна.. преди време имах период в който много исках бившия да свършва в мен без презерватив.. и след като си свършим удоволствието взимам един аспирин и си го вкарвам навътре в п*****а и тряа да ви кажа че това го правихме в продължение на 5-6 месеца ... и ми няма нищо ..
Айде ся давечера ще чуеме по новините:" Тиинейджъри масово изкупуват аспирин от аптеките!" " аспиринен дефицит надвисва над света!"
Оле стига сте говорили глупости бе! Тва че нищо не е станало, едва ли се дължи на аспирина...Има хиляди причини-не си била в овулация, той не е способен, или ти...абе има хиляди както казах!
Това са глупости.Де да беше вярно...
лъже ееееееееееее, лъже е ........ тралалалалал :D
SouL^*DiViNe
05-11-2007, 17:09
xaxa ti da ne si rusa E?
хахаха....кефиш :D
maybelline
05-12-2007, 04:32
според теб момичето уринира през една дупка, а пенисът на момчето влиза в друга... ;)
мисля, че и ти си бягала доста от училище и СЪЩО ТАКА си призна, че си руса...
научи се да се изразяваш правилно ;)
иначе много дупки станаха ейййй...
Първо - момичето наистина уринира през една,а пенисът влиза през друга дупка(много са близо една до друга,но няма как да "сбъркаш" едната с другата ;) ) и не ми стана ясно защо намираш това за странно.Второ - нивото на интелигентност на отговора ми е съобразено с нивото на интелигентност на въпроса(ако и това не си забелязал).Трето - ДА,руса съм и ако ти също определяш кой е тъп и кой не по цвета на косата,значи не много дупки,а много простаци станаха.А само да те питам,в Германия като всички са светли и половината(ако не и целия) народ са руси,всички тъпи ли са?!Много ясно не,но нали има разни изпаднали недораслеци(на интелектуално ниво),за които цветът на косата е определящ.Надявам се като минат още 5-6 години да не си вече това повърхностно същество.То е ясно,че в пубертета всеки се развива различно бързо(или бавно както в твоя случай),но чак пък толкова... :-k
оле боже като прочетох това че пишкаш и праиш секс в една дупка............................. ми хубу бе като сложиш тампон и как тогава може да пишкаш като не го сваляш??? :smt013
FelisDirus
05-12-2007, 09:32
Успех...
викни ни на кръщенето :-D
bubbles2602
05-12-2007, 09:42
Всъщност това за аспирина е наистина вярно, защото сперматозоидите умират в кисела среда. Но все пак е твърде рисковано и ви съветвам да не го правите, а да си ползвате презерватив.
miss_kiss181
05-12-2007, 10:26
abe tva sa nqkvi gluposti za kvo misli6 ina4e sa zmisleni protivoza4atu4nite..to ako taka stava6e nqq6e da ima zabremeneli 15 godi6ni momi4e nalis e se6ta6 [-X
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tova e ot nai typite ne6ta koito sym 4uvala :P
`Death`Whore``
05-12-2007, 10:44
Всъщност това за аспирина е наистина вярно, защото сперматозоидите умират в кисела среда. Но все пак е твърде рисковано и ви съветвам да не го правите, а да си ползвате презерватив.
Проблемът е, че няма как да се набута аспиринът в матката. А сперматозоидите се впръскват с голяма сила и не остават във влагалището.
По темата - когато жената пишка, и вагината се напряга и голяма част от спермата излиза, но който е трябвало, е стигнал надалеч дотогава. Това не е метод за предпазване от бременност.
mi6enceto
05-12-2007, 14:54
tova sa pulni gluposti :-#
KyKJlu4KaAa
05-12-2007, 15:51
ne e vqrno tova.. male ako beshe taka..kolko pari da sam spestila do sega XAXAXAXAX :smt005