PDA

View Full Version : DA ZAPITAM

idiotshtina
05-10-2007, 13:24
Да запитам колко дена след запо4жането на менструацията се проявява оволацията?Бяха ми каза ли от 9 до 15 ден след пурвия ден след цикъла.Мойе ли д ами отговорите?

Sexapilna_kukla
05-10-2007, 13:28
Смята се, че на 14-ия ден.

idiotshtina
05-10-2007, 13:35
Значи на 7-я след започването на цикъла е нямало.И е по-малка възможността от забременяване.Нали така?

Sexapilna_kukla
05-10-2007, 13:40
Да, не би трябвало да си в овулация тогава :wink:

idiotshtina
05-10-2007, 13:53
Мм мерси много :) Искам да те питам още нещо ... Момчето маха първия презарватив,но не се мие и опитва да сложи втори,но не успява и мн леко е докоснал презарватива с пеница си.И след неуспеха отива и се измие и пробва наново с този презарватив,но нещо пак не става и решава да го изхвърли.Но го е пипал пак с ръка и след това пипа и момичето отдолу.След това слага чисто нов презарватив и продължават половия акт.Но най-важното ми запитване е дали би могъл да заплоди момичето по този начин с ръката?То,че може може сигурно,но ако е мн малка вераятността да има сперма по ръката му след повторното пипане на презарватива след като се е измил и моми4ето през това време го е позабурсало въпреки,че не е видяло или усетило да има по него сперма.И така възможно ли е момичето да е забременяло при тези условия пък и тя не е била в овулация?

Sexapilna_kukla
05-10-2007, 13:56
Не, в тази ситуация няма никакъв шанс. Спокойно, не си бременна :D

idiotshtina
05-10-2007, 14:02
Но все пак ако е имало някаква вероятност да остане сперма по презарватива и после по руката му и възможно нали? :( офф така както ми каза някво супер голямо успокоение,но все о6те ме гложди съмнението...но тестовете са за 4ак след 7-мия ден...6те трябва да по4акам,за да съм напълно сигурна,но ти мислиш,4е вероятността е сувсем минимална нали? :)

Sexapilna_kukla
05-10-2007, 14:09
Не знам дали е останала сперма, но дори да е, сперматозоидите умират след секунди, така че не се притеснявай толкова. Да, даже смятам, че изобщо няма вероятност. Бебета така лесно не стават. Някои се мъчат с години, пък ти... Според мен няма нужда и от тест, но за твое собствено успокоение можеш да си вземеш.

идиотсхтина
05-10-2007, 14:20
мм аз мн бях се обезпокоила щото знаех,че живеят 48 часа ама то не съм сигурна дали бе6е когато попадне в матката или след изпразванен някуде другаде.Ако наистина умират за секунди не би трябвало да останат живи за около 5-10 мин на презарватива та дори да се прехвурлят на ръката му и на мен ... дано си сигурна и ти,4е живеят толкова малко.Но аз за всеки слу4аи пак 6те си направя теста след няколко дни :) Направо 4овек от паника и ве4е незнае какво да мисли.Пък и нали мъжете там като в някви клиники дават сперма в някви съдове стерилни и немое толкова време да са живи ама пак не се знае ааа ужас обхванала ме е паниката ти надувам тука главата и те питам смао:) Мерси мн наистина :)

idiotshtina
05-10-2007, 14:29
опсс объркала съм ник4ето сорка :)

Batko_ti
05-10-2007, 14:30
Спокойно бе!
Вие тези сперматозоиди ги направихте като някакви супер твари,дето само скачат и гледат да оплодят нешто!
Няма такова нещто пипнал си х** и айде бременна.Сперматозоидите измират доста бързо ако неса в подходяща среда/разбирай влагалището/,а още по бързо губят способността си да се движат и няма как сами да достигнат до яйцеклетката.

idiotshtina
05-10-2007, 14:41
мм офф дано ама то дето казваш сам то неможе сам ама от пруста като е пипнало мом4ето знае6 ли ама нз нз и аз ве4е.Така като ми гоеорите и някво успокоение ама теста 6те покаже накрая дано наистина няма ни6то мн се надявам :)

HYPE
05-10-2007, 15:11
мм офф дано ама то дето казваш сам то неможе сам ама от пруста като е пипнало мом4ето знае6 ли ама нз нз и аз ве4е.Така като ми гоеорите и някво успокоение ама теста 6те покаже накрая дано наистина няма ни6то мн се надявам :)

стига си се притеснявала, не си бременна. ако това което казваш е наистина така, просто няма как да се случи

idiotshtina
05-10-2007, 15:16
офф дано :) мн ви благодаря,4е ме успокоявате :0 в понеделник и теста ще покаже :) ДАНО нямам ни6то

ligotiqta
05-13-2007, 12:38
мм хора как мислите дали е вузможно да се случи това?Да е останало сперма по презарватива и после като го е пипнал по ръката му и да е заплодил момичето?Дали има такава вероятност?