View Full Version : обичате ли да ходите на село?
аз лично много обичам да ходя :D ,там сам вдеки уйкенд,обаче ми е интересно дали и вие обичате да ходите :D :smt032
Ооо да обичам МНОГО :D Само че през ваканциие иначе като сме на даскало и само за събота и неделя не обичам,щото мн барзо минава иии ...Иначе на село е мн яко - най-сетне се отървам от компа :mrgreen: ии се радвам на природата.Имаме ест. и животни най-много обичам да се дразня на патките :-D 8-[ На село ми е и любимото куче - тук в града не ми дават да си имам куче.А и супер много се кефя на селската баня 8-[ хааххаха колкото и странно да звучи :D :-D Абе незнам ама на село не съм скучала :D
Амиии вече не обичам!Като бях по-малка много обичах!Там имах супер много приятели и постянно правихме някакви простотии-криехме се в кокошарника,крадяхме ягоди и цветя от дворовете и сякакви такива :-D !Абе ако дивеехме...!Нооооо от доста годинки вече не ходя там ,просто эащото някак си вече не ми е эабавно...!Ходя само от време на време эа ден-два да видя псето -мойто любимооо псе Чарли :-D ....иначе имам адски много спомени от там...ехх добрите стари времена :-({|=
die eiskoenigin
05-10-2007, 17:55
Аз имам супер яки спомени от село и много обичам да ходя там и ей така да си спомням колко съм се забавлявала, от време на време се заси4аме и повече хора и става супер купон!!!
Аве на село си е яко!!!!!
GLeZoRanA
05-10-2007, 19:30
Не обичам :roll:
Обожавам да ходя :) =D> \:D/
fuckyourselff
05-10-2007, 19:55
И аз такааам... ;)
не обичам, там получавам няква мания за чистота и се заглеждам във всяко нещо, въпреки че хоум имам навика да кисна по мизерни пейки и поляни, тъй де, затва и не ис ходя повече от 1-2 пъти в годината :lol:
black_velvet
05-11-2007, 08:51
ООО и аз много обичам!!! :D Като бях малка цяло лято там киснех...Беше голям кеф да си играя по полянките :P Сега съм вече доста по-голяма,обаче пак имам голям мерак да ходя,защото и си реставрираме къщата и стаааавааа...муцка! :-D Ние на село имаме и един голям язовир и там много обичам да ходя с кучето си!Абе изобщо...кеф! :lol:
gabrielka@a
05-11-2007, 10:04
Много обичам!Не мога да ходя през уикенда,защото пътя е дълъг,но през лятото отделям цял месец за двете ми села и си прекарвам чудесно!Винаги се събираме много деца и от 11 сутринта до 11 вечерта не се прибираме по демовете,като изключим обяда.Та на село ходя само през лятото и зимата...През лятото си похапвам плодове и зеленчици от градината на баба,а през зимата се целим с топки сняг (но тази година нямаше) и изобщо много се кефя!
Нямам село, но като ходим някъде на гости при роднини(в по-малък град), не ми харесва.
Обичам градския шум! :D
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-11-2007, 14:29
imam 2 sela.. :smt005 te ne sa to4no sela... mi grad4eta no malki ... purvoto tutrakan :roll: abe kefq se kato ida zashtoto sum jivqla tam poznavam nqkoi drug fr :) ... osven tova krusnicata mi e tam 8-[ puk ako tolkova nqma kvo da pravq se zaravqm vkushti i po4vam da 4istq.... :smt005 a drugoto .. etropole boje mn`mrazq da hodq tam ](*,) ](*,) si4ko jivo 4alga slu6a .... vklu4itelno i bratov4edka mi s koqto izlizam #-o koqto btw e edna ot 10te 4oveka na krust koito poznavam tam :-s :-s a ako ne sum s neq . .. sedq vkushti i smenqm pampersite na brat mi :roll: koeto suX!! :smt017
Fucking_Bitch
05-11-2007, 14:52
Откакто баба почина не ме кефи. :cry: :cry:
black_velvet
05-11-2007, 16:16
Оххх :cry: Разбирам те!И 2002 моята маминка почина и не се бях вясвала на село близо 2 години,защото опитах да отида само веднъж-и беше фатално!Всичко ми напомняше за нея! :( Но го преодолях и вече вс е ОК и пак много обичам да си ходя на село!
Изобщо не обичам. Баба ми си мисли че съм на село да й помагам и все ме кара да разботя коет мене спр мн ме нерви. Разбирам да ме кара да работя там чат пат,ама кат ида то мира няма :-s
и аз обичам да ходя но първо няма време .. второ няма комп .. :D
KpuCuTo0o
05-11-2007, 19:05
Наште пък не са от села и аз си нямам роднини на село... И ся ми става тъпо така, щото като си помисля колко весело е можело да бъде като съм била малка и ваште истории са много весели, а аз във Варна ходех лятото, ама там жива душа не познавам, освен близките си... ама беше скучно щото аз и сестра ми само двете... супер тъпо беше... само си стояхме горе в апартамента на баба и дядо и по цяло лято скучаехме... или пък в Белослав... то е град.. ама като село - животинки се разхождат по пътя, крави, козе, овце, патки, кокошки... ама те си нямат такива екстри... те са в апартамант (again) и там никой не познавахме, и откакто на вуйчо му се родиха дечицата и той имаше по-малко време за нас, а той и вуйна бяха единствените млади, които познавахме там... Тъй, че и там беше скука... И вече ходим само за по една седмица през годината и на двете места... пък тука си имаме сичко, на мене ми харесва къде са се устроили наште, на морето... лятото дискотеки, море... зимата малко замряло, ама си е спокойно тогава поне, ама нали сме туристическо градче.. :)Абе от твойто си нищо по-добро няма.. :D
_[LiFe-StiLe]_F
05-11-2007, 19:29
не :?
zvezdichkaaa
05-12-2007, 08:12
Mi te selata s mi 2 i az na ba6ta mi na seloto hoda zaradi kotkata i zarad brat4edka mi no tq ve4e se premesti v sofiq i hoda vse po rqdko.A na mama na seloto to mi e mn blizko hodq po 4esto,no i tam ne se zaghlasvam!
sladko_bebchence
05-12-2007, 08:20
ne ot 2 godini ve4e ne sym hodila , ina4e kato bqh po-malka obojavah 6toto hodehme zaedno s brat4edka mi i si praehme mandji ot kal i tormozehme kotkite na baba :-D
obi4am..kato mi pisne da si stoq v Sf i si hoda na selo malko da pomurzeluvam :lol:
ProstoAz
05-12-2007, 15:25
Хич не обичам да ходя на село... :roll: От 2 години не съм ходила и това лято мисля да отида за 1-2 дни, че баба и дядо се сърдят и не им е никак приятно. :(
Kato bqh po-malka mnogo obi4ah ama sega ve4e e sku4no poneje nikoi ot poznatite mi tam ne idva :roll:
ahahah, kak ne izleze i edin tarikat da kaje "Nqmam selo" :)
KpuCuTo0o
05-13-2007, 17:24
ahahah, kak ne izleze i edin tarikat da kaje "Nqmam selo" :) Аз казах, че нямам :!: :mrgreen:
hxaxh i az si imam selo ama to kat grad..mn qky tam ima si diskote4ki,mom4enca lqtoto..abe mn hubavo e..a sega kato govorim za sela q kajete imenata na va6te sela.Moito e lozenec i carevo ama to e grad :-D
ми ако реша да си отида на село се обаждам на един куп хора и си ходим заедо и е яко ама ако си ида без да се обадя на никои поудявам :smt013 .Апък и баба ми си мисли че като ида там тря да стоя при нея да си говорим и да и помагам а на мен тва хич не ми допада тай че казано на кратко не обичам много ама ко да се праи..
Ох,преди години обожавах да ходя на село!Едвам-едвам дочаквах да дойде лятото и веднага отивахме с мама и кака.Там хлапетата бяха малко изостанали,но никога не ми е било скучно!А и веднъж в годината,по една седмица има панайр и мама ми купуваше всевъзможни джунджуриики!Беше адски забавно!Със сестра ми всеки ден ходихме в гората (само с мама,иначе ни беше страх) или на една близка полянка.По цял ден циклихме там.После се прибирахме и играехме с брат'чед ни телевизионната игра,обаче той не ни казваше паролите и винаги ни побеждаваше. :( Няма нищо,важното е,че се веселяхме.А когато ни писнеше да ходим на полянката,отивахме в детската градина и си играехме,снимахме се...Ехх,и имаме и басейн там,само наш.Помня как веднъж заспахме в басейна (ест,бяхме на разни надуваеми глупости).Или пък като не можех да плувам и си взимах по 4 пояса (така ли се наричаха?).И мама събираше всички играчки и ги хвърляше в басейна и със сестрата се състезавахме кой ще събере най-много.А и къщата е на 4 етажа и си обзавеждахме терасите и си играехме на "съседи".О,а коткитеее,те ни бяха слабост,но бяха пълни с бълхи и трябваше по 20 пъти на ден да се къпем.Но сега ... всичко това изчезна.Басейна няма кой да го пълни и чисти.Брат'чед ми порасна,завърши,намери си работа и вече няма време за нас.Сестрата също порасна ии не ми обръща внимание.Полянката е потънала в боклуци и храсталаци.Детската нз дали още същестува.Поне им компютър - без нет.Не бях ходила от доста време там,но миналото лято мама ме принуди - беше по-ужасно от най-ужасното.Много жалко ... :smt009
asi_basi
06-03-2007, 18:27
Аз пък нямам село :smt012 :smt012 :smt012 Но пък имаме вила до морето ама там няма почти никакви съседи ащото повечето хора от окколните вили ходят там рядко и никакви връстници няма и затова ми е скука там :( :smt012
LiTtLe_AnI
06-03-2007, 19:57
emi ne e tolkova lo6o na selo obi4am da si igraq s ku4eto :)
НЕ :!: Като малък ходех много, ама сега кво да правя там....пх скука :)
malko mace
06-06-2007, 09:35
Ami... :roll: ,az si niamam selo,taka che... :oops:
.:iLLusion:.
06-06-2007, 11:47
Нямам си мое село,но затова пък имаме вила в едно
далечно село в балканчето..Такъв рахат е там...Докато в града
през лятото е жега,там е прохладно и имам мн приятели,на които това си име селото.. Ахх..какви изпълнения.... И е някакво самотно,не е близо до голям
град.. Ама за повече от месец,ако седиш,можеш да полудееш :D :-D
krasivata_luvica
06-06-2007, 12:06
ne!
Ауе да питам сички коит обичат да ходят на село: там кат идете бабите и дядовците ви не ва ли карат да им помагате в градината и да работите?
ami pove4e obi4ah kato malka, be6e mnogo qko i sega obi4am da si hodq no ne sedq dalgo tam... ve4e prosto ne e sa6toto :(
Ауе да питам сички коит обичат да ходят на село: там кат идете бабите и дядовците ви не ва ли карат да им помагате в градината и да работите?
Това е още една причина, заради която не обичам да ходя :lol: :lol: :lol:
eXtrem3-g1rl
06-07-2007, 17:31
Откакто дядо ми заяви, че му трябвала "работна ръка" и трябвало едва ли не да зарежем всичко..че да му работим, определено не си и помислям да ми стъпи крачето повече там..Пък и без това там само пенсионери..няма почти никакви индивиди на моята възраст, че да разнообразявам малко.. :smt012
Ами средна работа.Преди много обичах-имах приятели там,но нещо се изпокарахме с тях и вече ми е скучно.А и баба ми има някаква мания за чистотаи подреденост и-одеялото не трябва да е подгънато никъде( :lol: ),а аз съм си доста разхвърляна и...
KiLLeR_InSTiNkT
06-09-2007, 18:53
Всеки уикенд не, но 1-2 месечно си ходя да разпусна сред природата и да сменя обстановката.
Иначе, ако баба ми има нужда от помощ, когато съм там, винаги бих й помогнала.
GossipGirl89
06-09-2007, 21:10
Дааа...Миналата Събота и Неделя ходих на селото на една приятелка и беше много хубаво-природа,чист въздух,зеленина... Много готино.Са като свършиме даскало сме решили пак да ходиме за повечко време :P
Crazy_teen4e`f
06-09-2007, 21:37
Преди по цели ваканции си стоях на село,беше супер забавно,с лапетата като се саберем голяма лудница ставаше,ама ся почти никой не си ходи,пък и там е баси скуката..няма кво да се прави.За тва все по рядко си ходя.
^__MiLkY__^
06-09-2007, 21:41
И аз като малка си прекарвах целите ваканций на село. Преди бяхме много голяма компания там и се забавлявахме, само че сега сме много по-малко и не е така весело както преди :( За това в града, при приятелите и при компа ми е по-забавно :)
Shadow_Walker
06-09-2007, 21:42
Оле мразя да си ходя на село...
teenkopele
06-10-2007, 00:38
За по няколко дни се радвам, като отида...още повече ако съм с добра компания. :-D
Кеф ти рибарлък, кеф ти къркане, кеф ти природа! :-D :-D
Vikitooo
06-10-2007, 05:51
Kato bqh malka obojavah da hodq, ama sega baba i dqdo se sardqt shot ne hodq..Ne me kefi taka kakto predi beshe..ama za smetka na tova sestra mi obojava da hodi tam i grada se prevrashta moeto pochivno mqsto BEZ ne .. :-D :-D :twisted: :twisted:
не само не оби4ам,направо мразя...много
~TeEnAgE_GiRl~
06-15-2007, 20:23
ооо даааааа обичкам много!!!!!!! Като се съберем с мойта брачетка и става голям кеф. По цял ден лудории правим и не спим цели нощи.Супер яко си изкарваме по 1-2 месеца седим, и не ни доскучава. Сега тази лятна ваканция ще ходим \:D/
'IrReSiStIblE'
09-10-2007, 13:53
Отидох на село един единствен път и повече не стъпих там.Просто повече обичам града и не ми е комфортно там.А родителите ми са заети и рядко се занимават с това.
Dilian4enceto
09-10-2007, 14:06
Аууу обожавам да си ходя на село,секи уикенд и ваканций съм там!Мн е яко на мойто село имам мноо голяма и яка компания праим си мноо яки купони!Също така вършим и мноо простотийки,абе нз ама съм пристратена към мойто село :D
VerryBerry
09-10-2007, 14:13
mi da,obi4am,no ve4e neobi4am da se zastoqvam tam 6toto vse se zaqjdame s babkata..ina4e,da,seloto mi e gotino-ima i dobra kompaniq tam :-D
love_enrique
09-10-2007, 14:46
Не,там ми е тъпо,нямам компания,и няма какво да правя!
sladkish_14
09-10-2007, 14:48
Ми като малка обожавах,сега все по-малко :roll:
dream_girl_13
09-10-2007, 17:13
Много обичам да ходя на село... Имам две села, но едното повече си го обичам!
Къщата ни е на края на селото и е отдалечено от всичко и всички... Там се откъсвам от шумотевиците в града и си стоя на спокойствие в градинката... Правя снимки, играя си с котката или просто си мързелувам... ::: Супер е на село!
swords1010
09-10-2007, 19:31
Да, обичам. Моето село се намира, високо в родопите и е сред природа , затова обичам да ходя там. :wink:
*(~)sTop-f0lLowiNg-mE{~}*
09-11-2007, 13:10
мразя ! там си отделен от света .. смърди на фушкий .. разкарват ми се някви циганори .. пф отврат !
kvartalnata_kuchka_69
09-11-2007, 14:50
Не,не обичам!!! :?
IKisseDAGirL
09-11-2007, 14:55
От както дядо ми почина на скоро, избягвам да ходя. Лоши спомени :roll:
Аз нямам село....., а малките градчета ме привличат с уюта и топлината си, далеч от шума и мръсотията.......
Ако във всяко малко градче имаше по един Народен щях да се преселя! :D
sladkobaby
09-11-2007, 20:13
Много обичам да ходя на село... ... Там се откъсвам от шумотевиците в града и си стоя на спокойствие в градинката... Правя снимки, играя си с котката или просто си мързелувам... Супер е на село!
beyond_transience
09-11-2007, 20:15
все по-рядко го правя - първо, че е мн далеч, и второ - нещата мн се промениха ...
като малка обаче си ходех с голямо удоволствие :)
като бях малка не можеха да ме върнат от село сега вече мразя да ходя щото умирам от скука там!!! [-X
zvezdichkaaa
09-12-2007, 08:36
като бях малка не можеха да ме върнат от село сега вече мразя да ходя щото умирам от скука там!!!
I az sym taka.
BlueAvalanche
09-12-2007, 12:40
Ходя да помагам на баба, че е сама, пък и обичам лятото да съм там - много приятели имам
tItEufFf
09-12-2007, 12:47
Ми...преди ходих за цялото лято и ми омръзваше адски много...Сега отивам по малко от 2 пъти в годината и само за уикенда...Харесва ми! Лошото е, че селото е много малко и можеш да го обиколиш за по малко от час
По-принцип никога не съм обичала, въпреки че като бях по-малка цяло лято бях там.Сега пък изобщо не обичам ... дядо ми почина ... ходя само заради баба ми.
sasha_90
09-12-2007, 14:56
Аз не си ходя по селата.Но имаме вила извън града и там ходим всеки уикенд.И да обичам да ходя там.Много е хубаво там,има чист въздух.
Многоооооо особено лятото събираме се около 10 деца и се забавляваме страхотно.И природата ни е красива и е отлицно място за ексурзия .жалко че неще не ме пускат за цяло лято а само за седмица две :evil: :evil:
:smt005 :smt005 Аз живея в село и ходя на град,а не на село. :smt005 :smt005 :smt018 :D :-D :) :-) :( :o :P :x :lol: 8) :? :shock: :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :| :arrow: :idea: :?: :!: ;-) :mrgreen: =D> #-o =P~ :---) [-X ::: :-s :smt007 :smt013 :smt019 :smt018 :smt012 :smt006 :-$ ](*,) :-k [-( 8-[ [-o< O:) =; :-& :-({|= :-$ :-s :smt007 :smt006 :smt005 :smt004 :-# \:D/ :smt008 :smt014 :smt015 :smt009 :smt010 :smt016 :smt017 :smt011 :smt012 :smt018 :smt019 :smt013
sladku_bebzi
09-12-2007, 17:49
Аз мразя да ходя.Там никой не познавам.Освен тва баба готви мн калорични храни и да не ви казвам колко качвам...
THE_SWIM_IS_GOOD
09-12-2007, 18:40
ooo naprao omiram za tam daje sega ako moga tragvam :-D v na6eto selo imame vsi4ko jivotni krasiva priroda, 4ist vazdoh.... ae mn qko \:D/
po cql den sam navanka i se kefq no mislq 4e dogodina moje da ne hodq tolkova 4esto 6tot samo az hodq i ponqkoga no mn rqdko mi e sku4no ama prez drugoto vreme e super ::: mn maniq
ми да обичам да ходя на село , но за малко че да не ми омръззва .. ако имаше комп и нет примерно от време на време д а се разнообразявам щеше да се преместя направо на село да живея :)
bqsna_teenagerka
09-13-2007, 16:32
ако е за малко 2,3 дена да оби4ам но за пове4е :smt009 =;
Kras4eto_lp
09-14-2007, 09:16
МРАЗЯ!!!!Толкова ми е втръснало че няма накъде просто.Като бях малка по цели лета висях там :shock: Чудя се как съм издържала :|
ako 6tete mi viarvaite-nai-liubimoto miasto na sveta za mene!
tam ima drugi deca.nai-dobria frend i frendka sa mi tam.3-te koko6ki koito gi misleh za malki drakoni kato biah po-maluk.purvata mi lubov.tam sa nau4ih da si vrazvam obuvkite.istoriite na diado mi za vtorata svetovna voina.purjenite kartofi na baba mi.krivogledata mi kotka e tam.
i nai-vajnoto:kato hodia na liato tam i kato sa saberem mnogo deca i sa po4vat niakvi 6turotii,igri,prikliu4enia!abe ima da pi6a do utre za6to mi haresva da hoda tam! :-)
great_mari
09-14-2007, 13:27
ако е за 1 ден/без преспиване/ може но иначе твърдо не :smt018 [-X
Gab3t0o_
09-15-2007, 17:38
na selo?! nikoga :-# ne e za predpochitane nqma nikoi tam nqq ko da praq samo :smt011
Mimka_sweet
09-15-2007, 20:59
Ами не много.
Ходи ми се,разпраям на наще ,че не ми се ходи,отивам там и ми е тъпо :-D
Ако съм с приятелка - да, обаче иначе сама ко да прая там... :::
slan4icetyyy
09-17-2007, 17:38
..
твърдо не =; няма хора на мойта възраст....а бе изобщо няма хора ](*,) ](*,) ](*,) страшно ми е тъпо като съм там...радвам се само че като съм там се отърсвам от шума и тежкия въздух 8-[
punkrock
09-17-2007, 18:38
Аз живея в село и бих казала, че е мега адски тъпо и скучно. Плюс тва тука е фрашкано с турци и цигани, че да те е страх да излезеш някъде из улиците вечерта :smt018
Радвам се че поне уча в града и не ми се налага да вися много в тъпото си село...
за около 1 седмица да но да съм изолиран за месец там както тва лято ?! НЕ :smt010
KimBerLy1912
09-25-2007, 13:43
Обичам- не обичам...просто нямам избор...ако не хода на село ше спа в градската в Пловдив :lol: :lol: Хах..да поясня-от село съм...та затфа така...ама в другото ми село въобще не обичам да ходя :lol: Обичам си само мойто O:)
RoyTheReaper
09-26-2007, 10:59
Не! Мразя селата. А и нашето село е просто една градина със зеленчуци, овошки и лозя и единственото което се прави там е агрофитнес. Ходя там само ако сериозно ме притиснат до стената. Не ми е необходимо село за да релаксирам от цивилизацията. Когато си почивам от София, го правя в Стара Загора, където си е достатъчно спокойно.
А иначе там където живее баба ми е Търговище. Там е по-забавно. Но трудно намирам време и желание да ходя повече от веднъж годишно там.
gabrielka@a
09-26-2007, 11:20
След това лято НЕ обичам да ходя :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
Fanatichka
09-26-2007, 20:42
Ами да обичам.За жалост не ходя мноог често, само през ваканциите, но когато ходя винаги си изкарвам супер! :-D
noooo obi5am da hoda na selo male stra6en kef mi dava prirodata kat izlqza na dvora v selo vijdam stara planina se edno e na 20 min ot men dvora ni e super golqm i stra6no qko da gleda6 posivite ima cvetq raboti golqma krasota i imame edin kotaran stra6en lovec samo go gyr4a xaxaax ne na selo si e nogo qko
LiveFlower
09-27-2007, 10:54
о аз преди много мразех,ама сега много оби4ам да ходя,все пак там си имам ку4е,котки(4)заи4ета(много) и си ми е много яко! :)
Ilianski
09-27-2007, 16:07
обичам естествено!малко разнообразие винаги е добре дошло :wink:
caRamelO_cHicA
09-27-2007, 17:20
Много Много там е толкова забавно и яко алии за вас незнам ма аз много обичам да си стоя на село.Там се чуствам спокойно щастлива мога да се шлия из улиците до 1-2 че и по късно,мога да рисувам край няое хубаво кътче да слушам музика да правя много неща ,който в града нямам време или въжмжност да правя.Тццц събираме се около 5-6 деца и ваканците е якоо на макс играем говорим си ядосваме старите бабички и дядовчи :-D ъъъ ходим до магазина и ядосваме продавача разхождаме се абе много е готино.А като сама кво правя стой в къщата ни гледам ТВ или пък стоя на хамака и си мечтая за секви первезни неща :-D :-D :-D или се разхождам из улиците ей така безцелно абе на село си е хипер яко баба ми е супер човек а аз се старая да й помагам всяка лятна ваканция прекарвам поне 1-2 седмици на село .Вярно че през Съботите и Неделите няма деца но също е готино стоя на компито Тв-гледам седя на любимото си дърво ям плодове.И въобще супер е
НЕ!!
Просто имам лоши спомени оттам и вианги когато отива ми става гадно.. :roll:
sweety_blondy
09-27-2007, 19:42
nqqm selo , ti me pitash dali obicham da xodq hxayxyhxaxha :D :lol: :lol: :lol:
miloto_girl_4e
09-27-2007, 20:54
Обичам да ходя на село, но поради липсата на мое си село, ходя понякога с приятели по техните :wink:
обожавам да ходя на село..там е толкова спокойно, тихо и приятно. по цял ден мога дсе занимавам с животните на баба и дядо или да си уча в някоя стаичка(ако е през учебната година) или пък да се разхождам из двора, да помагам на баба в градината...да поливам цветята или просто да си почивам...
невероятно е! :P
glezan4e
09-29-2007, 13:39
НЕ, няма какво да правя там
ShevchenkoFenka
09-30-2007, 10:57
НЕ обичам! Най-мнгого да седя там 3 дни. Повече не издържам! :|
sexa_na_kompleksa
09-30-2007, 14:04
Не обичам и не съм ходила от доста отдавна. :-k
ами...тооо при баба ми и дядо ми не е село,а е малък град-Лом :wink: Бифшето ми гадже е от там...но това не променя нещата :lol: Сега ще ми е малко гадно,като ходя на Лом...но попринцип много оби4ам,щото мат все едно си имам кралство :lol: Квото кажа,тва става :smt016
sladkata_presi
10-01-2007, 14:03
Обичам да ходя,особено когато се засечем със френдчетата от село...Почваме да дивеем да правим пакости,но това е рядко,вече кой ще ходи на село...
Имам много готини споменчета и четене на конско понякога от бабичките :-D
Но сега вече всички сме пораснали и тези времена са отминали отдавна.
Но иначе обичам да ходя на село,да се дразня с кокошките,да бягам с кучето и да се препъвам по камъните в двора.
Обичам и чистия въздух,който се намира на село.Също и да видя дядо си.
Понякога малко ми доскучава,но се старая да се занимавам с нещо,за да не съжалявам че ще отида,защото няма да ходя обратно скоро на село.
Мразя да ходя на село деба \:D/
sweety_blondy
10-01-2007, 15:10
нямам село
много ясно ! там НЯМА сичко което мраза !
няма снобари...претенции...кич... техника...мода...яки коли...
оф просто мога да си почина ... е така да не виждам някви префарцунени ...! мога да си хода като клошар и на никой няма да му направи впечатление...мога да спа на двора..да се къпа в място отделно от къщата гледайки бор ! ! ! и тва каде другаде мога да го права дееба ?! и много ясно че няма кво да се прави и то тва му е най-якото !!! почивам си като бездействам
sun_song
10-05-2007, 16:19
Дам аз обичам да ходя :D
Имам си 2 села.На едното от няколко години не съм ходила,на другото от 1 година.Малко е обидно така,ама нямам работа там.Бабите и единия ми дядо си ги виждам иначе често,защото те идват до вкъщи.Обичам да ходя по чужди села,на гости примерно или просто за релакс,защото не ме карат да върша нищо и си седя-като гостенка и мързелувам.Днес бяхме на разходка с моя из едни диарбекири,навъртяхме 300 км. в обикаляне и зяпане на гледки и планини.Бяхме в селца,забравени от бога или пък такива с развит селски туризъм.Обаче винаги като ми замирише на "село" и ми става едно мило и драго.Кефи ме да си накъсам ябълки от някоя чужда градина и после да си ги изям.Хубаво е на село! :lol:
Когато бях малка,домът ми беше там :-D Мразех да се връщам в града при нашите.От доста години обаче си ходя само по пртазници.Нече не ми се ходи,просто сега там е мястото където отивам да си почина от всичко.С най-добрата ми приятелка сме прекарали детството си на село.Сега опт време на време ходим там,за да се видим,да си поговорим за миналото и да се заредим с нови сили за напрегнатия живот в големия град :-D
Ми, аз си нямам село... :cry: :cry: :cry:
Ако имах щях да мога да се разхождам из гората... :-k освен ако не е някво тъпо село, дето е супер равно и наоколо няма гора ](*,) ](*,)
ANTIHUMAN
11-30-2007, 20:53
МРАЗЯ ДА ХОДЯ НА СЕЛО :booooomb: :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :booooomb: :booooomb: :booooomb: :-x :-x :-x :-x ОТВРАТИТЕЛНО МРАЗЯ ДА ХОДЯ ТАМ :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Saymon90
12-01-2007, 07:30
Не... мразя селата. Мразя вонята на животни, гнусните селяни и т.н.... просто ненавиждам подобни места.
chocoleptic
12-01-2007, 15:02
](*,) Нее ..
XaMcTePKa
12-01-2007, 15:12
пфу нееееееееее
LitTlE_BeBsIiI
12-01-2007, 16:37
Ами аз нямам село :cry: Но за сметка на мен моя приятел с удоволствие си ходи почти всяка седмица и аз понякога ходя с него и ми е мннногоо яко!Искам един ден да имам къща в някое село.Много е романтично! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
anonimna^ood
12-01-2007, 18:17
Да, защото там са баба ми и дядо ми, а и имаме много котки там. :-) Но ако е за повече от 4 дни ми омръзва. #-o
elichkaaa
12-08-2007, 18:41
Аз много оби4ам :D там поне мога да си отпо4ина от тая скапана София
мразя да ходя. Не се разбирам с баба ми правила ми е лоши работи като дете. С дядо ми по добре ама той ме пита: "Работиш ли?" аз отговарям и до там.Те си говорят някакви работи дето мен не ме бърка.Тъпо ми е там.
Хъх...еми ...аз ходя при баба и дядо в друг град-Лом.Той е мъни4ък,но ми е приятно да ходя...Тва,което не ми харесва е,4е там няка метъли(аз слушам метъл и бих казала,4е съм до няква степен метълка,но ве още не изцяло),вси4ки се познават,има само една дискотека в,която пускат 4алга и там 98% от хората я слушат с кеф ](*,) O:) 8-[ =D> :-k :oops: :booooomb: :-x :shock: :? ...Пък и стила им на обли4ане е мнооооооооооооооооооого по-разли4ен от моя :-P :? 8) [-( ...Харесва ми да ходя там,защото много малко хора ме познават и като минавам по улицата вси4ки ме гледат все едно съм паднала от марс(обли4ам се странни4ко) и това ме разсмива :D :-D :grin: ,другото нещо,което е,4е...там хората,които ме знаят си мислят,4е съм няквааа...един вид''Не ме дразни да не ти забия един'' и за тва не ме зака4ат :-D ,но си имам приятели там,не си мислете,4е нямам :)
Malka_Taina
12-11-2007, 18:43
Obojavam da si hodq na selo.........Taka qka kompaniq sme - ot nai razli4ni gradove ,lo6o e 4e ve4e pove4eto 6te stavat studenti skoro i vs 6te svur6i :( no vs hubavo si ima krai !! Inu4e se sabirame ot varna sofia silistra turgovishte abee golqm kupon e !! Az naskoro preodkrih xodeneto na selo ,bqh go zabravila i tva lqto .........pak po4nah da xodq i 6te produljavam samo dano ne svur6i si4ko skoro
Аз не!!!!Там е ужасно :-# имам чуството че съм накрая на света ..
Eli>>>
12-11-2007, 23:55
С радост бих си гръмнала селото :booooomb: :lol: :x
Хъх...еми ...аз ходя при баба и дядо в друг град-Лом.Той е мъни4ък,но ми е приятно да ходя...Тва,което не ми харесва е,4е там няка метъли(аз слушам метъл и бих казала,4е съм до няква степен метълка,но ве още не изцяло),вси4ки се познават,има само една дискотека в,която пускат 4алга и там 98% от хората я слушат с кеф ](*,) O:) 8-[ =D> :-k :oops: :booooomb: :-x :shock: :? ...Пък и стила им на обли4ане е мнооооооооооооооооооого по-разли4ен от моя :-P :? 8) [-( ...Харесва ми да ходя там,защото много малко хора ме познават и като минавам по улицата вси4ки ме гледат все едно съм паднала от марс(обли4ам се странни4ко) и това ме разсмива :D :-D :grin: ,другото нещо,което е,4е...там хората,които ме знаят си мислят,4е съм няквааа...един вид''Не ме дразни да не ти забия един'' и за тва не ме зака4ат :-D ,но си имам приятели там,не си мислете,4е нямам :)
хехе имам една приятелка, която е родена в Лом и честичко си ходи там, и тя слуша метъл :) хехе какво съвпадение ;)
по темата.. аз имам село, където живее прабаба,но там почти не си ходя, мнооооооогооооооооо рядко . А иначе баба живее във Враца и там си ходя редовно ( хехе как звучи Враца ми е село,а е по-голям град от този, вкойто живея) :-D Като малко имах страшно много приятели там от блока и беше супер якооооооооо :---) обаче сега като пораснахме ми остана само една мн мн мн добра приятелка,е имам и други,но не чак толкова добри :smt003 Много обичам да си ходя там,да пазарувам, да ходя на хижата, на Вратцатаааа :smt001
krisi_l@loka
12-28-2007, 16:42
Еми само ваканциите, понеже е мн далече :) И обичам мн
pepelq6kaaa
12-28-2007, 16:50
nai mnogo obi4am na selo tam imam mn fr obi4kam vi vsi4ki sladuri samo deto imam problemi s na6te za tva 4e ne me puskata na disko tam
pepita87
02-13-2008, 18:51
ОБОЖАВАМ :grin: :grin: :grin:
Аз не!!!!Там е ужасно :-# имам чуството че съм накрая на света ..
И аз. На едното имам само една приятелка, която е колкото мене, но все пак не я пускат до центъра на селото (а той е на 2 минути път от тях :? ). Пък на другото няма никой, който да познавам. Ужасно е. Поне и на двете седя малко. Там където имам приятелка отиваме, спим там и на другия ден се прибираме. На другото - отиваме, седим малко и се прибираме. Ама много мразя да съм на село. Всички като почнат да ми се радват, особено приятелките на баба ми (на селото, на което имам приятелка) като дойдат и всичките почнат "Божеее, колко си порастнала". И аз само седя и се усмихвам. Уф, откачам някой като ми каже "колко си порастнала". Ми какво? Да спра да раста ли? Да да ... :-D Отклоних се от темата, ама често ми се случва :-D
Devilsplaymate
02-13-2008, 19:21
Много обичам. Хората с които излизам там си заслужават :).
Или поне така си мислех :D.
hooliganka89
02-14-2008, 11:16
А като бях малка и аз много си ходех обичах да си ходя,ама пораснах и приятелите пораснаха и така.
Сега си ходя само когато дават пенсийте да глобявам дъртите :D
Село където да живеят родителите на майка ми или изобщо да е роден някой роднина - няма ме.
Но имаме две вили и постоянно съм там. Празника днес там ще го прекараме.
TellMeYourName
02-14-2008, 12:33
^Кога ще ми дойдеш на гости? :)
MemoRieS
02-14-2008, 17:58
Ами аз нямам това удоволствие да прекарвам ваканцийте на село, тъй като нямам. :roll: Макар и да живея в малък град... няма такова спокойствие както по селата.. за съжаление..
•._.•No_NaMe•._.•
02-14-2008, 18:02
Ne obi4am,az mrazq da hodq na selo,tam mi e super sku4no :P :)
GleZeNa7a_gLeDaNa7a
02-14-2008, 18:39
Ne obi4am.
miss_murderer
02-22-2008, 19:56
обичам да ходя, защото там си почивам, пък и нали знаете- бабите и дядовците все гледат да ти угаждат... :)
Мразя..да си ходя на тфа тъпо село нямам един як спомен от там като си ида и се изнервям адски мн мразя да си ходя на село..
titin4eto
02-22-2008, 20:14
Мразя..да си ходя на тфа тъпо село нямам един як спомен от там като си ида и се изнервям адски мн мразя да си ходя на село..
там няма какво особено да правя, а и децата не са ми особено симпатични (да некажа хич) и така...
nevata_moskau
02-22-2008, 20:35
nqmam takowa...ama kato se razhodq po patekite ili mladost i mi stiga!wsa6tnost skapanata ni stolica si e edno selo...
nicolepcd
02-22-2008, 20:44
НА СЕЛО????? :shock: :shock: :shock: НИКОГА!!! Не обичам да ходя и никога не съм обичала... Даже съм сигурна, че по - голямата част от нас не обичат... а и с тия компютри и екстри... кой ще се сети за селото, с животните и доматите :lol: Беее, добре си ми е в града :D
Ох, преди много обичах, ама сега баш не ми се ходи, иначе там си прекарвам сравнително добре, въпреки че ми липсват доста неща :D
mihichkaaa
02-24-2008, 18:46
не оби4ам да ходя :) мн ми е ску4но и тихо там а аз оби4кам да ми е по забавно по шумно абе купом да става :D :D
BeBoNcHeTo
02-24-2008, 19:08
Не обичам като отида там само тъпея и се побъркавам то скука
MartyParty
02-24-2008, 19:14
само във Владая city :-P :smt007
kiss_poni4ka
02-24-2008, 19:58
Определено ДА хипер супер дупер МНОГО. :grin: :grin: :grin: :grin:
plamsityy
02-27-2008, 16:56
kogato bqh malka cqlata lqtna vakanciq pri dqdo i priqtelite :) obache otkakto po4inq dqdo ne sym stypvala tam :cry:
Kukurigo Petko
02-29-2008, 13:50
обожавам...обожавам природата!
da super mi e tam!!!Kogato ne6tata se obarkat,otivam tam,obmislqm gi i se opravqm :)
kuklichka_bg
02-29-2008, 16:50
ne :-D e zavisi s kogo kato sam s vis4kite si bratov4edki e starhotno i veselo no sami4ka da utida 8-) samnqvam se :D
Зависи. Някой път ми се ходи - някой път - не.
Pedigree
03-01-2008, 06:09
Преди 3-4 години обичах.Вече мразя,а и не съм си ходила от едно година,че и повече. :)
Mного обичам. Разтоварвам се от градския шум. Баба и дядо ме гледат като принцеса... какво по-хубаво?
Къщата ни е точно на реката... лятото си опъвам шезлонг отпред, пека се и си плицикам крачетата...абе красота си е...
Имаме си и беседка в двора и като се събираме цялата рода е много яко. Спинкам до обяд. Пия едно кафе на беседката с баща ми, защото вече съм изпуснала закуската :) после отиваме в градинката да наберем домати, краставици или марули... както дойде... правим салатка, събираме се на беседката, обядваме с домашна отгледана храна съвсем... какъв вкус имат плодовете и зеленчуците... Не са като тия от магазина! Сиренето, млякото, всичко! После отиваме я на разходка в гората, я на язовира да ловим риба... После следобедно кафенце.... вечеря... Помагаме нещо на баба и дядо в градината, за животните... забавно е. Няма обхват - няма телефони, няма компютър, една първа и втораза големите скуки... Неописуемо е. Сякаш си на края на света!
Обожавам!
da no ne za mnogo d1lgo vreme :-o
Блааа, много ми беше тъпо там... не, че е село, ама Свищов - малко местенце, нямаше кой знае какво да правя, няма готина компания... по цял ден в къщи да затъпявам... а до преди около 3 години бях заточена там всяка ваканция... дори летата... цяло лято едно и също - сън, тв, сън, тв, ааа. Направо се радвам, че си продадохме къщата и не ми се налага да затъпявам там.
4eere6ka_kiss
03-01-2008, 15:17
Ако имаш приятели или поне комп и ваще ги няма е яко , но аз на село нямям нито приятелли , намам и комп ,а тва че наще ги няма не помага защото е все същата тъпня :D Е все пак се мярвам там заради баба и дядо ...
tItEufFf
03-01-2008, 16:17
Не..там няма с кой да си играя 8-)
Офф тъкмо от там се връщам и направо не ога да вървя ! Баба ми като ме грабна това направи он ова направи...направо не мога да мръдна.Добре че имам 2 литра болярка до мен :D
Аз нямам село, но ходя на това на братовчедка ми и е страшно готино, някак си времето там сякаш тече по-бавно, всичко е по-спокойно и има хубава природа и чист въздух
Miss_Perfekt
03-01-2008, 19:33
Зависи. Някой път ми се ходи - някой път - не.
+1
ThE PrInCeSs AvI
03-01-2008, 21:54
nqmam selo..imam grad...pavlikeni..mn obi4am da hodq tam...super gotino mi e ...obikalqm si cqloto grad4e i se yspokoqvam malko ot problemite tuk,v plovdiv....samo 4e i tam ima koi da mi v4ernq jivota...dqdo mi.... :smt093 :smt100 :smt075 :smt097
s3nSe-me
03-02-2008, 10:53
Ами не..изобщо :( Като съм на село ми е някво супер тъпо такова.. 8-[ Зависи с кой съм де,ама там определено си е тъпо за мен :?
princesa_viki
03-02-2008, 14:38
Преди много обичах,но откакто разбрах що е любов не ходя :D :grin:
Аз съм от село и си ми е супер :grin: то няма разлика много нали е в софия ама все пак 8)
summergir1
03-02-2008, 16:40
аз не обичам, не съм ходила от 2 години
jozefina_93
03-04-2008, 14:39
Nikoi ot foruma ne obi4a da si hodi na selo pove4e ot men.Obojavam go tova mqsto.Za men to e sve6tenno.6te umra za seloto si zaklevam se.NE MOGA DA JIVEQ BEZ SELO!!!!!
necropolis
03-05-2008, 08:11
ami da mnogo. to uj selo selo, kravi, ovce ama vsu6tnost ne e to4no taka i e super qko. ku6tata ni e golqma naskoro praihme remont i e manq6ko :D
Многоооо,там усмислям всичко 8) Но предпочитам през ваканциите ;)
ДАААААААААААААААААААААА!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MishitoOo
03-05-2008, 16:07
ммммм обичам ама рядко така тръпката е по голяма иначе принципно не изевявам голямо желание ... :grin: :grin: :grin: :grin:
TheNewReligion
03-05-2008, 18:58
Какво значи на село ? Имам си вила , където никой не живеее ,но пък там е супер яко за през лятото ! 8-)
*Believe_In_Me*
03-05-2008, 19:01
Оо ужас е с това село.Всеки петък или събота отиваме и в неделя се връщаме.Наще винаги ме карат да отивам с тях и не ме оставят сама вкъщи сякаш незнам какво мога да направя :x Направо ми е писнало от това село.
MiMcHeToOo
03-06-2008, 09:34
Хич не обичам ама нямам друг избор..
sladky_bebz
03-08-2008, 22:37
не! там е мн тъпо :( няма и готини момчета :oops: тук в хасково си е супер :grin: :D
PepiDesigns
03-08-2008, 22:41
Че то аз съм от Село :D :grin:
Сега сериозно - обичам да ходя .. малко по-чист въздух , много по-спокойно е ..
Само дето ми се иска вече да взимам и приятелката ми с мен , защото там природа и спокойствие .. Многооо .. много е приятно. Иска ми се да й покажа някой ден какво още ме радва .. освен нея :oops:
Обичам си Селото ..
Горна Кремена / До Мездра / който не знае и къде е Мездра - До Враца/
Супер спокойно е , а по-надолу по селото има и рекичка , или там каквото е .. супер приятно е ..
Да .. че няма хора , няма .. и всичките ме познават , а аз тях не .. но ми е приятно ;)
blessthefall
03-28-2008, 21:52
nqmam selo .. :D :D hihi :D :-D grajdan4e sam si :D :-P
BringBackDaBeat
03-28-2008, 22:01
аз лично много обичам да ходя :D ,там сам вдеки уйкенд,обаче ми е интересно дали и вие обичате да ходите :D :smt032
единствената причина да ода не село ми е да праскам козичките :smt023
az puk obojovam da si hodq na selo :grin: :) tam e super qko :) ima hubava priroda takava kakvato nqmo v gradovete i imam mn priqteli s koito vseki den pravim po nqkoq shturotiq :-D i vecherta kato se suberem i stava mn interesno :) obicham da si hodq na selo ama uvi ne moga :x
nicolepcd
03-29-2008, 06:30
Ми не, не обичам да ходя на село #-o
reni7o0o
03-29-2008, 09:39
Ura nai posle doide denq da hodim na selo :grin: :grin: :grin:
:D az obajavam da hodq na selo, mn e qko (makar 4e hodq rqdko za6toto se pada mn nadale4e )tam e spokoino i tiho, ima 4ist vyzduh, po cql den karam kolelo ili hodq na dunava za riba s tati, taka de toi lovi riba a az se izlejavam pod sqnkata na nqkoe dyrvo :D :P
a prez zimaat se kefq kato natrupa snqg i si stoq vytre v ky6ti do pe4kata na topli4ko :D :smt040
a nai mn se kefq kat trqbva da se zakoli nqkoq koko6ko 6tot se izivqvam jelanie da gi debna i taka de dokato gi debna pada golqm kupon nqkoi ot okolnite hora se nakysvat da se hilqt :smt117 :razz: :D :lol:
e kakvo da kaja tipi4no selqn4e sym 8-)
alex_devv
03-30-2008, 16:42
Като малък много обичах и си ходех на село. Сега вече не си ходя толкова често, или пък когато си ходя ще да е нещо по работа при баба ми и дядо ми. Вече настъпиха и други времена, няма толкова приятели по селата и няма какво да прави човек, докато когато бях малък беше пълно с деца.
m3ch3ncee
03-30-2008, 19:45
Daaam mnogo obicham da hodq na selo! Tam nikoga ne skuchaq-imam si bratovchedi i priqteli i edna strahotna baba koqto vinagi mi pravi vkusni kurabiiki ! :D
NightGuardian
03-30-2008, 22:27
Аз в града изтапявам , та камо ли на село да си ходя да гледам цигани!
lolli_lolli
03-31-2008, 18:34
събота и неделя сам си редовно на село :D страхувам се че ще стана селянче 8-)
love_in_night
03-31-2008, 19:59
:D:D
то мойто не е точно село,амаа..(Априлци).Та отговора на въпроса-Обожавам да си ходя !! :) Там е страхотно и всички хора са супер добри и готини :-) :-) :-)
TinkyWinky
04-01-2008, 18:27
ми що пък да не ида :P
ама скоро не съм ходила по моите, въпреки че последно време имам голям мерак да отида :D само ме разнасят на гости по чуждите вили обаче 8-)
Pepincetyy
05-18-2008, 16:15
да много обичам :)
Даам и аз обичам да ходя на село,и там имам мн.фр. както и тук,така че все съм на кеф :P
fire_magic
05-24-2008, 11:24
ako nqkoq macka i e sku4no moe da doide pri mene v grad Yakoruda,ama to e malak grad i si e kato selo,ima si diskoteki,komp zali si4ko :D are 4akam wi :-)
Krasencety
05-25-2008, 10:47
Обожавам да ходя на село макар, че там всичко ми напомня за тати Бог да го прости и често плачкам, но .... там е супер як0! Чист въздух,приятели, страхотните ми баба и дядо, малкият ми сладък братовчед на 6-7 месеца........ там е СуПеР! :grin: :-) :) 8-)
Spider4eto
05-25-2008, 10:49
Мразя да ходя на село поради две причини:
1во там е гадната ми баба, която не понасям
2ро никой не познавам и ми е безкрайно тъпо :?
ReaLLy_SweeT
05-25-2008, 11:21
Тихо аз са мнай зарибена са аверите и аверките от варна заминаваме вкачваме 5 тонколони и подлодяваме селото адско е :) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
AnChItOoOo
05-25-2008, 11:54
Когато бях по-малка обожавах да ходя на село...сега и пари да ми даваш не отивам :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Pepincetyy
05-25-2008, 12:27
да много обичам :)
Нямам село,но ако имах щях да ходя редовно.
да ходя си с приятелии...супер е :grin: ..зависи с кой си :-D
sladkata_presi
06-16-2008, 05:12
Да,стига една френдка да е там,че да не скучая ама да обичам. 8)
darkprince30
06-23-2008, 22:57
естествено че обичам
psychopath
06-24-2008, 00:19
ако е с приятели да
mandy997
06-24-2008, 02:35
там се има някой приятен с който квото, ама заминавам чак като по добрите фр се ометът от софия, че да не изспускам
stefinka
06-24-2008, 09:47
Аз обичам ама зависи на кое село ама вече почнах и на двете да обичам много е хубаво :grin:
malk0_sladur4e
06-28-2008, 12:17
Не не обичам 8) 8) 8)
Ми аз много обичам да ходя на село, ама много ми е мъчно сега за едното ми село и за къщата ни там, продадоха я, а аз много я харесвах, беше невероятна, а двора беше огромен с много плодове и зеленчуци, за които обаче вече няма кой да се грижи! :( На другото ни село не ми харесва толкова, малко е, пък и къщата не е чак толкова голяма, както и двора. А сега много често ходя на вилата на стринка ми и чичо ми на Рударци - едно курортно село до Перник, много е хубаво, има и басейн, огромен и най-хубав за цялата околност, включително и Перник.
ми изобщо не обичам,не че ми е неприятно ама не ми се ходи :)
Да,обичам.Там няма кой да ме ядосва,баба ми угажда.Супер ми е.Пък и там е много хубаво(за природата става въпрос),има чудесни места за разходка. 8)
Не обичам баба ми постоянно ме кара да работя :o
de_bella
08-01-2008, 13:55
Обожвам да ходя на село.Все пак там съм живяла 12г. и си остава единственото място където се чувствам добре,само там мога да забравя всичко и да се забавлявам с приятели.Жалко,че ми остава все по-малко време да прекарвам там. :cry:
chester_love
08-02-2008, 15:48
само ако ходя с мама ,тате или братчеда :lol: иначе е мн забавно..дядо и баба са супер забавни :grin:
Не обичам,ходя единствено ако трябва да се внасят въглища или да помагам на дядо ми нещо!
SabrinaAa
08-08-2008, 13:37
aKO e s roditelite mi ne ms! No ako e s prqteli obi4am da hodq na vsqkade! 8) 8)
ScaRLett*
08-27-2008, 16:57
Нямам село,но предполагам,че щтях да ходя от време на време ако имах :-D
hrisiiiiii
08-27-2008, 18:22
Да, обичам, но напоследък не намирам време
Просто там забравям за всички проблеми от тъпото ми градско ежедневие, особено като се разхождаме из гората с една приятелка.. :}
sami4ka_f
08-27-2008, 18:48
mn obi4am da si hodq na selo!tam sam prekarala cqloto si detstvo!imam mn krasivi spomeni na selo!pojelavam na vseki da moje da izkara detstvo taka svobodno kakto moje samo na selo!
И аз такааам... ;)
ставаме трима :)
И аз такааам... ;)
+me :oops:
честно казано за тва живея :grin: :grin: :grin: селото ми е Равногор и е ТНЕ ВЕST село :D :D :D
Summer_Spirit
08-28-2008, 10:08
Дам, много обичам да ходя на село. Не знам ама там се чувствам добре и по-близо до природата :lol: :-|
TheGirlNextDoor
08-28-2008, 10:14
йеес...ъф корззз
pOiSoN_kIsS_94
08-28-2008, 22:07
Когато не съм ходила от доста време селото ми започва да ми липсва :D 8)
LovelyGirl
08-28-2008, 22:09
Не само,че не обичам ами и мразя да ходя на село.
Мн ми е подтискащо там.
:(
Обичам по едно или друга причина ми е хубаво там :)
_LacrymoSa_
08-31-2008, 19:06
И аз такааам... ;)
+me :oops:
me too :grin:
going_under
09-01-2008, 11:49
Не :)
fenkatakrisi952
09-01-2008, 12:02
На мене ми е много скучно там :(
предпочитам пред компа :P
xaxaxaxaxaxaxa00
09-01-2008, 14:12
Преди много обичах да ходя, събирахме се много хора и беше голям купон :grin: но сега почти никой не ходи на село и не обичам да се задържам много много там :(
TheCookie
09-01-2008, 22:15
не....щот има много циганета :D :D :D
kuklichka_bg
09-01-2008, 22:47
mda za sbora ili na rekata na selo s edna fr osobeno ve4er samo postilame edno odealo i kato legnemmmmmmmmm....
ina4e ne spr t6k na selo ;D
VikSsit0oy
09-07-2008, 20:30
На село ?!?!?!?!?! [-X [-X [-X Ужас...мразя да си ходя,умирам от скука там ! :(
не, винаги измислям нещо да си остана вкъщи :D
miss_asi
09-09-2008, 10:49
Аз си няям село.Тоест може да се каже че на село си живея напрао защото живея в кв.Панчарево(край София и май не е мноу мноу квартал ама нищо 8-) )
Samotno_Angel4e
09-09-2008, 11:02
Ми не много,щот нямам много фр там и за тва...Иначе като ходя на село помагам на баба и тя винаги намира с кво да ми запълни времето... :-D
Passport
09-09-2008, 11:17
Ходя , ходя винаги имам нещо интересно там - я работа , я нещо друго. Па и ме спонсорират доволно "старото поколение". :D
Аз също обичам да ходя на село. Как ме глезят баба и дядо само... Жалко от 1 месец несъм ходил :(
__SuNshInE__
09-09-2008, 14:29
Мразя на село ... Побърквам се там... :?
Tokio_Hotel_Fanka_forever
09-09-2008, 22:04
Otkakto dqdo pochina kakto i pochti vsi4ki rodnini tam e ujasno tva lqto otidoh i za kapak na vsi4ko den predi da si trugna pochina i sestrata na dqdo mi i si zaminah po rano.Ve4e kato otida tam samo mi e muka i nemoga a predi tolkova se kefeh. :cry:
flabarflabar
09-12-2008, 08:53
emiiiii da ama ne za dalgo ....................... omrazva
Im_on_the_Outside
09-12-2008, 23:12
Като малка обожавах ваканциите,прекарани на село. Сега нещата не стоят по този начин. Хубавото е,че мога да видя дядо,когото много обичам,както и приятелите ми от детството. Лошото е,че съм отделена от нормалния си начин на живот,което ме изнервя.
Много ми е скучно на село и всичко там ме дразни и избягвам да ходя. Добре че работих така се утървах да не ходя. 8)
crazygirl13
10-04-2008, 17:16
Не обичам,защото като си ида няма какво да правя :(
dAnieLkaaa
10-04-2008, 18:22
аз много обичам да ходя на село :-D всяка ваканция си ходя за няколко дена там имам супер много приятели и найстина са много точни хора и много си ги обичам :grin:
confusedd
10-04-2008, 19:09
ами аз имам 2 села и предпочитам повече да си ходя на това ,в което са братовчедите ми ,защото познавам мн хора и поне излизам,намирам к'во да правя .. , а другото- не познавам абсолютно никой за това си ходя и по-рядко :)
vesssiii
10-04-2008, 19:19
Ми нямам село 8-)
sexy_baby_originale
10-05-2008, 20:27
Не, защото на село е много тъпо..Повечето деца са много мънички 7 или 8 годишни и аз там кат най-голямата играя ролята на детска учителка.
varvi_si
10-05-2008, 20:39
:-) MRAZQ !!! obi4am 6uma na golemiq grad,iskam da jiveq v NY :D
mynichka
10-06-2008, 08:36
зависи ..понякога не ..понякога да :grin: