View Full Version : Otka4ena rabota
`SilveTo`
05-10-2007, 18:03
Zna4i moq problem e mn zapleten ta re6ih 4e sama nqma da moga da go re6a za tova pitam vas :-D S moq fr hodim godina i polovina obi4ame se i tn,kato sa vidim ni e priqtno zaedno,oba4e uj ma obi4a tva onova ama primerno ogvorili sme se i toi posle sa ogovarq s fr i otmenq sre6tite koeto stava v 2/3 ot slu4aite.Opitah se da ne mi pravi vpe4atlenie ama ne mi e priqtno i kogato az mu kaja 4e ne moa da izl dnes toi sa syrdi :shock: ,a kogato az mu sa rasyrdq sa qdosva i 593093059 pyti uj skysvahme ama vse se sybirame 8-[ sled 5-6 dena max.i samo sporim za gluposti i vs ni akvgi sa na taq tema i ve4e sam se hvanala za glavata i nz ko da praa 6ot e mn neponosim ama go obi4am a i mislq 4e itoi ma obi4a nz.Kajete vie kakvo mislite pyk dano nai-setne vzema re6enie kvo da pravq :D
gPa3HuTeJl
05-10-2007, 18:06
Седни, поговори с него. Попитай го защо го прави, и изобщо иска ли да е с теб. По думите, който ти написа с1дя, че няма кои-знае какви чувства к1м теб, тоест не са му толкова силни, колкото на теб.
Octofunk
05-10-2007, 18:13
Иска свобода или просто чувствата са му охладнели. Или и двете.
`SilveTo`
05-10-2007, 18:14
I az po4nah da si mislq 4e 4uvstvata mu ne sa silni govorihme tva onova kaza 4e mn ma obi4a izvinqa mi sa da ne sam mu sa syrdila flq flq znael 4e 1 den 6e re6a da skysame i nqmal oda mopje da me spre 6tqlo da mu byde gadno.dyrji sa ok 1-2 sedmici i posle pak sy6tata rauta
Седни, поговори с него. Попитай го защо го прави, и изобщо иска ли да е с теб. По думите, който ти написа с1дя, че няма кои-знае какви чувства к1м теб, тоест не са му толкова силни, колкото на теб.
На същото мнение съм =D>
Все пак той е виновен и трябва да се сърди сам на себе си, защото той уговоря срещи, а после не ги спазва.Просто му кажи да не ти казва въобще, че ще се видите, от колкото да ти казва съвсем друго нещо после, тъпо е.
Da sednete pogovorete! ako te obi4a 6te te razbere ako ne mu tegli edna maina! Ne si zaslujava da strada6! Uspeh :)
На същото мнение съм =D>
И аз с вас 8) То друго май неа кфо да се добави в случая.
`SilveTo`
05-11-2007, 13:37
I az po4nah da si mislq 4e 4uvstvata mu ne sa silni govorihme tva onova kaza 4e mn ma obi4a izvinqa mi sa da ne sam mu sa syrdila flq flq znael 4e 1 den 6e re6a da skysame i nqmal oda mopje da me spre 6tqlo da mu byde gadno.dyrji sa ok 1-2 sedmici i posle pak sy6tata rauta