Влез

View Full Version : mnogo sum otchaqn...

Obicham_te
05-10-2007, 22:12
Ne e tazi obich kakto vsi4ki drugi..obich ot sto godini! Edinstbeenoto momi4e,v mislite mi,v sarceto mi …ne uspqva da zabravi spomenite I da se otdade na men.Ne ose6tam tazi trapka,koqto ima v men….ne ose6tam 4e me obicha…Ose6tam samo edno studeno,bezrazli4no lice I tqlo….potanali v skrab zaradi izgubena lubov…Momi4eto koeto obicham, ne moje da preglatne izgubenata si lubov..i ne pozvolqva da q obicham. Nejnostta mi q pravi po studena,,sqka6 q otvra6tava…celuvkite mi za neq sa ni6to..tova 4e q obicham e ni6to za neq…4e ne moga da spq,kato q gledam kak pla4e I tra6ka za edin idiot koito ne q zaslujava. Kasa mi se sarceto,4e ne moga da pomogna na lubovta mi…Prosq lubovta i….bez kapka gordost ,q prosq…tolkova mnogo q obciham,bih dal vsi4ko I vsi4ki za neq..a tq ne go osaznava…do koga ste e taka? Kak da nakaram momi4eto koeto obicham,da iztrie spomenite I ot predi6nata lubov I da bade moq…Da otvori o4i4kite I sarceto si za men…kak?1

05-10-2007, 22:56
Ami opitai se da i pokaje6 4e naistina q obicha6,4e si gotov na vsi4ki zaradi neq..nakara q da povqrva pak v lubovta.Mojebi ot tam idva problema,4e kato e ostanala naranena ne iska pove4e da se povtarq...Dai vsi4ko ot sebe si i pokaji kolko mnogo q obicha6! \:D/

experiment_m
05-10-2007, 23:39
Наистина не знам какво да ти отговоря.Аз самия съм попадал в подобна ситуация и до ден днешен незнам как е трябвало да постъпя с това момиче,което исках.Или намери начин да я накараш да забрави предишния приятел и да ти обърне внимание или по-добре се откажи.

cat_f
05-11-2007, 05:09
Istitana e, 4e tq dokato sama ne re6i, dokato ne stane silna i ne kaje "mainata ti" na predi6nata lubov, nikoga nqma da se opravi. Tq trqbva da zabravi stariq, da zag1rbi lubovta. A kolkoto do tova, kolko mn q obi4a6 ot samite dumi, s koito si pisal si li4i 4e e taka. Ne moje tq da ne go os1znava, sigurna s1m 4e go os1znava, no ne iska da go prieme. Trqbva i vreme, no prez tova vreme ti trqbav da b1de6 do neq, da i pokazva6 4e jivota prod1ljava, 4e ne spira s edna razdqla kolkoto i tejka da e tq. Pokaji i 4e lubovta otnovo kaca na neinoto ramo, 4e e tuk i sega i e po istinska ot vsqkoga. Osven tova mislq 4e tq vse o6te izpitva strah, strah ot bolkata, strah ot tova da ne se povtori, da ne stane kakto predi. Ne presilvai ne6tata, 6te doide moment, v koito tq 6terazbere, 6te spre straha i 6te stane silna. Mislq si, 4e ako i pokaje6 4e moje da se raz4ita na teb, ako i pokaje6 kolko mn d1rji6 na neq ne6tata 6te se promenqt i to skoro. Bori se za neq, ne se predavai. USPEH!!!

koalka
05-11-2007, 05:22
Не знам дали това може да стане, единствено, ако тя не го забрави и наистина види, че си ти момчето, което би дал всичко за нея.Но, ако не стане така?Не можеш вечно да я обичаш и никога да не обърнеш внимание на друго момиче, трябва да го преживееш.Опитай се малко по малко да я забравяш, да се отърсиш от тези чувства, които само ти пречат.

Nassgerrack
05-11-2007, 07:03
Ne e tazi obich kakto vsi4ki drugi..obich ot sto godini! Edinstbeenoto momi4e,v mislite mi,v sarceto mi …ne uspqva da zabravi spomenite I da se otdade na men.Ne ose6tam tazi trapka,koqto ima v men….ne ose6tam 4e me obicha…Ose6tam samo edno studeno,bezrazli4no lice I tqlo….potanali v skrab zaradi izgubena lubov…Momi4eto koeto obicham, ne moje da preglatne izgubenata si lubov..i ne pozvolqva da q obicham. Nejnostta mi q pravi po studena,,sqka6 q otvra6tava…celuvkite mi za neq sa ni6to..tova 4e q obicham e ni6to za neq…4e ne moga da spq,kato q gledam kak pla4e I tra6ka za edin idiot koito ne q zaslujava. Kasa mi se sarceto,4e ne moga da pomogna na lubovta mi…Prosq lubovta i….bez kapka gordost ,q prosq…tolkova mnogo q obciham,bih dal vsi4ko I vsi4ki za neq..a tq ne go osaznava…do koga ste e taka? Kak da nakaram momi4eto koeto obicham,da iztrie spomenite I ot predi6nata lubov I da bade moq…Da otvori o4i4kite I sarceto si za men…kak?1

Остави я. Само се нараняваш.

Тва което става в случая му се вика "синдром на доброто момче". Ти даваш всичко за нея,правиш всичко за нея,обичкаш я ,обаждаш и се ,пишете си,ти винаги я изслушваш,винаги и помагаш...... а тя пак и пак те отблъсква. Защо по-дяволите хората на които държим най-много ни отблъскват така?

Кратък отговор: няма тръпка

Дълъг отговор: Не представляваш никаква емоция за нея. Ти си й нещо като емоционален тампон,който тя може да използва всеки път да запуши поредната си рана. Пред нея ти си слаб,а жените обичат силните мъже. Ти влизаш в нейния свят,но не и тя в твоя. След като и даваш всичко от което се нуджае тя няма да се интересува от това което искаш ти.

Тази ситуация не се променя.

Препоръчвам ти да се откажеш от тази мацка и да поработиш върйу самочувствието си.

ТИ не заслужаваш който и да е да те отблъсква и наранява така.
ТИ имаш право да бъдеш обичан.
ТИ имаш право да си щастлив.
НИКОЙ няма право да те манипулира по какъвто и да било начин.
БИВШИ гаджета няма! Има само извинения за да не тръгне тя с теб.

jyji
05-11-2007, 07:14
4ovek ako naistina q obi4a6 moga da ti dam sa mo edin suvet.Li4no s o4ite si sum go nabljudavala,za6toto edin mn ljubim za men 4ovek ima6e su6tiqt problem.Yporitost my e maikata(nz dali 6te ima6 tolkovanervi,za6toto moje da trae godini nared).Taka 4e pomisli si seriozno dali iska6 da si go pri4ini6

LO6IQ
05-11-2007, 08:24
Ти защо не вземеш да станеш писател романтик ?

kuber
05-11-2007, 08:46
ти да не ходиш с ТРУП?

Можеби греши като не показаваш достойнство!
Бъди МЪЖ бе мамау стар!

neverand
05-11-2007, 09:05
Приеми това което не можеш да промениш,ако и е първата любов тя няма да го забрави,гадно наистина,единственото което може да направи е да свикне,и да осъзнае,че живота продължава и трябва да гледа напреде.

BAYO
05-11-2007, 09:46
Просто се мачкаш сам в случая. Потъпкваш си достойнството и мъжката ти чест. Изправи се, не стой на земята лежейки, запали цигара и кажи майната му на всичко. Не можеш така да постъпваш със себе си, бори се бе човек, бори се за щастието ти, дори и да не е с тфа маце!

rakiQ
05-11-2007, 19:57
трогателноо :cry: :cry: :cry:

05-11-2007, 20:47
uhhh dosta kofty sila i vqra lubovta e jiva dokato gori v nas :) u are the man

Mishity
05-12-2007, 20:13
ДОКАЖИ й любовта си!Но не като всички други с цветя или нещо подобно!Направи нещо специялно за нея,за да се почувства наистина специялна и обичана!А ако и това не помогне .. значи тя наистина е сляпа за любовта ти..и не може да забрави бившия си!Докажи й,че ти си много повече от него и я обичаш повече.Покажи й,че си готов на всичко за нея,но не само на думи,а и на действия.

Digital
05-12-2007, 20:43
ДОКАЖИ й любовта си!Но не като всички други с цветя или нещо подобно!Направи нещо специялно за нея,за да се почувства наистина специялна и обичана!А ако и това не помогне .. значи тя наистина е сляпа за любовта ти..и не може да забрави бившия си!Докажи й,че ти си много повече от него и я обичаш повече.Покажи й,че си готов на всичко за нея,но не само на думи,а и на действия.
Е точно пък това е което не трябва да прави. Оная като не ще да е с него - да се маха.

05-13-2007, 20:09
Ako misli6 ,4e si napravil vsi4ko vazmojno tq da zabravi starite si chustva, i nqma nikakav efect-OSTAVIQ! Samo izli6ni nervi,terzaniq i maki...shtom tq nemoje da zabravi starata si lubov,ostaviq neka si jivee sas spomenite...Edin den tq sama ste razbere 4e e zagubila....A ti,gore glavata,mojesh da dade6 tazi obich na drugo po-podhodq6to momi4e i pak da bade6 shtasliv..Aide ne se o4aivai! :smt018