View Full Version : Проблем с краката...
Момче съм на 18години и краката са ми доста окосмени, но не съм ги бръснал никога. Проблемът е, че имам супер много подкожни косъмчета най-вече по бедрата. Досега не са ми излизали пъпки и т.н. , но искам да знам дали няма някаква опастност от инфекция и трябва ли задължително да си обръсна краката, за да се махнат.
Не разбрах,дали проблема ти е,че искаш да се обръснеш или че имаш подкожни косъмчета (кви са па тези? ).Аз лично ще ти препоръчам да го смениш с някакъв друг вариант.Кола маска?Иначе ще ти излезнат пъпчици като се обръснеш и ще боли на студено или като се изнежиш.Да не говорим,че ще се заострят и ще боцкат.Ако имаш приятелка и го правите,горко й ако се обръснеш ;) Ти си обмисли варианта.А ако имаш някви съмнения за проблеми с краката,винаги можеш да се обърнеш към лекар.Или към някой кожен (забравих как се казват,дерматолози ли бяха..нз не се смейте ;) ) или просто към личния ;)
Давай с коламаска!Ще си доволен ;-)
hm nz dali razbrah,moje i da ne sam,no podkojnite kosam4eta nqma da se mahnat,ako se obrasne6.dori 6te ti izleznat pove4e.
ako preceni6,4e tr da gi mahne6 kosmite,po-dobre kola maska naistina ili epilator.no podkojni kosmi moje bi vinagi 6et ima,to tva zavisi ot vida na kojata.i az imam ponqkoga nezavisimo dlai hodq na kola ili s epilatora. :wink: