Влез

View Full Version : Проблем с краката...

05-11-2007, 09:27
Момче съм на 18години и краката са ми доста окосмени, но не съм ги бръснал никога. Проблемът е, че имам супер много подкожни косъмчета най-вече по бедрата. Досега не са ми излизали пъпки и т.н. , но искам да знам дали няма някаква опастност от инфекция и трябва ли задължително да си обръсна краката, за да се махнат.

Chacho
05-11-2007, 09:34
Не разбрах,дали проблема ти е,че искаш да се обръснеш или че имаш подкожни косъмчета (кви са па тези? ).Аз лично ще ти препоръчам да го смениш с някакъв друг вариант.Кола маска?Иначе ще ти излезнат пъпчици като се обръснеш и ще боли на студено или като се изнежиш.Да не говорим,че ще се заострят и ще боцкат.Ако имаш приятелка и го правите,горко й ако се обръснеш ;) Ти си обмисли варианта.А ако имаш някви съмнения за проблеми с краката,винаги можеш да се обърнеш към лекар.Или към някой кожен (забравих как се казват,дерматолози ли бяха..нз не се смейте ;) ) или просто към личния ;)

Presley
05-11-2007, 10:54
Давай с коламаска!Ще си доволен ;-)

vivian
05-11-2007, 13:36
hm nz dali razbrah,moje i da ne sam,no podkojnite kosam4eta nqma da se mahnat,ako se obrasne6.dori 6te ti izleznat pove4e.
ako preceni6,4e tr da gi mahne6 kosmite,po-dobre kola maska naistina ili epilator.no podkojni kosmi moje bi vinagi 6et ima,to tva zavisi ot vida na kojata.i az imam ponqkoga nezavisimo dlai hodq na kola ili s epilatora. :wink: