View Full Version : Problem
Хора знам че много сте се наслушали на такива проблеми като моя, но много ми е тежко и трябва да споделя с някой а няма с кой.И така с въпросното момче Х ходим от малко повече от седмица, но се позмаваме и бяхме приятели поне 8 месеца.Проблемът е ,че той на моменти се държи много мило, но в други ме избягва или се закача с други момичета.В следващия момент пак е мил и ми казва, че че се сърдя без причина.Опитвам се да му обясня че много ме дразни това да се закача с други момичета, но той отвръща, че се държа като първокласничка. Днес ми изръси, че искал да се променя, била съм много затворена и съм се лигавела и за това момчетата не ме харесвали.Попитах го "Ти също ли си от тези момчета" , той каза"Не".Не мога да се променя.Такава съм, затворена, а за това дали се лигавя може малко да поспорим.Обичам го много.Но той харесва ли ме или...Бих се ртадвала да чуя мненията ви.Благодаря
Хора знам че много сте се наслушали на такива проблеми като моя, но много ми е тежко и трябва да споделя с някой а няма с кой.И така с въпросното момче Х ходим от малко повече от седмица, но се позмаваме и бяхме приятели поне 8 месеца.Проблемът е ,че той на моменти се държи много мило, но в други ме избягва или се закача с други момичета.В следващия момент пак е мил и ми казва, че че се сърдя без причина.Опитвам се да му обясня че много ме дразни това да се закача с други момичета, но той отвръща, че се държа като първокласничка. Днес ми изръси, че искал да се променя, била съм много затворена и съм се лигавела и за това момчетата не ме харесвали.Попитах го "Ти също ли си от тези момчета" , той каза"Не".Не мога да се променя.Такава съм, затворена, а за това дали се лигавя може малко да поспорим.Обичам го много.Но той харесва ли ме или...Бих се ртадвала да чуя мненията ви.Благодаря
Еми не мое му забраниш или да го ограничиш в неща които му харесват.Както ти не можеш да се промениш така и той не може.Така като искаш да го ограничиш само ще го отблъснеш от себе си
Кажи му и той как се държи на моменти...и му обясни,че той трябва да те възприеме такава,каквато си... :-k
Еми не мое му забраниш или да го ограничиш в неща които му харесват.Както ти не можеш да се промениш така и той не може.Така като искаш да го ограничиш само ще го отблъснеш от себе си
Аз нямам намерение да му забранявам неща, които му харесват, но не съм на мнение че може да флиртува с други момичета, при положение че имаме връзка
Ми... момчето е дебил. Тъпичко е, това е ясно. Но ти го обичаш и колкото и да те наранява ще продължаваш да бъдеш с него.
Кажи му да си гледа работата и му пожелай всичко хубаво.
Той няма правото да иска това от теб - да се променяш.
Много е нахален. Като не те харесва такава ( затворена, лигава, или каквато си си ТИ) да си намери някоя, която ще отговаря на изискванията му. Ти не си предмет. Айде, успех.
Знам какво е да обичаш толкова силно. Но, ... засега недей да се променяш. Просто седни и поговори с него за това. Както и за момичетата, изобщо за всичко, което те притеснява. Ако се нацупи или ти направи скандал - не е за теб.
Стискам палци. И не отлагай. :smt008
Е па нали знаеш, на който не му понася, се изнася. От тва по-просто казано неа.
Е па нали знаеш, на който не му понася, се изнася. От тва по-просто казано неа.
ох боже мой колко си интелигентен защо приятеля ми не беше като теб ???
girl_in_black
05-11-2007, 13:33
Авторката на темата бях аз, нарочно не писах от профила, но тъй като гледам че последния пост подписан нинита не съм го писала аз реших да ви кажа
Авторката на темата бях аз, нарочно не писах от профила, но тъй като гледам че последния пост подписан нинита не съм го писала аз реших да ви кажа
Хванахме те.
Учудвам се. Т.е. вече не. Щот гостите във тоя форум имат честа да ме псуват под път и над път :) :)
Mi moje prosto toi da iska malko pove4e svoboda.A i + tva kuv e smisala da se promenq6 zaradi edno mom4e koeto edva li e golqmata ti liubov,no nikoi neznae tva si zavisi ot teb i po to4no ot vas! :wink: