View Full Version : Moderated: Трябват ми решенията на задачите от сборника по..
Trqbvat mi re6eniqta na zada4ite ot sbornika po geometriq za X||| - X|| klas na Integral Dobri4 edno julto sborni4e e ... Molq koito ima sait ili re6eniqta na zada4ite da mi pi6e !!!!! Specqlno mi trqbvat ot 27-30 str , 40 - 47 str , 53-63 str. Ako nqkoi nqma na vsi4ki zada4i re6eniqta pone da mi napi6e kolkoto znae ot tezi stranici . Mnogo vi blagodarq !!!
Moderated by koalka
т.1 от Правилника!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
6 и 7 точка от правилника!
thedutchess
05-11-2007, 14:45
X||| и X|| 13 и 12 клас ли означават...??? omg
taka de V|||-X|| klas . A koito ne moje da mi pomogne po dobre da ne pi6e ni6to, naistina mi trqbvat 6tom sum doprqla do forum. I mnogo blagodarq na tezi koito 6te mi pomognat.
BlueDevil
05-11-2007, 19:50
Аз се сещам за един жълт сборник с някво синьо каре отпред, не му знам издателството, но един от авторите му е Коларов. Ако е този - повечето решения ги има отзад. Ако не - съжалявам, че не мога да помогна повече.
Едит: Проверих, за един и същи сборник говорим, надявам се да намериш нужните ти решения, защото май ги няма никъде другаде. И то не само в нета, ами даже и на книжка ги няма издадени.
BlueDevil
05-12-2007, 06:31
Я ела ти ги решавай и пак ще си говорим. Т'ва са задачи за профилирана подготовка и повечето са давани на олимпиади. Гадни са си.
Автора, намери ли си това, което ти трябва?
Ami da edin ot avtorite e Kolarov. Ne sum namerila ni6to ako nqkoi ot vas ima molq vii da mi pomognete mnogo mi e spe6no ot tova mi zavisi ocenkata za godinata i dali 6te vzimam stipendiq .
Ами аз в момента го решавам сборника за кандидат-студенски изпити и доколкото знам няма решения на целия сборник.