PDA

View Full Version : просто искам да споделя...

RoSsY88
05-11-2007, 14:37
Винаги съм си мислила дали наистина съществува любовта и като чета хиляди мнения от рода на "никога няма да го забравя..винаги ще го обичам" се чудя дали е възможно...преди 2 години и аз бях така и говорех така...но го забравих и намерих друг...уви отново съм сама...Може би искам да споделя само...някой сигорно ще ми дадат и съвети..Преди година и нещо се запознах с едно момче,излязох с него просто да напрая на пук на бившия си...Не ми направи особено впечатление момчето,но той се влюби в мен...с времето и аз го обикнах...Но вече не съм с него..Още преди да тръгнех му казах че на първо място в живота ми е училището и моето обучение,че имам цел и ще я постигна независмо с гадже или не...след това са приятелите и семейството и на трето място гаджето..Той беше в чужбина за 6 месеца,всеки ден си чатихме,имаше тръпка любов,с нетърпение чаках вечерите в които ще чатим...уви месец преди да си дойде аз започнах да излизам с друг и не му казах,от кафе на кафе аз тръгнах с него и просто така се получиха нещата.Като казах на приятеля си той побесня,каза че всичко е лужа че ме мрази,че не трябвало да ми вярва и ме отряза по всички параграфи...стана ми гадно но имах страхотно гадже...Скоро осъзнах,че външтноста и секса не е всичко и го зарязах...исках любов...След 2 седмици приятеля ми сам ме потърси прости ми и като се прибра в бг всичко беше страхотно...Но дойдоха и проблемите,караниците,разд ялите,сълзите,болката...Но страмното беше че след сяка караница ставахме по близки и любовта се засилваше...той имаше проблеми с парите,дори заради мен остана в бг и си намери работа макар и ниско платена...а аз се впуснах в учене и постигане на целите...имаше дни когато се виждахем един път месец...Казах му да ме зареже да не се мъчи с мен,а той винаги ми отг,че тва дет не сме по цял ден занедно не е причина да се разделим и че тва е само временно докато не минат изпитите,казваше ми че съм едиствена,че ме обича...уви и най страшното дойде...бях месец по изпити и вобще не се чувахме,когато влизах в чата...е как да си подържаш връзката по чата и тапият чат ни пораздели и очужди...скоро разбрах че е почнал да излзаи с друга на кафе подщи всеки ден,а преди за мен все беше зает...разбрах,че май ходят...сякаш нож се заби в сърцето ми..побеснях реагирах по същият начин както той като разбра,че съм с друг..напратих му едни смси,че го мразя,че не искам да го виждам и чувам никога....бях бясна...той влезе в чата и каза,че е истина и че никога няма да го разбера,че не можел така да ме вижда толкова рядко и да не прекарвам нощите с него,че чата развалил всичко,че ако сме се видили щели сме да се съберем и пак ще е същото...аз просто му казах сбогом и до там беше всичко..Намразих го,но не можах да го забравя...любовта наделя на другият ден.Ся умирам за него,мн го обичам..от 5 дена сме разделени и не знам...вчера не издаржах и го потърсхи както той мен и му казах че съжалявам,че искам шанс да се поправя,че искам да поговорим на живо...остваих го да си мсили...всички ми казват,че мн се обичаме и че сигорно пак ще се съберем но не знам...сърцето ми казва,че не може без мен и арно или късно ще ме потърси..носега се чуствам ужасно и май никога не ми е липсвал толкова много... :smt005 :smt005 :smt005

Fucking_Bitch
05-11-2007, 14:45
Кофти история.Няма да ти давам съвети.Хубаво е,че си намерила човек на който да държиш все пак...Само ще стискам палци да се оправят нещата..В крайна сметка поне от предишен опит си се убедила,че забравата рано или късно идва..

Enjoy_yourself
05-11-2007, 15:23
sajalqvam za razdqlata no kakto ti sama kaza sled vsi4ki karanici vie ste stavali vse po blizki, taka 4e ako pita6 men toi 6te ti prosti 6te vidi 4e jivota bez teb e skapan i 6te se varne pri teb ;]
uspeh dano vsi4ko se opravi ;]

BAYO
05-11-2007, 15:30
Еми битка. Бори се за него така, всякаш за собственият ти живот. Ако мислиш, че можете да промените нещата, тва ще е най-якото, дето ш' можете да измислите. Пожелавам ти успех ... иии късмет!

radito
05-11-2007, 16:07
Браво мила много си умна. на 1-во място ти е обучението, на 2-ро семейството и приятелите ](*,) ](*,) ](*,) бее нямам думи просто ко да кажа .... ](*,)

koalka
05-11-2007, 16:16
Ученето е важно, но според мен не е на първо място, а особено после да са родителите и приятелите.Ти бъди с хубаво образование, но нямаш ли приятели едва ли ще си щастлива, как мислиш?Може би още, когато си започнала да излизаш с друг нещо в него се е пречупило и нищо не е било, както преди поне в него.След това пък той си е намерил друга и нещата съвсем са се развалили.Сега, дори и да се съберете, дори и да ти дадете втори шанс, не мисля, че ще излезе нещо и всичко ще бъде, както преди.
По-добре го забрави и не си спомняй миналото.

RoSsY88
05-11-2007, 17:47
не знам....но страшно мн искам да съм с него...допуснах мн грешки както и той...но няма перфектни хора и взаимно си прощавахме...страхме е лапетията дет ходи да не ме замени ... което едва ли е възможно освен че може постоянно да излизат...знам че едва ли ме е забравил за няколко дена...искам да съм с него и отново да съм в преградките му...Сърцето ми подсказва,че ме обича и че ще ме потърси но дали е така или се заблуждавам не знам....а за учението ... 12 клас съм ако не уча ще повторя годината...сложила съмс и го на първо място щот кандидатствам в най елитните университети с най хубавите специалности..и ми трябва най-малко 5 и 50...мн пъти с него съм си говорила ако ме приемат у варна ко ще стане и той винаги сменяше темата...когато ми каза че излиза с оная лапетия(тя е 9 клас,аз 12 а той на 22) ми каза че иска да е с мен но не може таак да не се виждаме...не нзам дано сам ме потърси инак живота ми с еобърна за една седмица и нито мога да уча или ям и не ми се мсили :( извинявайте че ви тревожа с тапите си проблеми