View Full Version : Vliubena!??
unbreakable
05-11-2007, 18:32
Zdraveite na vsi4ki.... iskam mn da spodelq istoriqta si..za6toto mn me mu4i...moje i da vi se struva glupavo no... i taka s edno mom4e se poznavame ot dve godini no samo taka po fizionomii.... tazi godina se premestih v negovoto daskalo/e ne naro4no est/ i kato se za4em po koridorite ne si kazvahme zdr ili ne6to takova podminavahmme se... no ot nqkolko dena se kato se vidim toi mi se usmihva i si kazvame zdr i mene mi stava edno mn qko...sega s netarpenie sqko m/u4asie slizam do negoviq etaj uj taka slu4aino da mu kaja zdr...nz kakvo mi stava no use6tam 4e ne6to me vle4e kum nego..dori samo za edno tapo zdr....nz vazmojno li e da se vliubvam...btw zabravih da spomena 4e se poznavame nali ot letata..sqko lqto hodim na lageri na more i ot tam de....tova lqto pak 6te hodq i az i toi..oba4e ne mi se 4aka do avgust 6te mi se da deistvam...no pati6tata ni sa mn razli4ni po4ti ne se poznavame...ako nqkoi moje da dade nqkakvo savet4e 6te sum mn blagodarna... mersi predvaritelno... :)
sladko_bebchence
05-11-2007, 18:33
sledva6tiq pat go zagovori naprimer "ko prai6 ,ko stava" ili ne6to ot sorta pitai go dali 4ati i kak se pi6e i ot tam ve4e ne6tata se polu4avat (tai stanah sys bif6eto mi gadje :-D )
ti si momi4eto vqrvam v teb az nqmam taq smelost no ti 6te uspee6 pitai go da li te haresva ili ne6to direktno :D
Ами явно все пак и той не е съвсем беэраэличен към теб!Действай!Иэлеэте някъде,эа да видиш дали имаш шансове ! И не эабравяй,че няма лошо момичето да даде тон !!!!!
sun_flower
05-11-2007, 18:45
zagovori go i mu predloji da otidete na kafe sled daskalo i taka
unbreakable
05-11-2007, 19:09
ti si momi4eto vqrvam v teb az nqmam taq smelost no ti 6te uspee6 pitai go da li te haresva ili ne6to direktno :D
slu4aino da si momi4eto s temata podobna na moita ot avtor: "i love you" ?? ako e taka pone se radvam 4e ne sum edinstvenata s toq problem... no opredeleno sum re6ena da deistvam...
sledva6tiq pat go zagovori naprimer "ko prai6 ,ko stava" ili ne6to ot sorta pitai go dali 4ati i kak se pi6e i ot tam ve4e ne6tata se polu4avat (tai stanah sys bif6eto mi gadje :-D )
ХахахаХаха!И при мен така с бившото!В чата и с смс-и става най-лесно :wink: Всичко някакси ... си идва от самосебеси.