View Full Version : Един въпрос..
глупаво момче :(
05-12-2007, 08:52
кажете ми плс какво да направя за да не свършвам толкова бързо смисъл...половия акт трае 5-8 мин. ](*,) ](*,) ](*,)
има ли някакви лекарства или нещо по домашна рецепта плс помогнете :( :(
благодаря предварително ](*,) !
ti na kolko si godini?????
05-12-2007, 08:58
16 :?
ima6 o6te mn vreme dokato se nau4i6 kak da zad1rja6. ne razbiram za6to vsi4ki o4akvate da stanete super maje o6te na 16 god. o6te ste deca ve mamka mu!
p.s. - sry za dumite mi oba4e ponqkoga tuk se zadavat super t1pi i bezsmisleni vaprosi
05-12-2007, 09:13
pitah po prostata pri4ina 4e priqtelkata mi ne e mnogo dovolna ot men!!!! kapi6? :(
FelisDirus
05-12-2007, 09:31
Ако не се лъжа имаше презервативи Durex, които бяха по дебели от другите, но съм забравила как се казват точно.
Абе идеята е, че ще те обезчувствят малко и ще свършваш по-бавно.
С друго не мога да помогна, пич.
TORBALAN
05-12-2007, 09:33
биеш 1 4екия преди половия акт и ше издържиш пове4е..
Ot na4aloto na intimniq jivot s moq friend stana sy6toto mn byrzo svyr6va6e pri 1-q tek ,no na vtroriq po bavno :) Sega ve4e mina dosta vreme i vse po bavno svyr6va e po nqkoga. :roll:
биеш 1 4екия преди половия акт и ше издържиш пове4е..
da taka e i naistin apo-debelite prezervativi v1r6at rabota :wink:
[quote=...има ли някакви лекарства или нещо по домашна рецепта плс... [/quote]
Рецепта ли? Ти маска за коса ли ще си правиш?
Дебел презерватив и щи падне хуя... после ще има защо не моа го вдигна, ем коте извинявай ама ще помогнеш ли малко... :smt005
Накарай първо мацката да ти духа- да свършиш един път така и после втория тек - нормален секс. Това би трябвало да помогне да издържаш повече. Освен това с повече практика се "лекува". Айде, послушай ме.
ThePainIsReaL
05-12-2007, 12:02
Първо ти си само на 16. Нормално е. Второ - само с практика се оправят тези неща. Не може да си седиш, да не правиш секс и да искаш да си полов атлет.
Пък и щом бързо свършваш, правете го няколко пъти. Всеки следващ път по-бавно ще стигаш до края. Постепенно ще умееш да задържаш.
П.П. Не съм много сигурна, че дебелите презервативи ще ти помогнат.
Иначе май по-горе стана въпрос за Durex Extra Safe.