PDA

View Full Version : ;(

;(
05-12-2007, 10:02
bihte li mi preveli tova i da mi kajete dali e napisano pravilno i dali 6te povliqe na 4ovek, koito mi e razbil surceto...
...you broke my heart and I want to forget you, but I can't...

neverand
05-12-2007, 10:03
Ако го кажеш на български,няма да му повлияе,но все пак по добре отколко на английски.

;(
05-12-2007, 10:04
to e za da si go sloja na profila v skype i toi kato go vidi i da se seti...i pls kajete mi dali e napisano pravilno i kak se prevejda....

neverand
05-12-2007, 10:06
Имаш граматическа грешка май.Превежда се:Ти разби сърцето ми и искам да те забравя,но не мога" общо зето глупаво е.По добре измисли нещо свое.

cherinka
05-12-2007, 10:22
пиши
"преживях/преодолях мъката по теб, за мене си минало, с нищо не можеш да промениш това, което изпитвам в момента, а то е само ненавист, гняв и разочарование от преживяното ми с теб. "

АХхах, боже, как го измислих...

kuber
05-12-2007, 10:26
пиши
"преживях/преодолях мъката по теб, за мене си минало, с нищо не можеш да промениш това, което изпитвам в момента, а то е само ненавист, гняв и разочарование от преживяното ми с теб. "

случайно наистина да имаш остри зъбки? :-k

cherinka
05-12-2007, 10:39
пиши

случайно наистина да имаш остри зъбки? :-k
Ами не мога да ти схфана смисъла на изречението.
Иначе не.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
?!?!?!??!

648541
05-12-2007, 10:52
пиши

zversko eeeeeeeeeee =D>

sladko_bebchence
05-12-2007, 10:55
bihte li mi preveli tova i da mi kajete dali e napisano pravilno i dali 6te povliqe na 4ovek, koito mi e razbil surceto...
...you broke my heart and I want to forget you, but I can't...ti mi razbi syrceto i iskam da go zabravq,no ne moga.. ;]

Digital
05-12-2007, 10:57
пиши

zversko eeeeeeeeeee =D>
първично, монотонно, банално тъпо.
п.п.: смени си тъпия аватар

cherinka
05-12-2007, 11:08
пиши

zversko eeeeeeeeeee =D>
Гледай си живота, и не се занимавай с другите.

Digital
05-12-2007, 11:12
пиши

zversko eeeeeeeeeee =D>
Гледай си живота, и не се занимавай с другите.
ама аз не говорех за твоя аватар

cherinka
05-12-2007, 11:57
А, добре.

Valserp
05-12-2007, 12:00
to e za da si go sloja na profila v skype i toi kato go vidi i da se seti...i pls kajete mi dali e napisano pravilno i kak se prevejda....

И кат' се сети пак ще се фффлюби и ще доприпка към теб!

Обичам оптимистите.

05-12-2007, 12:06
ахахах, мнееееее по-добро е:

YOU BROKE MY HEART, SO I BROKE YOUR FACE

Digital
05-12-2007, 12:14
А, добре.
Говорех за оная тъпня дето си написала

cherinka
05-12-2007, 12:19
А, добре.
И какво като е тъпня? Трябваше да го опоменеш ли..

Digital
05-12-2007, 12:20
А, добре.
не ама ми е супер смешно... :lol:

cherinka
05-12-2007, 12:22
А, добре.
Мислиш ли, че на мен не ми беше, до като го писах.

Digital
05-12-2007, 12:28
А, добре.
Мислиш ли, че на мен не ми беше, до като го писах.
Кое ти е смешно ? Това ли ?

gPa3HuTeJl
05-12-2007, 14:08
...you broke my heart and I want to forget you, but I can't...

Ти разби с1рцето ми и аз искам да те забравя, но немога..

tiestotouchme
05-12-2007, 14:51
takiva neshta trqbva da idvat direktno ot syrceto da gi pishesh sama ne nqkude si gi vidqla i reshila da [-X gi slojish na skypea si.. [-X

BWald0rf
05-12-2007, 15:19
Абе според мене няма смисъл да пишеш каквото и да било свързано с този човек.След като ти е разбил сърцето по-добре не мисли и не прави нищо свързано с него за да го забравиш.Той не заслужава да се терзаеш за него.

malkoto_sladur4e
05-12-2007, 15:33
Ti s4upi (razru6i,sk1sa) moeto s1rce,iskam da te zabravq,no ne moga! Tfa zna4i :wink:

BeBsItO
05-12-2007, 16:15
hora kvi s A TIQ PROSTOTII,KAZVAITE SI4KO V O4ITE.......TOVA E LEKO PODLO, NO 6TOM ISKA6 STAVA, 6 SE SETI:) SE PAK USPEH

;(
05-12-2007, 19:54
ama az sama sum si go izmislilaaaa!!!Koito mi pi6e da si napi6a sama ne6to!Tva sama si go izmislih i za tva vi pitam kak se prevejda, za da vidq dali e verno napisano!!!

;(
05-12-2007, 19:54
ama az sama sum si go izmislilaaaa!!!Koito mi pi6e da si napi6a sama ne6to!Tva sama si go izmislih i za tva vi pitam kak se prevejda, za da vidq dali e verno napisano!!!

ThePainIsReaL
05-12-2007, 20:01
Какво мислиш, че ще постигнеш с тези думи? Пак ще те заобича ли? Пак ще е твой ли? - Не, никога. Веднъж загубиш ли го, той никога няма пак да е твой по същия начин и никога само твой.
Забрави го, гледай напред, живей спокойно. :-D

koalka
05-13-2007, 09:29
Темата заприлича на нищо.И мисля, че авторката получи нужните отговори.