View Full Version : Dvama Devstveni.....
Az i priqtelqt mi sme devstveni i dvamata ako go napravim ima li nqkakva opasnost ot predavane na nqkakvi bolesti ili neshto takova.. shtoto nali SPINa se predava po polov pat no shtom kato ne sme go pravili i dvamata .. bi trqbvalo da nqma nikakva opasnost nali..?? pone spored men vie kakk mislite.....????
`Death`Whore``
05-12-2007, 12:45
Гъбичките инфекции се развиват независимо от половия опит и живот. А СПИН се предава и по кръвен път.
Edna`Ot`Vsichki
05-12-2007, 12:45
http://vbox7.com/play:8ec3a225 izgledai go i she razberesh malko poveche .. posle pak mojesh da si zadadesh vyprosa ako ne ti e stanalo qsno ot klipcheto
Защо просто не им казахте да използват презервативи , вместо да осакатявате бъдещите им сексулани преживявания .
Надявам се,че не са на по 13-14 годинки :)
Edna`Ot`Vsichki
05-12-2007, 13:12
Защо просто не им казахте да използват презервативи , вместо да осакатявате бъдещите им сексулани преживявания .
mi za da imash i ti kakvo da kajesh :lol:
mi za da imash i ti kakvo da kajesh :lol:
Мерси ,че мислите за мен . Поласкан съм :lol:
ot Qnuari sam na 15 :P pak priqtelqt mi e na 16 :)
Гъбичките инфекции се развиват независимо от половия опит и живот. А СПИН се предава и по кръвен път.
dam :wink:
BeautifulWorld
05-12-2007, 19:21
Няма опасност да си предадете гъбични инфекции ако изпозвате презерватив. СПИН също.
изгонена__от__рая
05-12-2007, 19:29
СПИН няма как да хванете.Предава се само от майка на дете,кръвен и полов път.Но все пак презервативите са за това.
ThePainIsReaL
05-12-2007, 19:32
Ако използвате презервативи, няма за какво да се притеснявате.
krem4et0
05-12-2007, 19:46
Презерватив!!!!!!!
za spin 4ak nqma opasno6t ... [-X
za spin 4ak nqma opasno6t ... [-X
vsi4ko e v1zmojno na tozi svqt :twisted: