Влез

View Full Version : Много съм щастлива

Hapy girl
05-12-2007, 14:51
едно уточнение.не съм "малка"-бях.и откакто се омъжих ме ебе само съпругът ми. а иначе,когато станах на 18,с татко посетихме турция.исках да разгледам истанбул.прекарахме там три невероятни седмици.видяхме сума ти концерти,изложби,забележит елности.и,естествено,прави� �ме секс нонстоп.оставаха няколко дни до прибирането.и тогава той ми каза,че иска да ми направи един незабравим подарък.поведе ме,без да казва къде няколко часа по-късно. в старата част на истанбул.каза,че ми предстояло нещо,което зависело само от мен.ако ти хареса-оставаме,ако не-тръгваме си.така каза.влязохме в расива стара сграда.не беше никак голяма.очевидно ни очакваха.настаниха ни в малък салон с красива ненатрапчива обстановка.и чак тогава татко ми обясни,че това е "къща за удоволствия".дръпна една завеса и пред очите ми се разкри най-прекрасната баня на света.малък басейн,пейки,мраморна маса за масаж.започвах да се досещам.засмях се.притиснах се до татко,целунах го,пуснах ръка надолу-беше надървен.попитах го дали ще го правим тук тази нощ.татко каза-с мен,ако искаш.погледнах го неразбиращо.и той допълни-подаръкът,принцесо.твоят подарък за 18 рожден ден.и посочи към банята.някак си там междувременно се бяха озовали двама мъже.единият-на възрастта на баща ми.с прошарена чуплива коса,идеално катинарче,матова кожа и невероятни зелени очи.страхотно тяло.изваяно,едро.прималя ми.татко застана зад мен,нежно заразтрива циците ми и прошупна в ухото ми-харесва ти,нали.можеш да правиш с него,каквото пожелаеш.каквото искаш. погледнах другия.млад.по-млад от мен.сладък.русоляв.с вид на ангел.и чак тогава забелязах,че са голи.с по една препаска само.татко продължаваше да мачка едната ми цица,другата му ръка бъркаше в путето ми.усещах колко е надървен.чувах го като през пелена-ако искаш,си тръгваме.ако не...и двамата са твои.аз ще се включа,ако искаш и както искаш.не се безпокой,има достатъчно презервативи... не можех да мисля.гледах онзи мъж.те просто седяха там и чакаха.не знам дали ни виждаха.попитах татко дали са турци.каза-възрастният да,той е омар.онзи малкият не знам.и името му не помня.искаш да се ебеш с него,нали,сладка?с омар?познавам те...да...исках...исках...преди да си изгубя ума съвсем,обърнах се,извадих чепа на татко,подпрях се на една маса и го попитах защо прави това.той ми го вкара с един тласък и каза-защото искам да имаш хубав спомен.да знаеш какво е.и да решиш за себе си какво искаш.после започна много бързо и много силно да ме клати.изпразних се здраво,дръпнах се и го поех в уста.смучех го и си мислех за онзи огромен турчин оттатък...татко свърши след секунда.каза-хайде,сладка.сега ще се измием и решаваш.дакато се оправяхме реших.влязохме в басейна само с по една хавлия.онези идвамата говореха английски.явно знаеха,че са подарък за рожден ден.татко се изтегна в един шезлонг наблизо.а омар беше наистина невероятен.почти забравих за русото хлапе.чак вътре видях,че в помещението имаше и някаква ниша.а вътре-едно удобно,примамливо легло.но сега за сега седях загърната в хавлия до масажната маса и гледах като хипнотизирана омар.малкият се приближи гърбом и протегна ръце към циците ми.още бях възбудена от ебането с татко.той ги омачка нежно и преди да разбера какво става-вече лежах по гръб на масата.започнаха да ме галят,да ме целуват,лижеха ме.обезумях.дръпнах препаските им почти едновременно.и ахнах.накарах ги да си сменят местата.малкият заби език в путката ми,а аз налапах кура на турчина.какъв кур,ммммммммммм!!!аз го смучех,а той ми мачкаше циците и стенеше от кеф.малкият беше виртуоз с езика,но очевидно вече му идваше отгоре.усетих как започна да гали клитора ми с главичката на чепа си.аз обаче имах други намерения.извадих чепа на турчина от устата си.онзи разбра.хлапето застана до мен,омар разтвори краката ми и ми го наби с един тласък.започна да ме ебе бавно,методично,без да бърза.крещях като обезумяла,виках да и още.за момент погледнах татко.беше се излегнал и гледаше.гол и усмихнат.кура му стърчеше огромен и корав.блъснах омар и накарах малкия да легне.нанизах му се.не беше зле,никак не беше зле...омар ми го подаде в устата,но преди да го налапам,изведнъж ми дойде една мисъл.усмихнах се,масажирах го леко и го насочих към устата на русия младеж.той го пое и го засмука жадно.това ме побърка.възбуди ме страхотно.татко се приближи-мръсница,на татко мръсницата малка.очевидно вече искаше нещо повече от чекия.поех го и го засмуках,докато омар се изпразни с мощен тласък в устата на малкия.татко плисна струя сперма върху циците ми.а онзи още и още беше корав и готов за ебане.слязох от него,застанах на четири крака,започна да ме чука на задна прашка.последва баня и почивка.после аз гледах-омар наеба малкия,докато той лапаше кура на татко.беше невероятно-много се изкефих.после отново омар ме ебеше и лапаше кура на малкия.след това татко ми го вкара в путката,малкия в дупето,а турчина-в устата.беше невероятно!на сутринта бях готова да изчукам още цял взвод еничари...бях наебана до откат и готова за още...

cacegka_3a_cekc
05-12-2007, 14:59
mnogo sex istorii 4ete6 mi se stryva...i nas kvo ni boli?!?!?!?! ](*,) :smt013 :smt011 :smt019 :smt018

Edna`Ot`Vsichki
05-12-2007, 15:10
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> :smt038 :smt038 :smt038 :smt038
искам ощееее ;)

JoeBanana
05-12-2007, 15:18
симди де сикими яла http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
чок пезевенк, чок уруспу, ясин юч маймун таша !
нонош, готош, ибне, гьотверен.
аферим!
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

ninsy
05-12-2007, 15:18
стахотно направо да ти повярва човек :-D

Edna`Ot`Vsichki
05-12-2007, 15:20
симди де сикими яла http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
чок пезевенк, чок уруспу, ясин юч маймун таша !
нонош, готош, ибне, гьотверен.
аферим!
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

атръим гьот далине ... :twisted:

ProstoAz
05-12-2007, 15:33
11 точка от правилника!