05-12-2007, 18:54
Приятеля ми вчера имаше имен ден и целия ден беше мн хубав. Отидохме на училище и се виждахме почти всяко междучасие. На края на деня от училище ходихме заедно с ушители да поднасяме цветя на гроба на Иван Вазов. Всичко вървеше добре, но свърши това с цветята, и аз реших да ида да се разходя с едно приятели( едно момиче и две момчета. За едното момче преди ме харесваше, той самия твърдеше, че е влюбен в мен и приятеля ми знеше за това.) аз мислех, че на гаджето ми ще предпочете да играе с негови приятели и само му казах ,че си тръгвам и ще се разходим с приятели. Той не показа да му е неприятно, а и аз не се и замислих... след няколко минути той ни догони и каза, че учителките ме викали да се върна, аз отказах и той си тръгна... стана ми гадно и се пробвах да накарам другите да се върнем, те не пожелаха и аз си тръгнах. догоних групата, извиних се на учителките, а мойто момче ми се цупеше и продължи с ч негов приятел без да ми обърне внимание... добре че си беше забравил ключовете в мен, че се върна да си ги вземе. Е да сдобрихме се ама с голям зор, защото и на двама ни ни беше гадно...
Не мога да разбера - онова другото момче вече не ме обича, аз го молех да си ме избие от главата и т.н. и все пак приятеля ми продължава да ревнува от другия, дори като не съм само с Никола (така е името не другия). Голям проблем ми е това, че мойте приятели не харесват гаджето ми. Не знам защо. адски ми е гадно, защото не мога да бъда и с приятелите и с гаджето едновременно, защото те или не си говорят или се карат. Аз почти се бях разделила с моето момче заради тия приятели, а вече на момчнти почти не си говоря с тях... просто не знам какво да правя - приятелите или гаджето - как може да ме карат да избирам между тях!?
Не мога да разбера - онова другото момче вече не ме обича, аз го молех да си ме избие от главата и т.н. и все пак приятеля ми продължава да ревнува от другия, дори като не съм само с Никола (така е името не другия). Голям проблем ми е това, че мойте приятели не харесват гаджето ми. Не знам защо. адски ми е гадно, защото не мога да бъда и с приятелите и с гаджето едновременно, защото те или не си говорят или се карат. Аз почти се бях разделила с моето момче заради тия приятели, а вече на момчнти почти не си говоря с тях... просто не знам какво да правя - приятелите или гаджето - как може да ме карат да избирам между тях!?